• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים קיסרית הארגמן-היכן? [מכיל ספוילרים]

בדיוק חשבתי על רעיון גאוני, מה אם הספר הוא בעצם נשמה של סולאר שהושחת באותו אופן כמו שרי המוות אבל התחרט באמצע ונכלא על מנת לשחרר את שאר הנברבורן(יוזי). זה נותן לי רעיונות...

lord of the dumm אמר/ה:
הם לא מתים! הם בקומה! עוד יש להם סיכוי! אל תנתקו אותם מהמכשירים!! סתאם, אבל יכולה להיות אחלה הרפתקה מהרעיון.
תפסיק להספאים!
ואני די מסכים עם פסקי, זה מוריד את הערך של הספר, מה הבעיה שהספר היה ספר חיזוי עתיד שהיה קשור לנשמה של היוצר שלו, שנהיתה
אינפראל, אז היא מציגה את העתיד דרך הרצונות של אותו ניצוץ מושחט.

העגור שבור הכנף מופיע במקור ב"THE THOUSAND HELLS" של KINDRED OF THE EAST, המערכה המודרנית שהנשגבים לוקחת ממנה הרבה השראה. במקור הוא נכתב ע"י המשורר הערפד "O" שמייד אחרי שכתב את הספר סיים את חייו במקלחת שמש, הספר מתאר את העידן השישי של הבריאה בוא אדוני השדים ידיחו את הבירוקרטיה השמימית וישלטו בבריאה. בגרסה המקורית הוא מוביל את היצור שקרא אותו להתגלות אפלה ומאפשר לו להפוך לאקומה עצמאי (או אם מדובר ביצור שכבר בעל הארה עצמאית זה מחסל אותה ומותיר אותו עיוור). זאת גם הסיבה שכל מה שיש במערכה של הנשגבים אלא עותקים, המקורי יכתב רק בעידן הרביעי.

הספר שתיארת יצא גם בעברית? וד"א, את רוב מערכת הבירוקרטיה השמיימית כפי שהיא בעולם הנשגבים נלקחה מהמיתולוגיה הסינית, תקראו את הסיפורים על גן האפרסקים ובני האלמוות ותבינו, בעקרון, הנשגבים הוא רעיון עצמאי שמחובר מרעיונות של אנשים אחרים, אין בו הרבה דברים מקוריים למען האמת, מעט מאוד דברים מקוריים.

באמת,עזבו את הקיסרית,אס אני אגיד לכם שאתם צודקים?
כן,היא כמעט בוודאות,וההזאב הלבן יוצאי את הזה בקררו ,אבל רק שתדעו,שיש המון איזכרים
אז עזבו את נהקיסרית,מי היא בכלל שתריבו עליה,כול הקיסרית שעשתה הכל
מצד שני,עם היא תחזור מצוד הפראא יתחזק מחדש.

במערכות שאני מריץ אני קובע שהקייסרית נעלמה מאחת משתי הסיבות הבאות (למרות שעוד לא יצא לי לייצג אותן באף משחק):
1. חילוקי דעות בין הקיסרית לקג'ק קג'ופ הביאו אותו להחלטה להיפטר ממנה. לא החלטטי אם הוא הצליח או שהיא פשוט הבינה את הסכנה והחליטה לברוח ולהתחבה במעמקי המנס הקיסרי.
הדבר קורה שעות אחדות אחרי ששרי המוות פורצים את קלא הריקן (הסיבה לחילוקי הדעות היא כמובן הטיפול בבעיה הלא צפויה הזו).
2. טעונת עבודה במנס הקייסרי השאירה את הקייסרית בתור ערימת אפר על הריצפה...

אישית אני לא משתמש בה אף פעם. לא קרה לה כלום, כי היא מעולם לא הייתה קיימת. הקיסרית נוצרה מתוך חיבור עצום של כוח סיידריאלי ליצור גורל לדם דרקון יחידה שהיא תציל ותשלוט בעולם. לאט לאט העכבישים פרקו את זה, עד שהיא נשארה חסרת הגורל הזה, ולכן נאלצה לברוח מהמשכן המסוכן של עצמה.
בבושת פנים היא מסתתרת בתוך אחד ממצודי הפראא.

Icedrum אמר/ה:
אישית אני לא משתמש בה אף פעם. לא קרה לה כלום, כי היא מעולם לא הייתה קיימת. הקיסרית נוצרה מתוך חיבור עצום של כוח סיידריאלי ליצור גורל לדם דרקון יחידה שהיא תציל ותשלוט בעולם. לאט לאט העכבישים פרקו את זה, עד שהיא נשארה חסרת הגורל הזה, ולכן נאלצה לברוח מהמשכן המסוכן של עצמה.
בבושת פנים היא מסתתרת בתוך אחד ממצודי הפראא.
מגניב! אני אישית אהבתי.

העכבישים שעובדים על נול הגורל.

ויש לי בעיה עם זה שהיא שרת מוות, כי אם כן אז למה במשך 500 שנה היא לא עשתה שום דבר שקשור לזה? מילא סולארית שנשארה מחוץ לכלא(ואז סיעת הארד לא הייתה מדברת איתה, בלעעע), אבל שרת מוות?

עזוב, קופיל אוהב קונספירציות חסרות היגיון.
לדעתי היא דם דרקון, פשוט אחת קצת יותר חזקה...
שעשתה כל מיני דברים...
למרות שאהבתי את התיאוריה שלך, אשד, מגניב.

הרעיון הבסיסי, היא דמת דרקונים שהסיידריאלים שיפרו באופן מטורף, שמעתם על ראגארה מירון? עכשיו כמה סיידריאלים מאמנים אותו ללמוד אומנויות לחימה סיידריאליות, הוא תותח על בא"ל, הוא בדיוק הדוגמה לניסויים של נשגבי הכוכבים באנימות של דמי הדרקונים.
לדעתי, הקיסרית עדיין נמצאת באי המבורך, מפקחת על כל העולם, ומחכה לשעת הכושר לתפוס את הכוח.
קופיל, הוא מתכוון לעכבישי הגורל שטווים את נול הגורל. הם בעצם קובעים את הכול, אבל מתוך אינסטינקט.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה