אוקיי, יפה שאנשים עושים ויתורים, האמת היא שיש כרגע הרבה יותר התאמה משחשבתי.
מי כן יוצא מסודר מהעניין:
דראגולד, הזמן ומרתוס כולם מביאים שני פריטים ומקבלים שני פריטים. לא מעורב שום כסף מזומן בהחלפות שלהם. הסתדרתם.
הגמד הגבוה - אותו הדבר, אבל נותן פריט אחד ולוקח פריט אחד.
אצל מי יש בעיה:
שאמאן - כרגע אתה מבקש 4 פריטים, אבל לוקחים ממך רק 2. אני חושש שאת Monster Manual 3 ייקח מרתוס.
זה משאיר אותך עם - Elder Evils, Advanced Bestiary, Anima
אם 2מאץ' יוותר על פינד פוליו (ראה בהמשך), תוכל להוסיף גם אותו. אני מציע שתשמור בצד כסף למקרה שתצטרך לקנות חלק מהפריטים כי לא יהיה לך במה להחליף.
סמאשדאש - אתה מציע פריט אחד, אבל מבקש 2 (d&d4 for dummies ו"בני החורין הקטנים"). או שתוותר על אחד מהם, או שתביא איתך 30-40-50 ש"ח כדי לקנות למעשה אחד משני הפריטים.
רסטלס - איתך כבר דיברתי במסנג'ר אתמול. אתה מבקש שני מוצרים (המדריך למנחה לנשגבים של דראגולד ומרוצללים של פלאפי) אבל אף אחד לא מעוניין במה שאתה מציע. תביא איתך כסף, כנראה שאין ברירה.
2מאץ' - אף אחד לא התעניין בפריטים שאתה מציע, אבל אתה מעוניין בשלושה פריטים שאף אחד אחר לא מבקש חוץ ממך (מייד לאחר השקיעה, פינד פוליו, מסך שה"ם). אני מציע שתביא איתך כסף כי כנראה שתצטך לקנות את הפריטים האלו. אני מעריך ש-40 עבור המסך, 50 עבור "מייד לאחר השקיעה" ו-60 עבור פינד פוליו אלו מחירים שמספיקים מעל ומעבר (כלומר יישאר לך עודף).
אם בכל זאת תצליח להביא את הבלגריאד, זה יעשה גם לך וגם לי חיים קלים יותר. (ראה בהמשך)
הנרוביאן (אני) - יש לי 5 פריטים שאנשים מעוניינים בהם, אבל אני ביקשתי 3 פריטים שמתוכם רק 1 אני בטוח אקבל. פירוש הדבר הוא שחלקכם יצטרכו כנראה פשוט להביא לי כסף באופן ישיר (שאמאן) או עקיף (בטבלה שבקובץ מקרים כאלו מסומנים ב-X)
פלאפי - גאלאן למעשה לא יכול להביא לו את מה שהוא רוצה, אז פלאפי יוצא מאוכזב, כלומר אין לאף אחד מה להציע לו. רסטלס עשוי לשלם לו בתמורה למרוצללים בעברית. אם הוא ייתן לי את OA, אז 2מאץ משלם לו. אם לא, 2מאץ משלם לי. קיצור, בלגן.
אולדמן - אולדמן ממש חולה כרגע ולכן לא הסתכל בכלל מה מעניין אותו בעץ הזה. יש לו 2 פריטים להציע. יש מצב שחלקכם יאלצו לשלם לו סכום סמלי באזור 40-60 ש"ח. (מסומן בטבלה ב-X)
כזכור - יש דוכן יד שנייה. יכול לעזור לאלו מכם שרוצים להיפרד ממשהו שאף אחד לא היה מעוניין בו כאן בפורום.