אולדמן, בקשתי שתערוך.
הורדתי את זה מההודעה המקורית בעריכה (אם לא זה כנראה טעות). אני לא יכול להביא אותם.
הורדתי את זה מההודעה המקורית בעריכה (אם לא זה כנראה טעות). אני לא יכול להביא אותם.
אפשר להשאיר, רק תציין ליד שאם מישהו רוצה אז זה ייאלץ לעבור לא דרך אייקון.The oldman אמר/ה:רסטלס, שאלה - אתה רוצה להשאיר את הדברים ברשימה ופשוט לדאוג לחילופים בדרכים חילופיות ולא באייקון? או להוריד לגמרי?
אגב פריטים שאתה מבקש - שמתי לב פתאום שהספר המגניב* פחות נמצא בירושלים, ומאחר ואני לא אעבור בירושלים לפני הכנס, זה אומר שאני יכול להביא רק את המגניב* יותר ^^!the Nerubian אמר/ה:ערכתי את ההודעה של שלב 2 : לכל פריט כתוב גם מי מעוניין בו, עד להודעה הזו שלי.
אם הבלגריאד יצוץ לפתע שוב, אני מעוניין בו.
בכל אופן אני מעוניין בספרים הבאים:
ג'ונתן סטריינג' ומר נורל\סוזנה קלארק (כרך א) - אבקש את הספר שמצבו טוב יותר ויראה יפה יותר על המדף שלי. אני מרשה לעצמי להיות חצוף כל כך רק בגלל שהפריטים שאני מציע נחטפים כמו לחמניות טריות, בשעה שהפריטים שאני מבקש נחטפים ממני (עיין בלגריאד).
בני החורין העליזים - אם יהיה לי אותו, אוכל לשלב עם כובע מלא שמים ליצירת ספר ראשון ושני ואהיה בלתי מנוצח בקח\תן של הכנס הבא! מוחעחע!
עלי?the Nerubian אמר/ה:אני כבר לא ממש בטוח איזה ספר אתה מביא וכמה הוא חשוב לך ואם אתה בכלל מביא אותו.