Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
להחלפה קלפי Magic
חבילת נושא betrayers of kamigawa - spiritcraft
חבילת הרחבה של Champions of kamigawa
Rare
Kedama of the center tree
Yosei, the morning star
Hold the line
Tomb of Urani
Uncommon
Hands of cleansing fire
Hideous laughter
Dance of shadows
Nezumi graverobber
Locust miser
Startami Seer
Dampen thought
Graceful adept
Strom of consequences
Guardian of solitude
Rushing tide Zubera
Earthshaker
Cunning bandit
Nine ringed Bo
Manriki Gusari
Unchecked growth
מוכסף
Enchant creature
לא מוכר קלפים בודדים
(שתי חבילות של rocketman-axis of evil
וחבילת harry potter שזה אותו הרעיון כמו מגיק' ינתנו במתנה למי שיקח את קלפי המגיק')
אומנם כמה חבילות אך לצורך הסחר כחבילה אחת הכל במצב מצויין (חוץ מסתנד של תחנת חלל מה rocketman שנשבר)
ג'ונתן סטריינג' ומר נורל\סוזנה קלארק (כרך א) - או אחד במצב מעולה, או אחד שנשפך עליו צבע לבן. שניהם לגמרי ניתנים לקריאה, לבחירת המבקש. רק אחד למסירה. אני מוסר את הספר המושלם הזה פשוט כי יש לי שניים.
אלריק בים הגורל\מייקל מורקוק - לא בדיוק הסגנון שלי, אבל הספר ממש סבבה. פיסית הוא כמו חדש.
מיד לאחר השקיעה\סטיבן קינג - אסופת סיפורים קצרים עם סיפור אחד ממש טוב, עוד כמה בסדר, ועוד כמה לא משהו. חוץ מכמה הערות שלי בעפרון פה ושם, הספר כמו חדש.
אפילו אם עדיין הייתי מתעניין במגיק' אף אחד מהקלפים לא מתאים לסגנון שלי במיוחד, חוץ מזה שאני לא מחבב את קאמיגווה.
שמתי עין על כמה דברים מהרשימה, אבל הייתי שמח אם עוד אנשים יציעו דברים בשביל לגוון יותר.
במקרה הכי גרוע, אם אין מי שיחליף איתך פריטים, אפשר למכור דברים. למישהו יש מושג אם יהיה דוכן יד שנייה סטייל ביגור? (הדוכן של ביגור היה מאוד מוצח לדעתי צריך לאמץ לכל כנס).
דראגולד ואחרים - שלב ההצעות מסתיים רק בערב יום הכיפורים, כך שבעקרון רק משבוע הבא צריך לבחור פריטים. אני לדוגמה כבר מצאתי דבר שמעניין אותי (עוד מאז הנסיון הקודם להרים קח\תן).
עוד דבר, זה שבחמישי כמה חברים חוזרים מהבסיס ואז אני אבדוק אם מישהו מעוניין להציע דברים דרכי (אני מאמין שלפחות אחד מהם יכול להציע מגוון סביר של ספרי 3.5, עכשיו כשאנחנו משחקים 4). גם אתם יכולים להפנות חברים שלכם שאינם חברים בפורום, שיבדקו את הצעות הקח\תן שיש כאן ומקסימום ישלחו את הפריטים איתכם.
בקשר לעניין תיאום ההחלפות -
האחריות על התיאום היא בין הנותן למקבל. לא חייבים להגיע למפגש פורום, פשוט צריך לתאם בינכם מתי שניכם באייקון ויכולים לתת אחד לשני את הפריט. מעבר לכך, אם לא תמצאו זמן מתאים, אפשר פשוט לפרסם כאן בפורום ולתאם דרך צד שלישי (למשל אני אהיה בראשון ושלישי ויכול להעביר פריטים בעת הצורך)
לבסוף, במידה שאתם לא מגיעים כלל לאייקון, אפשר לתאם מחוץ לאייקון או לשלוח בדואר - שזה בין 10 ל-15 ש"ח למיטב זכרוני.
ומי שעוד לא הצטרף - זה הזמן כל העקרון הוא מסה קריטית.
[b[התחיל השלב השני - זה הזמן שלכם להגיד אילו מוצרים מעניינים אותכם מתוך המבחר שפורסם[/b]
עליכם פשוט לרשום אילו מוצרים אתם רוצים.... שימו לב אם אתם לא מגיעים לאייקון, אתם תצטרכו לתאם בניכם את המשלוח (קרי, מוצאים מישהו אחר שמגיע לאייקון ומעביר לכם, מוסר המוצר שולח בדואר או מפגש באופן אחר).
the Nerubian אמר/ה:
הנה הרשימה המלאה של פריטים שאנשים הציעו עד כה:
(לא כולם רשמו מה מצב הפריט ולדעתי כדאי לציין את זה. גם רושם אישי מהפריט לא יזיק - עזבו אם יש או אין סקירה בפורטל, חוץ מאולדמן שאת הסקירות המדוברות כתב הוא עצמו...)
משחקי קופסה וקלפים (2 פריטים) Anima - משחק קלפים, יש סקירה בפורטל מעוניינים: Shaman
חבילת קלפי יוגיהו (אחת גדולה) הכוללת כ-10 קלפים נדירים
קלפי Magic - חבילת נושא betrayers of kamigawa - spiritcraft וגם חבילת הרחבה של Champions of kamigawa . מציע את הכל כסט אחד. לא יימכרו קלפים בודדים. רשימת הקלפים:
Rare
Kedama of the center tree
Yosei, the morning star
Hold the line
Tomb of Urani
Uncommon
Hands of cleansing fire
Hideous laughter
Dance of shadows
Nezumi graverobber
Locust miser
Startami Seer
Dampen thought
Graceful adept
Strom of consequences
Guardian of solitude
Rushing tide Zubera
Earthshaker
Cunning bandit
Nine ringed Bo
Manriki Gusari
Unchecked growth
מוכסף
Enchant creature
בנוסף, שתי חבילות של rocketman-axis of evil וחבילת harry potter (שהם אותו הרעיון כמו מגיק') ינתנו במתנה למי שיקח את קלפי המגיק'.
אומנם כמה חבילות אך לצורך הסחר כחבילה אחת הכל במצב מצויין (חוץ מסתנד של תחנת חלל מה rocketman שנשבר)
ספרי קריאה
(14 פריטים)
The Mark of Nerath- ספר עלילה בעולם של מו"ד 4 כריכה רכה, קצת מקומט אבל קריא העולמות הקסומים של הארי פוטר /דיוויד קולברט- למעריצים: זה ספר שבו מפורטים כל מיני דברים על מקורותיהם של דברים בעולם שיצרה ג.ק.ר.הוא בנוי בצורה מעניינת בתוספת איורים יפים. מצב:מקומט אבן הדמעות /טרי גודקינד- ספר הראשון בסדרה "חוק הקוסמים השני". מצב:מעולה כובע מלא שמים \טרי פראצ'ט - מצב מעולה. זה הספר השני בסדרה "לצעירים" של עולם הדיסק, ספר סבבה לגמרי. קורות הציפור המכאנית \הרוקי מורקמי - איך הוא הגיע אליי: סיפור ארוך. בכל אופן הספר הזה הוא פשוט לא הסגנון שלי. מצב מצויין. ג'ונתן סטריינג' ומר נורל\סוזנה קלארק (כרך א) - שני פריטים. אחד במצב מעולה, על השני נשפך צבע לבן. שניהם לגמרי ניתנים לקריאה, לבחירת המבקש. רק אחד למסירה. אני מוסר את הספר המושלם הזה פשוט כי יש לי שניים. מעוניינים: the Nerubian אלריק בים הגורל\מייקל מורקוק - לא בדיוק הסגנון שלי, אבל הספר ממש סבבה. פיסית הוא כמו חדש. מיד לאחר השקיעה\סטיבן קינג - אסופת סיפורים קצרים עם סיפור אחד ממש טוב, עוד כמה בסדר, ועוד כמה לא משהו. חוץ מכמה הערות שלי בעפרון פה ושם, הספר כמו חדש. מעוניינים: 2MUCH שער תלמי (השלישי בטרילוגית ברטימאוס) Ptolemy's Gate (השלישי בטרילוגית ברטימאוס) Percy Jackson and the Lightning Thief בני החורין הקטנים - טרי פראצ'ט. מעוניינים: smashdash the Nerubian הדרואיד משאנארה - טרי ברוקס.
משחקי תפקידים מו"ד 3 ומו"ד 3.5: (12 פריטים, 3 פריטים קיימים פעמיים כל אחד לסך של 15 פריטים בסך הכל)
ספרי בסיס:
Player's Handbook- מו"ד 3.5. מצב טוב מעוניינים: פלאפי ספר החוקים לשחקן (עברית) מו"ד 3
ספרי הרחבה לשחקן: הנמוכים והאמיצים - חוברת הרחבה למו"ד 3 מעוניינים: The High Dwarf Dragon Magic- ספר הרחבה למוד 3.5 כריכה קצת מקומטת אבל התוכן לא ניזוק Complete Divine Complete Arcane המדריך השלם למאגיה- מצב: טוב, הרבה לחשים oriental adventuresמעוניינים: The Nerubian
ספרי הרחבה למנחה ומגדירי מפלצות:
Fiend folio - ספר מפלצות של מהדורה 3.25 (יש סקירה בפורטל). מעוניינים: Shaman 2MUCH
Fiend folio - ספר מפלצות של מהדורה 3.25 (יש סקירה בפורטל). מעוניינים: The Time Monster Manual 3 - ספר מפלצות עם דגש בעיקר על מפלצות מאברון. מצב מצויין. מעוניינים: Shaman מרתוס Advanced Beastiary - ספר מפלצות מתקדם של גרין רונין למו"ד 3.5. "מתקדם"- כי כולו אוסף של עשרות תבניות, כל אחת מוצגת עם יצור או שניים לדוגמה שיש להם פלאפ אישי. התבניות מסווגות לפי שלוש רמות של מורכבות - מתבנית האמפיבי הפשוטה ועד תבנית המסג, שמחברת שני יצורים ליצור אחד (כמו מינוטאור-נץ-חץ המוצג כיצור לדוגמה). מעוניינים: Shaman Creature Collection Revised - Sword&Sorcery Portals & Planes - Legends & Lairs Lost Empires of Faerunמעוניינים: מרתוס מסך שה"ם מעוניינים: 2MUCH
מו"ד 4: (3 פריטים)
D&D 4e For Dummies-מצב טוב מעוניינים: smashdash Revenge of the Giants - הרפתקה למו"ד 4, יש סקירה בפורטל מעוניינים: dragold Manual of the Planes - אני נפרד ממנו פשוט כי אני יכול לדקלם לכם את המישורים, מה יש בכל אחד מהם ומה המקום שלהם בקוסמולוגיה. אם אתם לא ממש מתמצאים ולא זוכרים מה ההבדל בין שד לשטן, הספר מתאים לכם. תוכן הספר במצב מצויין, הכריכה מעט פגומה - יש בה חלק שאיבד את הברק וכן קרע קטן מעוניינים: dragold The Time
מוד"מ 2: (6פריטים)
The Complete Thief's Handbook ספר החוקים לשחקן- מצב טוב המדריך לשחקן מוד"מ מהדורה 2 בעברית (גרסה מצולמת) המדריך לשה"מ- מצב טוב Tome Of Magic- הכריכה מעט פגומה אוגדן המפלצות 1 האוגדן הוא קלסר עם דפים נפרדים, כך שיש מצב שחסרים עמודים אוגדן המפלצות 2 האוגדן הוא קלסר עם דפים נפרדים, כך שיש מצב שחסרים עמודים
שיטות אחרות: (5 פריטים, אחד קיים פעמיים כך שישנם 6 פריטים בסך הכל)
Lankhmar Unleashed - ספר שמתאר את עולם המערכה של פריץ לייבר, סדרת הספרים של חרבות כנגד המוות וכך הלאה. שיטה: רונקווסט. Exalted Storyteller's Companion - גרסה 2 Exalted Storyteller's Companion - גרסה 2 Mage the Awakening - עולם האפלה מה' 2. מצב כחדש מעוניינים: The Time מרוצללים מהודרה 2 בעברית
<נערך> מצטער,
לא בטוח שאני מגיע. אם כן אז: יש לנו: מבצר העלטה- הרפתקה של מו"ד 3.5 דרגות 1-4. ספר יחסית ישן, בסיסי במצב אחלה. סדן הזעם- הרפתקה מו"ד 3.5. מצב: טוב. דרגות 4-5 המדריך השלם למאגיה- מו"ד 3.5, מצב: טוב, הרבה לחשים. אבן הדמעות/טרי גודקינד-ספר הראשון בסדרה "חוק הקוסמים השני".מצב:מעולה הרפתקת אנחאתון/פיליפ קר-הספר שחולק את הז'אנר עם פרסי ג'קסון.הוא לא מפורסם במיוחד כמה שאני יודע.מצב:מעולה.
אני מעוניין ב:
מייד לאחר השקיעה
פיינד פוליו
<אולדמן תערוך את הודעת "מה יש" שלך, הורדתי כמה ספרים מזה.
רעיון מגניב. אני יכול להציע:
Creature Collection Revised - Sword&Sorcery
Portals & Planes - Legends & Lairs
Lost Empires of Faerun - WotC
(כולם 3.5)
שער תלמי/Ptolemy's Gate (השלישי בטרילוגית ברטימאוס, יש לי גם בעברית וגם באנגלית).
Percy Jackson and the Lightning Thief
בני החורין הקטנים - טרי פראצ'ט.
הדרואיד משאנארה - טרי ברוקס.