• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קבוצת ווצאפ למשחקי תפקידים שולחניים?

ממה שאני מכיר יש קהילת וואטסאפ של משחקי תפקידים, אין לי לינק כרגע, הוא מסתובב בפייס.
אבל חייב להזהיר אותך שהיא מכילה ומנוהלת על ידי ילדים (תרתי משמע), רמת הנפיצות שם גבוהה ואדמינים שעולה להם השתן לראש, סליחה על הביטוי ועושים מה שבא להם.
ברחתי משם הכי מהר שיכולתי...
זה חבל כי יש שם כמה חבר'ה ממש אחלה שפשוט הטכנולוגיה של פורומים רחוקה מהם כי הם גדלו לתוך עולם "חדש יותר", אבל לדעתי האישית זה לא שווה את המחיר של הרעילות ובכלל המאות הודעות שקופצות ללא הפסקה (כן, אני יודע, לא כולם יסכימו איתי :) זו דעתי).

אם צריך לינק, יש לי.
אישית, לא מצאתי שם עניין. מאוד ממוקד 5e, קצב תגובות מועבר בין נושאים מהיר מכדי שאוכל להחזיק עניין.
השתקתי הכל למעט חיפוש שחקנים, כי מסקרן אותי לראות מה אנשים רוצים לשחק. יש הבלחות מדי פעם, למשל לא מזמן היתה הצעה ל mythic bastionland.

(אני מוצא יותר עניין בשרתי דיסקורד. מאפיינים דומים אבל עדיין מעט מסודר יותר. יש אפילו אחד בעברית, אבל רוב מה שאני צורך באנגלית. אם לא מפריע, יכול להמליץ)

אם צריך לינק, יש לי.
אישית, לא מצאתי שם עניין. מאוד ממוקד 5e, קצב תגובות מועבר בין נושאים מהיר מכדי שאוכל להחזיק עניין.
השתקתי הכל למעט חיפוש שחקנים, כי מסקרן אותי לראות מה אנשים רוצים לשחק. יש הבלחות מדי פעם, למשל לא מזמן היתה הצעה ל mythic bastionland.

(אני מוצא יותר עניין בשרתי דיסקורד. מאפיינים דומים אבל עדיין מעט מסודר יותר. יש אפילו אחד בעברית, אבל רוב מה שאני צורך באנגלית. אם לא מפריע, יכול להמליץ)
אשמח הלינק, אם הקבוצה מאוד בעייתית ושייכת לדור צעיר יחסית ולא לדור "בוגר" כולל הרבה רעילות כזאת או אחרת אולי כדאי לפתוח אחת חדשה? אין לי בעיה לעשות אחת הבעיה שרוב הניסיון מגיע בעיקר משחקים חיים

לגבי הקבוצות הכלליות, זה לא בעיה של צעירים, אלא שזה בעיקר נראה כמו קבוצה עם בדיחות פרטיות של האדמינים שמקשקשים על מה שהם רוצים.
יש קבוצה של עולמות פראיים וגם של חרבות וכשפים.

לגבי הקבוצות הכלליות, זה לא בעיה של צעירים, אלא שזה בעיקר נראה כמו קבוצה עם בדיחות פרטיות של האדמינים שמקשקשים על מה שהם רוצים.
יש קבוצה של עולמות פראיים וגם של חרבות וכשפים.
מחפש מנחה או קבוצת שחקנים לpendragon ספציפית וצריך לדעתי לזה קבוצת שחקני תפקידים כללי

סתם תהייה: כשאנשים מחפשים קבוצה דרך המרשתת, פורום הפונדק מרתיע אותם או שהם בכלל לא מגיעים אליו בחיפוש?

מתנצל אם זו גלישה מהנושא. פשוט בסוגייה הזו זכיתי ליותר הצלחה דרך הפורום מאשר יתר הפלטפורמות שהוזכרו פה.

אני לא חושב Adran Adran שזה מרתיע אותם, אבל הרבה לא מכירים את הפונדק וחלק פחות מכירים בכלל את הקונספט של הפורום.

פעמים אינספור אני מפנה שחקנים מהפייסבוק לחפש קבוצה גם כאן (ולפי הפוסטים הם אכן מגיעים), ככה נקבל יותר טראפיק, ומי יודע אולי כמה מעוברי האורח יבחרו לנוח קצת בפונדק :)

כשאני מחפש שחקנים, אני עושה זאת קודם כל במעגל פנימי שלי, אחר כך בפונדק ולבסוף בפייסבוק.

עריכה אחרונה:
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה