• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • שעות אחרונות לעליית שרי הרונות

היום בערב מגיע לסיום מימון ההמון של עליית שרי הרונות - שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

צעד ראשון, שיחקתי בסולו של קוסמיר

אז משחק התפקידים של קוסמיר ממש מסקרן אותי ונתקלתי בצעד ראשון, כהרפתקאת סולו של השיטה.
מאוד רציתי לחבב את זה, אבל בפועל זה פחות הרפתקאת סולו ויותר מדריך קצת מוזר לאיך לבנות דמות.
למה מוזר - כי במקום לבנות דמות של ממש, הוא די נותן כל מיני נתיבים ואז משאיר לשחק את הבחירה. גם הסיפור שלו לא להיט וגם הרפתקאת הסולו כנראה בין הגרועות שנתקלתי - כן, ככה זה. אפילו לעומת כאלו שלא נהנתי כמו זו של פאת'פיינדר 2.

אז, האם משחק התפקידים עצמו שווה ?

את משחק התפקידים אני מאוד מחבב.
גם אני לא התחברתי לצעד הראשון - אני לא בטוח מה ההבדל בין גרסאת הסולו והרגילה אבל אני מניח שלא מאוד.

השיטה היא מאוד ק20 מודרנית, אבל עם נגיעה של ג'נסיס. האמת, אחלה דבר לכתוב עליו סקירה. אשתדל בקרוב לשים את כל המחשבות שלי על הדף באופן מסודר.

Brotherwise מנסים להוציא גרסה לא ממותגת של השיטה שתהיה גם גנרית ולפי הטענות שלהם עם רישיון צד שלישי המעודד יצירה. כרגע אני עובד על להמיר את עולם המערכה האהוב עלי אל השיטה, על בסיס מה שידוע מגנזך אורות הסער שבקרוב ערפילאים. אני מתחבר בעיקר לשני דברים. 1) משהו בעצי הכשרון מרגיש נכון, הם יותר טובים מהעצים של סטאר וורס שחיבבתי יותר מאוסף הכישרונות של ג'נסיס. 2) הקסם הוא מיומנות נוספת, בהלחמה טובה לשיטת ק20. ועל כן הוא עושה את מה שקסם אמור לעשות לפי דעתי, להוסיף אופציות ולא כוח.

באמת אשמח לקרוא סקירה. צעד ראשון די נדמה לי עושה שירות דוב לשיטה, כי היא לא ממש מסבירה אותה ועמוסה בהרבה טקסט לא מעניין.
אני בהחלט חובב של ג'נסיס אז זה נשמע טוב.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה