• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פתיל הצבעה - הפאנראט הטוב ביותר

אוקיי, ההצבעה שלי הולכת ל... Iwit "ברן ולותיין", הסגנון מזכיר לי מאוד איורים של ספרי אגדות מהילדות, כאלה שנולדו לפני עידן הדיסני הצבעוני והשמח. הוא עדין וקסום, מעביר נפלא את התחושה של "אגדה" ו פנטזיה. אהבתי את את ברן ולותיין במיוחד מכיוון שיש בו תמימות מסויימת מצד וגם פיתויי ואפלה (לדעתי בכל מקרה) שמעניקים לו מראה מעניין יותר.

עליי לציין מראש שאני לא יודעת מי הן הדמויות.

http://members.pundak.co.il/whitetower/pictures/beren1.html

אני אהבתי את דרקון של Silmarien. אני לא בטוח למה, כניראה בגלל הפשטות שלו, ואולי בגלל הכלליות שבו, כי הרי יש סוגים רבים כל כך של דרקונים, גדולים, קטנים, צבעוניים, או אפורים. אבל לכולם יש מכנה משותף, כולם זוחלים מעופפים ויורקי אש. והציור הזה, של דרקון לבן דמוי נשר, ציור פשוט כל כך, יכול להכיל בתוכו את הדרקונים כולם, מהקטן דמוי הזבוב, עד הענק שבדרקונים, מהאפור חסר הצבע, עד הדרקון משנה הצביעים. כי הרי לבן הוא כל הצבעים גם יחד...
בקיצור, אהבתי אותו מאוד בגלל חוסר המיקוד שלו... בגלל היותו מעין סמל, פשוט וקליט.

עדי.

ההצבעה שלי הולכת, בלי היסוס, לציור של ארד'ל מנאן אלמות, פרי מכחולה של Iwit

http://members.pundak.co.il/whitetower/pictures/aredhel.html

זה אחד הציורים היפים ביותר שראיתי לאחרונה; ההבעה העדינה של הדמות, גם שילוב הצבעים (הלבן הרך מול הנוף הכהה, והסוס הטיפה מטושטש) הם מקסימים; הפירוט הוא בדיוק במידה הנכונה, ובאופן כללי - זה ממש מחיה את הסצנה בדמיון.

פשוט יפיפה :)

אחד הציורים היפים ביותר בז'אנר. הצבעים שלו יפהפיים ומושכים את העין ואת הלב וגם הטכניקה טובה. אני לא מבקר אמנות אבל זה הציור שהכי אהבתי.
חוץ מזה שהוא מבוסס על הסילמריליון שזו יצירה שבדרך כלל זוכה להתעלמות.

שאר הציורים יפים מאד אבל הציור הזה הוא הכי אהוב עלי.

ההצבעה שלי הולכת לברן ולותיין של Iwit.
ציור, כמו שג'סי אמרה, מהאגדות. רגע מאוד נוגע שממחיש את החיבה בין שתי הדמויות וגם עשוי טוב מאוד מבחינת רקע, לבוש ושיער(השיער היפה ביותר שיכול להיות).
זה מה שאני אוהב בפאנארטים עשויים בעפרון, אפשר להעניק עומק לציור- תווי פנים, ברק בשיער, מבט משכנע, הצללה, קפלים לבגדים... הרבה מהדברים האלה נאבדים או מתקשים לשמור על משקל בצביעה של היצירה וחלק מהיצירות, כמו זו, נועדו להשאר בשחור-אפור-לבן של הגרפית.

אני מצביעה ל"ברן ולותיין" של iwit.
הציור מעביר בצורה נפלאה את האהבה בין השניים. הוא עשוי בצורה מאוד עדינה ולא-צעקנית, ויחד עם זאת מלא עומק. ניכר שהושקעה הרבה תשומת לב בפרטים: השיער של לותיין, חרבו של ברן, העץ הפורח... כפי שנאמר כאן, ציור בטעם של פעם.

אני התלבטתי בין "ברן ולותיין" של Nightstar ולבין ציורה של ארד'ל בנן אלמות, אך בסוף בחרתי בציורה של ארד'ל. ציור מושקע, הניגודיות נעימה לעין, וכמו שכבר אמרו- ממש מחייה את הסצנה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה