• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

"פרסות של צל": פרק חדש בפודקסט ה-Actual Play "אחרי ההתנפצות" עלה לרשת

פרק תשיעי בעונה הרביעית של פודקסט ה-Actual play "אחרי ההתנפצות" עלה לרשת.
שם הפרק: "פרסות של צל"

תקציר:
נהר קטלני חוצה את המפלס העמוק של המבוך, מימיו הערפיליים מלאים בצללים. מעבר לו, נישאים שרידי מבנים... אולי אורוות עתיקות מעידן שכוח. רחשים וצרחות רחוקות מהדהדים בעלטה - והבקיעים בתוך החבורה עצמה ממשיכים לפעפע. ראד'לינד שרדה התקפה קטלנית שכמעט ועלתה בחייה; אולם דאר'נורל ולי'ריס חוששים שסכנה גרועה בהרבה אורבת לה, הולכת ומתעצמת ככל שהחבורה מעמיקה אל תוך המבוך.

לינק אל הפרק החדש בספוטיפי

לינק אל האינדקס של כל פרקי הפודקסט באתר של מלסטרה

כמו תמיד, אני והשחקניות של מלסטרה נשמח לפידבקים, ונענה על כל שאלה, תהיה או הערה על הפרק החדש, פרקים קודמים או הפודקסט בכלל.

1771855062344.webp

פרק מוצלח. בחוקים נאמר שפלדין יכול לפעמים להפוך ל"נוקם" ואני תוהה כמה רד'לינד קרובה לקו הזה, אם לא עברה אותו כבר ופשוט מסתירה את זה. לא לגמרי יודעת איך זה עובד ומקווה מאוד שלא נגלה...

החוקים המפורטים בעניין טרם נכתבו, מלבד האמירה/תיאור מאד כללי בספר החוקים לשחקן המתחיל.
קרי - זה בינתיים ממש תלוי בשיקול דעת השה"ם, וכמובן שונה בין דמות שחקן (שם צריך שהשחקן יבין לאיפה הוא הולך), לבין דב"ש.
מה שכן - לפעמים זה תהליך מיידי או כמעט מיידי של שינוי, בעיקר לאחר עשיית מעשה מאד אכזרי, ולפעמים תהליך איטי והדרגתי יותר.

אבל בלי להתחייב - הייתי כן מאמץ את הקו של טולקין בעניין הזה, ששפיכת דם של חפים מפשע הוא בדרך-כלל הקו שממנו אין או כמעט ואין חזרה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה