• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פרירן, המלצה נלהבת

אחד מהמשגיחים בפורום שנהגתי לפקוד בעבר נהג לומר לאנשים ש"מותר לכם לכתוב על נושאים מסובכים או רגישים אבל אסור לכם לעשות את זה רק עם יד אחת". יש הבדל בין לומר "אני לא רוצה דמויות מורכבות במדיה שלי" לבין לומר "אני לא רוצה שהמדיה בעצמה תגיד לי שהחלקים הרעים והלא מוסריים בדמות המורכבת הזו הם בעצם בסדר".
לאנימה בכללי ולסוגת האיסקאי בפרט יש בעיית קריפיות די חמורה - התייחסות מינית לקטינים, הצדקה או נרמול של אונס וכולי; אמנם לא קראתי או ראיתי את מושוקו טנסיי אבל אני ממש לא אתפלא אם גם הסדרה הזו סובלת מהבעיה הזו בדיוק.
אני לא מוצא שהסדרה אומרת שלהיות סוטה זה בסדר.
לפחות לא כשצפיתי בה. הפעם האחרונה הייתה לפני 4 שנים, אבל עדיין, ממש לא זכור לי משהו כזה.
הפוקוס היה על טראומה וזה שאדם נהיה מושחת כתותאה מהסתגרות ממושכת ועכשיו לומד להתקשר לאחרים.

האמת רגע.. כן. יש את החולק עם רוקסי. וואלה צודק. שכחתי מהחלק הזה לגמריי. נזכרתי בו עכשיו תוך כדי שכתבתי את התגובה. לפי דעתי זה באמת אחד הנקודות שמורידות, כי זה גם לא בא לייצג או להפיץ נופך מלבד פאנסרביס.
החלק הזה באמת דפוק.

בנוסף, אשמח להבהרה, למה הכוונה ב"לא לכתוב עם יד אחת?" סורי אבל לא הבנתי כל כך את המטאפורה

אני לא מוצא שהסדרה אומרת שלהיות סוטה זה בסדר.
לפחות לא כשצפיתי בה. הפעם האחרונה הייתה לפני 4 שנים, אבל עדיין, ממש לא זכור לי משהו כזה.
הפוקוס היה על טראומה וזה שאדם נהיה מושחת כתותאה מהסתגרות ממושכת ועכשיו לומד להתקשר לאחרים.

האמת רגע.. כן. יש את החולק עם רוקסי. וואלה צודק. שכחתי מהחלק הזה לגמריי. נזכרתי בו עכשיו תוך כדי שכתבתי את התגובה. לפי דעתי זה באמת אחד הנקודות שמורידות, כי זה גם לא בא לייצג או להפיץ נופך מלבד פאנסרביס.
החלק הזה באמת דפוק.

בנוסף, אשמח להבהרה, למה הכוונה ב"לא לכתוב עם יד אחת?" סורי אבל לא הבנתי כל כך את המטאפורה
"לכתוב עם יד אחת", במשתמע היד השנייה במכנסיים שלך.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה