• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פריבטיר, טיזר

עכשיו הם ק...ק.ק..ק.ק..קוראים לי ג'ו. הק'ק'קפטן וויליס אומר שבני אדם אוהבים לתת שמות לדברים, הוא אומר שזה גורם להם לחוש עליונות תנ"כית. אחד מהם קרא לי ק.ק..ק..קוקראצ'ה פעם. זה היה אחרי שלקחו אותי. יכולתי לחוש בבירור את המחשבות שלו מתחרות זו בזו: הוא פחד ממני (ובצדק, הכחדתי אותו בהמשך), אבל חלק ממנו ניסה לומר לו כל הזמן שאני נחות ממנו. בני גזעי אמנם התפתחו מחרקים אך אני בעל ארבע גפיים ודם חם ממש כמוהו. בני האדם מגיבים בעוצמה חזקה לשוני חיצוני - קסנופוביה היא מאפיין מעניין.

הק'ק'קפטן משתמש בהרבה מילים שאני לא מכיר אבל כן מבין. 'תנ"כית' לדוגמה. כשהוא אומר את המילה הזאת יש לו רזוננס חזק באונה השמאלית ופעילות מוגברת בירכתי הגולגולת - מה שמצביע על כך שהוא מדמיין משהו. לפעמים אני מרגיש את התמונה מהדהדת אצלי אבל היא לא הגיונית: אדם קשיש כורע ברך מול שיח בוער במדבר. אני יודע שאפשר בקלות לצפות צמח בתרסיס הגנה ועליו לשפוך חומר דליק ואני יודע שוויליס מודע לעובדה הזאת. אני גם מודע לכך שקריאו-פירוק'קינטיסטים מומחים יכולים לייצר תופעה כזאת (בני אדם רחוקים מאוד מיכולת כזו, כמובן). ובכל זאת, אני מרגיש שוויליס חושב על כך שהצמח אמור להישרף ואינו נשרף, כלומר יש פגם שהוא חלק מהמודל עצמו. וכך אני, וויליס, והאיש הזקן חוזים לפעמים ביחד לשבריר שניה במשהו שלא אמור להתקיים. וויליס מציץ מעבר לכתפיו של הזקן ואני עומד מאחורי וויליס ומציץ מעבר לכתפו. זה נמשך עד שוויליס מתעורר מהרהוריו וברוב לא מובהק של הפעמים (שליש לערך) המחשבה הבאה שלו עוסקת
א. בי (הוא אומר לעצמו שאני הורס את כל הק'קסם בק'קסם שלי - אני מניח שזה אמור להיות משעשע) או
ב. בארכיטק'ק'ק'קטים (הוא מדמיין אותם כבני אנוש חסרי סממנים מיניים האוחזים מונולהבים טולגארים ענקיים עטופים בלהבות ובעלי כנפיים לבנות מנוצות). או
ג. במזון (הוא מדמיין משטחים מישוריים שנקראים "מטצות").

אני יודע שזה נורא קטנוני, אבל כשמושה פגש בסנה הבוער הוא לא היה זקן.
זה עוד היה לפני המסע לארץ ולפני המכות ולפני הכל.
סתם, הפריע לי אז הייתי חייב לציין.

חוץ מזה: במה מדובר?
טיזר טיזר, אבל לְמַה?

מתמשק למאגר הנתונים של הג'ולי-רוגר-ווילק'ק'ק'ו...
...
נראה שמשה רבינו (אני מוצא הצלבה מעניינת לגבי חרק מסוים ממערכת סול, כוכב ארץ [?!]) היה בזנית של חייו בתקופה המדוברת ולמרות זאת בתצלומים מצורפים של האדם המדובר (אני מניח שמדובר באילוסטרציות, מכיוון שישנן מספר גירסאות שונות למדי ומכיוון שמופיעים על חלקן שמותיהם של הכפילים של אותו "משה") הוא נראה כבן-אנוש מבוגר עד זקן.
מבחינה מדוקדקת של תמונתו של הכפיל העונה לשם "צ'רלסטון הסטון" נראה כי ניתן להסביר את הפער בתפיסה בדרגת ההתפתחות הנמוכה של הרפואה ובמיוחד תרפיה גנטית ופלסטיקה נאנו-מולקולרית - במילים אחרות, צ'רלסטון הסטון\משה אמור להיות איש בגילאי השלושים עד ארבעים שלו בזמן שמראו תואם את זה של בני אנוש בגילאי 60-70 בתקופתינו. וויליס, אשר מכיר את התמונות, בוודאי החמיץ את הפער האדיר הזה.

- ג'ו.

האמת היא שאני _לא_ מריץ משחק לדוגמה. מדובר בקבוצה חדשה שאנחנו מקימים (פעם ראשונה של רובנו בספפיסמאסטר-פרייבטיר). ג'ו הוא הדמות שלי, וויליס הוא הדמות של גילגם מהפורום וננסק הוא השה"ם... הכל נשאר אצלנו במשפחה... בכל מקרה, נראה איך תלך הפגישה הראשונה (כבר היו 2 ועוד לא סיימנו את הדמויות.. :D , רולמאסטר...)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה