• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים פרויקת פורום חדש! בניית ממלכת הסולארים אשר קמה מן העפר

אין לי מסן,אפשר בה"פ.

ודארט צודק,רק שצריך לשנות שני דברים מימה שהוא כתב:

1.עוד מקור כוח מאוד משמעותי של לוקשאי הוא פשוט העובדה שכל ארות הבוזזים תומכות בה,מה שמקנה לה לא רק כוח צבאי וכלכלי עצום,אלא גם מונאה מצב שבו יש שתי חזיתאות,והבא תמיד ממוקד בממלכה.

2.ללוקשאי כרגע אין,כמו שניכתב,עתקים,וחלק גדול מצבאם יצא לקרב בדרדרים,כך שהם נימאים בחיסרון עצום,והסיכויים שלהם ללא בני ברית הם נמוכים במיוחד,על-אף שזה לא יהיה קרב קל,ואסור לשכוח את בני הברית של לוקשאי...

אבל גם למרקוס יש בני ברית לא צפויים...

כן פלדריק אבל חשוב לזכור שלוקאשי קיבלה את מעמד מגנת ארצות הבוזזים לא סתם ,היא אולי אחת הערים החשובות ביותר שגדודיה משתרעים בכול ארצות הבוזזים .
סביר להניח ,שארצות הבוזזים ינסו להגן על לוקאשי (בהנחה שהיא עדיין בת ברית שלהם),ודווקא יש לה עתקים ויש לה את המאגר הכי גדול אפילו שרי מוות שמחשלים עתקים בשניות ,לא בעלי מחסנים כול כך עצומים .

באמת ?! אז מה לעזאזל היא שווה בלי עתקים ? :orc?: טוב אז זה לא אמור להיות כזה קשה ,אין שערים של יו שאן ליד לוקאשי וז יקח לסידריאל ימים רבים להגיע ...
לכן אני לא מבין את העניין ,למה אין ללוקאשי עתקים יותר ? ואם אין לה אז למה אנחנו מבזבזים אליה את הזמן?

א. איש מוזר שהופיע בחלום שלכם אמר שכל המשאבים הוברחו מלוקשאי ליו-שאן. אני לא אמרתי כלום :wink:
ב. צאו מהסרט. ללוקשאי יש תמיכה פוליטית כרגע, צר לי, אבל פשוט הגדולה ביותר בבריאה כולה. יש לה הכי הרבה בני ברית בכל הבריאה, בעיקר מכיוון ולפי מה ששמעתם קנטה הכריז על עצמו כמגן עליה.
ג. ללוקשאי חומות מפחידות בגודלן, ואתם לא תופתעו מהטכנולוגיה המטורפת שהם ישתמשו בה נגדכם. לוקשאי פשוט חזקה בטירוף, ואת המשאבים המדוייקים שלה אני יכול לפרט בפניכם אם כי אני לא הרחיב על זה, אם תרצו, אבל אל תצפו להצלחה רבה בכבישה. אני לא אומר שתכשלו, אני אומר ש... טוב, זה לא יהיה קל בכלל.
ד. נמצאו בעבורכם שני גנבים שיחדרו אל לוקשאי. כן, שניים. וכן, הם הגיעו ביחד. הם פשוט מושלמים. הזמן ישחק אותם אם הבנתי נכון ואם הוא יסכים להתקדם עם הפרויקט(!!!!!!!!111112222333344444$$$), יגיעו שתי הדמויות. צפו לטוב!

שלוש דמויות, לא שלושה, ובכיף ובהצלחה!

רק אני רוצה לומר שאתם יכולים להיכנס לעוד עשרות סיפורים אחרים. הבריאה גדולה מאוד וכרגע אני רואה רק שני דברים: איזה משהו קטן בצפון, והרבה בלאגן סביב לוקשאי בלא סיבה ממש ישירה חוץ מאידיאל נשחק ולא תקף...(זו לא תלונה. בכלל לא. זו פשוט צורת מבט פסימים על הבריאה :wink: )

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה