Ogmios
פונדקאי ותיק
בזמנו, בת'רד משחק הניחושים של White Wolf, אלדריון העלה את הרעיון לGolem: the Creation:
אישית, אהבתי מאד את הרעיון. עד כדי כך, שאני מתכוון לפתח אותו פה בפורום, ובתקווה לפרסם אותו ברשת מתישהו (כנראה שאצלי באתר, אלא אם כן תמצא אכסניה מתאימה יותר).
נתחיל בחלוקה ל"שבטים". בשליפה מהירה מהכובע קופצים לי לראש ארבעה, ששלושה מהם אלדריון כבר הציע בעצמו:
The Seekers of Truth - גלמים, עפ"י המסורת היהודית-קבליסטית. הם נקראים כך על שם המילה "אמת" הטבועה במצחיהם ומעניקה להם חיים ללא חיים.
Cathederal Gaurdians - גרגולים, כפי שאלדריון הציע.
Children of the Resurected Flesh - יצורים מזוועים שנתפרו ביחד מחלקי גופות. הראשון שיצא יצורים כאלה היה דוקטור ויקטור וון פרנקנשטיין, מהProgenitors.
Eniacs - אנדרואידים של הSons of Ether שפיתחו בינה ומאסו באדוניהם.
הצעות? רעיונות? תוספות?
אלדריון אמר/ה:הנה, מה דעתכם על Golem: The Creation?
משחק בו ניתן לשחק קונסטרקטים שונים במאה ה21- מהגולם היהודי הישן והטוב, דרך גרגויילים מדיבליים, ועד יצירות ביזאריות של הTechnocracy (או הSons Of Ether , אני מוכן להתפשר) שקיבלו מודעות...
במסגרת החוקים הלא כתובים של WoD הם יתחלקו לשתי קבוצות, במקרה זה, אלו שדואגים ליוצריהם, בין אם מהערצה, קשר מיסטי, הכרת טובה על בריאתם או סיבות אישיות אחרות,
ולקבוצה שהינה בבחינת "הגולם שקם על יוצרו", כשהם בעד השגת חרות בכל מחיר.
אישית, אהבתי מאד את הרעיון. עד כדי כך, שאני מתכוון לפתח אותו פה בפורום, ובתקווה לפרסם אותו ברשת מתישהו (כנראה שאצלי באתר, אלא אם כן תמצא אכסניה מתאימה יותר).
נתחיל בחלוקה ל"שבטים". בשליפה מהירה מהכובע קופצים לי לראש ארבעה, ששלושה מהם אלדריון כבר הציע בעצמו:
The Seekers of Truth - גלמים, עפ"י המסורת היהודית-קבליסטית. הם נקראים כך על שם המילה "אמת" הטבועה במצחיהם ומעניקה להם חיים ללא חיים.
Cathederal Gaurdians - גרגולים, כפי שאלדריון הציע.
Children of the Resurected Flesh - יצורים מזוועים שנתפרו ביחד מחלקי גופות. הראשון שיצא יצורים כאלה היה דוקטור ויקטור וון פרנקנשטיין, מהProgenitors.
Eniacs - אנדרואידים של הSons of Ether שפיתחו בינה ומאסו באדוניהם.
הצעות? רעיונות? תוספות?