• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק הניחושים של White Wolf

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Ogmios
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Ogmios

פונדקאי ותיק
כפי שדיווחתי בZion Herald, חברת White Wolf (המו"ל של World of Darkness) מתכוונת לחשוף "פרוייקט סודי שנעשה משך השנים האחרונות" ביום שבת של GenCon (26/7).

מישהו רוצה לנסות לנחש במה דברים אמורים?

אלדריון אמר/ה:
ובכן, בואו נארגן רשימה של כל סוגי יצורים אגדתיים שהם עוד לא השתמשו בהם...
לא נשארו כבר כל-כך הרבה :wink:

אני מסכים עם Backdoorslam שלא מדובר בסוג חדש של יצור, אבל בשביל הספורט, הנה רשימה של משחקים לא רשמיים מבוססי World of Darkness שנתקלתי בהם ברשת במהלך השנים ושWhite Wolf עוד לא הפכו למשחק רשמי:

זומבים
דרקונים
גרגויילים
אנשים שחזרו לחיים מודרכים ע"י עורבים (כמו בסדרת הסרטים The Crow)
אנשי נצח (כמו בסדרת הסרטים Highlander)
רובוטים ענקיים (סטייל Mecha)
חתולים (באמת!)
חייזרים
בני אדם מוזרים במיוחד (פאנקיסטים, גות'ים, פריקים וכיו"ב)

הנה, מה דעתכם על Golem: The Creation?
משחק בו ניתן לשחק קונסטרקטים שונים במאה ה21- מהגולם היהודי הישן והטוב, דרך גרגויילים מדיבליים, ועד יצירות ביזאריות של הTechnocracy (או הSons Of Ether , אני מוכן להתפשר) שקיבלו מודעות...

במסגרת החוקים הלא כתובים של WoD הם יתחלקו לשתי קבוצות, במקרה זה, אלו שדואגים ליוצריהם, בין אם מהערצה, קשר מיסטי, הכרת טובה על בריאתם או סיבות אישיות אחרות,
ולקבוצה שהינה בבחינת "הגולם שקם על יוצרו", כשהם בעד השגת חרות בכל מחיר.

8) :wink:

אלדריון אמר/ה:
Ogmios אמר/ה:
בני אדם מוזרים במיוחד (פאנקיסטים, גות'ים, פריקים וכיו"ב)

שחקני משחקי-תפקידים... :wink:

למה לא ;-)

אם כבר הבאת אותי לנושא, החוקים של Freak: the Scene כוללים אחת עשר קליקות אליהם אפשר להשתייך:
גלוחי ראש גזענים, גלוחי ראש מסורתיים (מהתנועה המקורית שקמה באנגליה, לפני שהתלכלכה בזבל גזעני), גלוחי ראש אנטי-גזעניים (כמו ארגון SHARP), אולד-סקול פאנקיסטים, פאנקיסטים מודרנים, גות'ים, אינדאסטריאלים, סייברים, מלכות דראג, חובבי סאדו (הומוסקסואלים, לרוב) ו"פריקים אמיתיים".

וכן, גם לדעתי זה אחד המשחקים המטופשים ביותר שמישהו טרח לשחרר לרשת אי פעם.

אלדריון אמר/ה:
משחק בו ניתן לשחק קונסטרקטים שונים במאה ה21- מהגולם היהודי הישן והטוב, דרך גרגויילים מדיבליים, ועד יצירות ביזאריות של הTechnocracy (או הSons Of Ether , אני מוכן להתפשר) שקיבלו מודעות...

במסגרת החוקים הלא כתובים של WoD הם יתחלקו לשתי קבוצות, במקרה זה, אלו שדואגים ליוצריהם, בין אם מהערצה, קשר מיסטי, הכרת טובה על בריאתם או סיבות אישיות אחרות,

נשמע מעניין. אפילו מאד מעניין.

אלדריון אמר/ה:
מי הם גלוחי הראש המסורתיים?
מסורתיים= קונסרבטיביים?
אם כן, אז גילוח הראש זה לא בדיוק ההפך?

גלוחי ראש מסורתיים הוא תרגום לא מבריק שלי למושג Traditional Skins.
בגדול, תנועת גלוחי הראש נולדה מתוך מעמד פועלים באנגליה, כתגובה לתנועת ילדי הפרחים שקמה בשנות השישים. גלוחי הראש הייתה במקור תנועה של אנשי צווארון כחול שהתאגדו סביב נושא משותף (לרוב וועד עובדים או קבוצת כדורגל מקומית). רוב עיסוקם היה שתייה והתכתשות אלימה עם קבוצות אחרות. קבוצות כאלה נקראות Traditional Skins בFreak.
במהלך השנים צמחה מתוך התנועה הזו תת-תנועה מסודרת הרבה יותר ששילבה תכנים גזענים בגישה הקשוחה של גלוחי הראש. קבוצות כאלה נקראות Racist Skins בFreak.
באופן טבעי, קמה להם תנועת נגד מתוך קהילת גלוחי הראש. הארגון המקורי והגדול ביותר בעולם האמיתי נקרא SHARP - ראשי תיבות של Skin Heads Against Racist Prejudice, ועל שמו גלוחי הראש האנטי-גזענים קרואים SHARP Skins בטרמינולוגיה של Freak.

אלדריון אמר/ה:

לא ייאמן - אלדריון חזה את Promethean כמו גדול כבר ב-2003, ואוגמיוס עשה מזה עץ רעיונות:
https://www.pundak.co.il/forums/threads/530

פאק, זו חייבת להיות ההחייאה בהפרש הזמנים הכי גדול בהסטורייה של הפורום :shock:
למען האמת, בהתחלה בכלל לא שמתי לב לתאריכים, וחשבתי שאלדריון סתם מעלה רעיונות דומים לפרומית'יאן. אבל עכשיו כשאני קולט - אומייגאד, זה פשוט נבואה!

וואו... חבל שלא יצא לי להכיר את הבחור...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה