• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מנוע האפוקליפסה לא קריטי פלאים- כיוונים להתחלה

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Sparks
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אה. קשקשן. ככה את מנחה. זה סגנון ההנחייה שלך. יש מנחים שמשקיעים בדב"שים ויש כאלה, כמוני, שבשבילם דב"שים זה שק אגרוף. אבל אין כאן טעות

אני חדשה בהנחיית פלאים לפני ששיחקתי במכניקות הייתי משחקת בספרי רולפליי בוואטפד ועיר הספרים ואני מנסה לעשות מה שעשיתי שם עם שיטה מוסדרת מוכוונת ג'אנר

אין לי המון ניסיון בהנחיה אבל אני בטוחה שהרבה אנשים פה יוכלו להעיד שגם למנחים מנוסים ומעולים יש רגעי הנחייה מוצלחים יותר ופחות ולפעמים גם סשנים שלמים שהם לא מרוצים מהם.

מאמינה שהדרך הנכונה היא להקרין ביטחון מול השחקנים (זו חויה שאת מעבירה להם בסגנון שלך באהבה ובהתנדבות, חשוב שיעריכו), להמשיך להנחות וללמוד לקחת בפרופורציות רגעים שעבדו פחות 🧡

אין לי המון ניסיון בהנחיה אבל אני בטוחה שהרבה אנשים פה יוכלו להעיד שגם למנחים מנוסים ומעולים יש רגעי הנחייה מוצלחים יותר ופחות ולפעמים גם סשנים שלמים שהם לא מרוצים מהם.

מאמינה שהדרך הנכונה היא להקרין ביטחון מול השחקנים (זו חויה שאת מעבירה להם בסגנון שלך באהבה ובהתנדבות, חשוב שיעריכו), להמשיך להנחות וללמוד לקחת בפרופורציות רגעים שעבדו פחות 🧡

זה מה שאמרתי מהתחלה . היה לי חשוב להשקיע ולהודות לקבוצה שקיבלה אותי להנחייה למרות שזו השיטה המכונית הראשונה שלי.

היי,
לא הבנתי כל-כך את השאלה. את מתייחסת לאיך להתחיל את המפגש הראשון בצורה כזו שמעבירים את הכדור לידי השחקנים?

בדרך-כלל מחלקים את הפתיח לשני חלקים:
- בחלק הראשון מתארים איפה נמצאים, מה הסביבה, ומי נמצא שם.
- בחלק השני, קורה איזה ארוע שדורש את התייחסות השחקנים: משהו מתפוצץ, מישהו פונה אליהם, קרב מתחיל בקרבת מקום, וכל דבר דומה.

זה חלוקה גסה, אבל קצת קשה לדייק מבלי לדעת מה את מנסה להשיג. אבל זה בהחלט טוב מספיק כדי להתחיל.
דרך-אגב, אישית (תלוי בך ובשחקנים) בין החלק הראשון והשני אפשר לפנות לשחקנים ולהגיד לכל אחד להציג את הדמות שלו במשפט או שניים - רצוי In character

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה