• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פגישה , או אולי כנס אצלנו....

לצערי זה נכון... כ50 אורקים, 16 סטורמבויז, 8 אופנוענים, 5 נובים במגה ארמור, 2 בוסים, 4 משעיוט, באגי אחד, מק, 16 גרוטים, עוד 8 נובים רגילים... וחוץ מזה יש לי צבא אלדאר שאני צריך להוריד ממנו איזה 3 שכבות צבע ולצבוע מחדש. וביסטמן.

אני שמח לבשר שמספר המקומות השמורים עלה לארבעים ומשהו ( אני לא כל כך יודע ומה ).
ובינתיים נכנסו 16 אנשים ושלושה עם סימן שאלה.....
אז שלחו הודעה פרטית בהקדם , ואולי תצליחו להיות אתם חלק מהכנס , כמונו.

מאוד חביב והכל שאתם אוספים אנשים, והייתי באמת במח להגיע.
אבל אני צריך לדעת לפחות איפה זה כדי שאני אדע עם אני יכול להגיע. איזה עיר? זה צפון או מרכז? לפחות מינימום פרטים...
ואם תגיד מתי ואיפה כנראה שאני אגיע ואביא איתי עוד 2 חברים שרוצים להתחיל לשחק...

אוקי אני יכול להגיע אבל רק אם זה בין ה 5.7 ל20.7...
לפני זה יש לי בגרויות ואחרי זה אני מתגייס...!
זהו זה?! קיבלתי חופש של 15 יום?!? איזה חרא!!! :?

The Nasgul אמר/ה:
מאוד חביב והכל שאתם אוספים אנשים, והייתי באמת במח להגיע.
אבל אני צריך לדעת לפחות איפה זה כדי שאני אדע עם אני יכול להגיע. איזה עיר? זה צפון או מרכז? לפחות מינימום פרטים...
ואם תגיד מתי ואיפה כנראה שאני אגיע ואביא איתי עוד 2 חברים שרוצים להתחיל לשחק...

הכנס יהיה בצפון תל אביב , שכונת נאות אפקה אם אתה רוצה להיות ממוקד...
ואם אתה רוצה לבוא תפוס מקום ב...... רשימת השמות שלי!
הרשם מהר ותהיה חלק בלתי נפרד מהכנס המעולל....

ולמיכאל , אני אומר לחבר שלי שינסה למקד יותר פרטים , וזכור , אירמאן רוצה נגדך הרבה דו קרבות....

רגע.....אתה אומר שמי שלא יספיק להירשם אצלך לא יבוא??????.....וד"א, אמרת שלא יהייה ממש מקום אצלך\ החבר שלך בשביל הרבה אנשים....אז למה לא לעשות איפה שבטוח יכנסו הרבה אנשים????. וגם יהייה לכולם קל להגיע. רעיון למחשבה :wink:

KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:
זה קרוב לתחנת רכבת????
חמש דקות נסיעה משם :D בלי פקקים...
וד"א , יש מקום לארבעים ומשהו איש , בינתיים 18 כבר בפנים ( לא כולל את החתולה של אייס :wink: ) , וכן תיהיה שם שינה , למרות שאני מתאר לי את האבא ההיסטרי של אייס.....

אייס: אבא אבא , הולך להיות כנס והרבה אנשים ישנו אצלנו!!! :P
אבא שלו : מה.....

( בראשו של האבא )

העולם הרוס ובוער בלהבות , אייס זרוק מת על הריצפה , האקווריומים הענקיים של אייס שבורים , דגי הפיראנה שלו נוגסים לכולם ברגליים , החתולה תלויה על עמוד עץ , וחבורה של 40 - 47 אנשים צוחקים באושר עילאי......

( סוף סיפור )
וכאשר יגמר המקום נדבר , בינתיים נשאר עוד מלא מקום , ובקרוב נפרסם עץ " רשימת כנס .... אממ , כנס הלהבה האדומה!!1 "רשימת כנס הלהבה האדומה" , ששם יהיה איך מגיעים , באיזה יום , מתי מגיעים , עד מתי נשארים.... ועוד....

היי היי היי!!!.....תרגיע קצת!!!!!! לא בטוח שהכנס יהייה אצלך (לפי מה שאני מבין).......מנסים למצוא מקום אחר ונוח יותר לאנשים להגיע אליו......אז תרגיע אם פתיחת העצים שלך :wink:

בחופש של חודשיים נכנסים איכשהו שני כנסים (אם לא יותר...)

ואין סיכוי שיבואו יותר מארבעים ומשהו איש.

count me too

(קהילת רמה"ש- להירשם ולהראות נוכחות, זה רבע שעה מהבית שלנו!)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה