• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים עתק 5- מאוזן?

טוב, נראה. כמו שאמרתי, זאת לא הבעיה שלי. הבעיה שלי היא היכולת של אל השריפה (קליעים שיוצרים פיצוצים), שאין לי מושג איך היא צריכה לעבוד.

יש בוונדרס אוף לוסט אייג' את הגרסה העתק למוט האש-ובמידה ואתה משתמש בתחמושת מיוחדת (שהיא עתק 1), זה גם גורם לבעירה. תחשוב בכיוון.

פשוט נזק אזורי בפגיעה, מה שעוד יותר מגניב אם תיקח את רעיון האורכילקום המותך בהשקעת מהות שיפוצץ וירסס את כולם בטיפות של זהב נוזלי, אפשר גם לתת אחר כך השפעת של כויות צלקות וכו'...

דון, נתת לי רעיון! בעיקרון, הדמות הוא זנית ממוקד לחימה, שמשתמש בסגנון השד הצדיק. הפיצוץ יכול להיות פיצוץ של אש, בלי אוריכלקום מותך, והאש משאירה צלקת אחת שבלתי אפשרי למנוע, ואפשר להסתיר רק באמצעים קסומים, בצורה של שמש פחות או יותר. בדרך כלל הצלקת נראית כמו צלקת רגילה. אבל כשהמצולק נמצא בנוכחות סולאר היא זוהרת, ויוצרת אצל הסולאר הרגשה של "זה אויב הבריאה". אם הסולאר גם מאומן בסגנון השד הצדיק הצלקת בוערת בנוסף לזוהר, גורמת למצולק לזעוק בכאב ולכרוע בפני זעמו של נבחר השמש. אפשר לתת לזה איזו השפעה של מחסרים לד"מ נגד אמן הלחימה, או משהו כזה. אבל עדיין נשארת השאלה על איזה אזור הפיצוץ משפיע, וכמה עולה להפעיל אותו.

במחיר של X מאנה (לא יודע כמה צריך...) הנשגב יכול להפוך את המהות של האש למרכזית בקליע. כשהקליע פוגע הוא מתפוצץ בפיצוץ של להבות אדומות וזהובות, שגורמות לכל מי שנמצא במרחק y (כן, עוד משהו שאני לא יודע כמה הוא צריך להיות ) את הנזק הבסיסי של הנשק.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה