• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 5 חדשות הכרוז ערכת ההתחלה Heroes of the Borderlands זמינה עכשיו לרכישה

ערכת ההתחלה החדשה של מבוכים ודרקונים 5, עם התאמה לחוקי 2024, Heroes of the Borderlands זמינה עכשיו לרכישה.
מדובר בערכה מהודרת במיוחד, שמכילה מספר רב של עזרים למשחק, כולל מעל ל-100 קלפים, לוחות מקצוע, עוד כ-100 סמנים שונים, מפות מוכנות ועוד.
בנוסף לכך היא מגיעה כמובן גם עם סמנים לדמויות ולמפלצות, ב-דו מימד.
1758286406859.webp
הערכה מכילה שלוש הרפתקאות, שכל אחת מהן עם דגש שונה: Caves of Chaos, Wilderness, Keep on the Borderlands. כל הרפתקה מדגישה אלמנט שונה של המשחק.
בדומה למבוכים ודרקונים של פעם, ובניגוד לפנדלבר המצוינת, אין סיפור עלילתי אחד ששוזר את כל ההרפתקאות ביחד, אלא מדובר בארגז חול שבו הגיבורים מספרים את הסיפור של עצמם.

הערכה היא במחיר של 50 דולר, ועם כל הרכיבים מזכירה בסגנון משחקי לוח.
נראה שהיא מכוונת בעיקר לשחקנים חדשים לתחביב, וזה בהחלט תפקידה - לא יודע כמה שחקני תפקידים יש שמשחקים שיטות אחרות אך לא שיחקו מעולם בחמש. מאידך לפחות לפי סקירות, נראה שאם המנחה לא מבין איך לבנות עלילה ולקדם את המשחק, הערכה עושה עבודה פחות טובה.

אפשר לקרוא סקירה כאן: Dungeons & Dragons Starter Set: Heroes on the Borderlands Review
עוד סקירה כאן: Reviewing Heroes of the Borderlands, the new Dungeons & Dragons Starter Set
להזמין עם משלוח חינם מאמזון: Amazon.com: Dungeons & Dragons - Starter Set: Heroes of The Borderlands : Toys & Games
1758286422271.webp

נראה לי שזו אחלה ערכה לחדשים לתחביב/לשיטה ותמיד יש כאלו.
אבל יפה שגם נתנו פה קריצה לוותיקים בתחום כי The keep on the borderlands היא קלאסית ואהובה מאד על שחקני עבר (בייחוד אמריקאים שהתחילו את התחביב בראשיתו :) ).

אני ממש אוהב את הפרסומת שהפיקו לזה. היא מגניבה לאללה.
כן, מעולה! 😀

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
אחד ממסעות החלום המופרעים ביותר שהיו לנו בקמפיין קת'ולהו "אימה על האוריינט אקספרס".
למישהו יצא אולי לשחק/להריץ את תרחיש האימה בקת'ולהו "The Derelict"?
סוף סוף הגיעה חרב הלארפ שלי! עכשיו רק צריך למצוא לה שם.

AD_4nXe_IF8Da4PQvoRNQ_4WIKZf2_PfgPKpEMe-nxkdN0mqSVxc3bJNHnEqv5HNoUbEGXvOb7DbvNN022A2chUA8hdzGWtxQyN4QBC6rVXmB8zpVfs9979e_02JBAIOYbhZk7wxTyMGOg
חזרה