• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ התפתחות -צבא אורקים גובלינים טרולים ושאר ירקוות (וירוקים)

מוביט

פונדקאי ותיק
טוב אז החלטתי שעכשיו כשיש לי יותר זמן לתחביב אז הגיע הזמן לתת פווול גז בצביעה, אני חושב (ומקווה) שהעץ הזה יעזור לי להכניס את עצמי למסגרת של צביעה. סה"כ אחת הטעויות הכי גדולות שלי בכל העסק הזה של המיניאטורות הוא שקניתי המוווווווווווני מיניאטורות בבת אחת ובמקרה של אורקים, כשכל מודל שווה 2-5 נקודות אז ת'צריך לצבוע בערך 20000 מודלים בשביל שיהיו לך 500 נקודות. בכל מקרה אני עכשיו בשלבי אירגון של פרויקטים שאני מתכנן להתחיל (ולסיים), עם הזמן אני אעדכן את האשכול הזה ואוסיף את הזמני ביצוע לפרויקטים שלי, הפרויקט המרכזי בינתיים הוא לבנות צבא 500 צבוע עד לסוף הקיץ, הכנתי כבר רשימה אבל אני אעלה אותה יותר מאוחר היום. בינתיים כבר התחלתי לצבוע את האורקים החביבים, השבוע בהיספק מטורף (בהתחשב בכך שבשנתיים שאני במיניאטורות צבעתי רק 7 מיניאטורות) הוספתי לאוסף 5 מיניאטורות צבועות (ובכך כמעט והכפלתי את מספר המיניאטורות הצבועות שלי!), תהנו מהתמונות ותנו הערות/הארות וכו' וכו':

my.php

my.php

my.php

נ.ב.
עם העור (הירוק) והשיניים עדיין לא סיימתי פשוט אני אחכה למפגש הבא לקבל עצות מאנשים לגבי הצביעה שלהם.

שים לב שאסור לתת לינקים ישירים לתמונות בפונדק, וצריך להשתמש בקישורים בלבד
ערכתי את ההודעה שלך בהתאם, ובדקתי גם שכל הקישורים עדיין עובדים

כמו שאמרתי לך, הצביעה פשוטה, בלי יותר מידי סיבוכים...

לבד מהעור, שאמרת שתעבוד עליו עם היילייט, גם לבגדים(ונעליים) לא יזיק איזה דרייבראש של סנייקבייט.

סה"כ אורקים מאוד פשוטים לצביעה...

molejo אמר/ה:
שים לב שאסור לתת לינקים ישירים לתמונות בפונדק, וצריך להשתמש בקישורים בלבד
ערכתי את ההודעה שלך בהתאם, ובדקתי גם שכל הקישורים עדיין עובדים
אעלק!
כל הבכיות שלי עזרו בסופו של דבר?!

מוביט - לדעתי זה קצת הורס שהם כולם מסודרים ב-ד-י-ו-ק אותו דבר..
ותאמת שהם נראים קצת כמו צבא פשיסטי..
והם צבועים טיפה בחוסר גיוון... החולצות למשל צבועות רק בצבע אחד, המתכת צבועה רק בצבע אחד, וכו'.
תנסה לגוון יותר.

(חזרת לתחביב?)

אהבתי את הchainmill, אבל תשקיע יותר בגוונים, על הירוק הזה, כך איזה ירוק יותר בהיר, תעבור על החלקים היותר מוארים. תצבע לו את הפרצוף.
ואל תשים את כולם באותה פוזה, זה ניראה אותו דבר, וזה יותר מגניב שכל אחד הוא שונה.

סתם שאלה. התחלת האורקים, זה מחווה לזה ששברת לאור מאריאל את האורק שהוא עבד עליו כל הלילה של המיפגש???

אההה לא חהחהחה, זה פשוט האורקים מהערכה ההתחלתית, כל הגוף שלהם מורכב כבר, רק הראש מפורק להם. ואני צובע אותם בסטים, יענו כל המודלים עם אותו גוף בבת אחת:). בקשר לצבע של העור (החום) כה אני אעבוד על זה וגם על העור הירוד בעצם, יש למישהו הצעות איך בדיוק לעשות את העור החום? יענו המליצו לי היי לייטים אבל של איזה צבע?

אז חבר'ה קצת התמהמתי אבל אני עומד לסיים לצבוע סט של עוד 5 אורקים.
אבל יש לאורקים האלה ידיות (לנשקיהם) מעץ ואין לי מושג איך לצבוע עץ כדי שיראה "עצי" באיזה צבעים להשתמש? באיזה טכניקה? תודה מראש על העזרה!:)

אז ככה, אני משתמש בשיטה הבאה:
צבע בשחור את כל הידית (רצוי בכללי לרסס את כל המודל בשחור)
תעשה dry brushing עם scorched brown
ואז highlighting עם bestial brown

בהצלחה

לא קראת את מה שכתבתי?:)...

מוביט אמר/ה:
אההה לא חהחהחה, זה פשוט האורקים מהערכה ההתחלתית, כל הגוף שלהם מורכב כבר, רק הראש מפורק להם. ואני צובע אותם בסטים, יענו כל המודלים עם אותו גוף בבת אחת:). בקשר לצבע של העור (החום) כה אני אעבוד על זה וגם על העור הירוד בעצם, יש למישהו הצעות איך בדיוק לעשות את העור החום? יענו המליצו לי היי לייטים אבל של איזה צבע?

ולא אני אוהב סדר ואירגון ואני אוהב את המודלים אותו דבר...ועוד מעט כשאני אתחיל להרככיב את הגובליני לילה אני ארכיב אותם באותו צורה...

היי אנשים עכשיו אני בעוד שאלה..צבעתי ת'קסדה בשחחור אבל יש לחלק מהקסדות שלהם קרניים כאלה שאמורות לצאת לבן..צבעתי על השחור בלבן כזה (אוף-וויט) וזה יצא באסה לאללה יענו רואים ת'שחור וזה לא יפה, למישההו יש רעיון? (בהתחשב שהאנדרקואוט בצבע שחור).

תעבור מצבעים כהים לבהירים.
למשל, שחור-->אפור כהה-->אפור בהיר-->לבן

אני מצאתי שחום עובד דווקא לא רע, לבן תופס עליו די בסדר, גם פה עדיף לעבוד עם חום בהיר ולא כהה.

בכל מקרה, תמיד תעבוד עם שכבות מדוללות של לבן. שכבה אחת כמעט אף פעם לא מספיקה, ואלא אם אתה רוצה גוש סרטני לבן על הקרן של האורק שלך, תדלל את הצבע.

AncientNewbe אמר/ה:
אז ככה, אני משתמש בשיטה הבאה:
צבע בשחור את כל הידית (רצוי בכללי לרסס את כל המודל בשחור)
תעשה dry brushing עם scorched brown
ואז highlighting עם bestial brown

בהצלחה

ניסיתי..נראה צבע עור משהו..למישהו יש עוד רעיונות בקשר לצביעת עץ?!:)

אולי זה לא יתאים לידיות קטנות, אבל למשטחים יותר גדולים לדעתי זה נראה אחלה:

בסיס סקורצד בראון -> דריי בראש חזק מאוד של ביסטיאל -> אינקינג של צ'סטנאט אינק מדולל (מעט) -> דרייבראש סנייקבייט על שטח מתמצם כלפי מרכז המשטח עם כל דרגה, לכל דרגה מוסיפים לסנייקבייט קצת בליצד בון(קצת כמו היילייטים).

*הערה: ניתן לעשות את ההברשות של הסנייק בייט כלפי חוץ, זה תלוי בטעם שלכם, אני אישית מעדיף כלפי פנים.

Wolf's Bite אמר/ה:
אולי זה לא יתאים לידיות קטנות, אבל למשטחים יותר גדולים לדעתי זה נראה אחלה:

בסיס סקורצד בראון -> דריי בראש חזק מאוד של ביסטיאל -> אינקינג של צ'סטנאט אינק מדולל (מעט) -> דרייבראש סנייקבייט על שטח מתמצם כלפי מרכז המשטח עם כל דרגה, לכל דרגה מוסיפים לסנייקבייט קצת בליצד בון(קצת כמו היילייטים).

*הערה: ניתן לעשות את ההברשות של הסנייק בייט כלפי חוץ, זה תלוי בטעם שלכם, אני אישית מעדיף כלפי פנים.

בעיה היא שזה טוב רק למשטחים עם מרקם מוכן...

לעשות מראה של עץ על משטחים חלקים זה הרבה יותר קשה.

טוב אז אחרי זמן רק שלא עידכנתי כאן אני אספר קצת מה עבר על הצבא שלי בחודשים האחרונים.

*40 לוחמי גובליני לילה הצטרפו לשורותיו מורכבים.
*20 זאבים (ללא הרוכבים) הורכבו ו5 אף נצבעו (סופסוף מצאתי סכמה שאני אוהב בשבילהם:).
* 10 בלאק אורקס הורכבו גם הם
* 2ספיר צ'אקא+צוות מורכבים.

עכשיו הצבא כולו מחכה לבצביעה ולקמספר קינוורטים שאני מתכנן לעשות לספיר צ'אקות שלי ולמרכבות גם כן.

עד כה צבועים:

*10 לוחמים אורקים.
*5 זאביםץ
*7 קשתים אורקים.

מקווה עד סוף הקיץ לסיים לצבוע את כל 20 הזאבים ועוד 10 לוחמים אורקים:).

וכמובן מאזן הקרבות שלי, שהחלטתי שנפתח ד,ף חדש (כי כבר שנתיים לא שיחקתי) בכמה הפסדים:

*4.8.06-משחק נגד עומר (ביסטמן) 1500 נק'-תיקו.
*4.8.06-משחק נגד עומר (ביסטמן) 500 נק' הפסד.
*5.8.06-משחק נגד רועי (כלבי המלחמה) 1500 נק'-הפסד.

מוביט:)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה