מוביט
פונדקאי ותיק
טוב אז החלטתי שעכשיו כשיש לי יותר זמן לתחביב אז הגיע הזמן לתת פווול גז בצביעה, אני חושב (ומקווה) שהעץ הזה יעזור לי להכניס את עצמי למסגרת של צביעה. סה"כ אחת הטעויות הכי גדולות שלי בכל העסק הזה של המיניאטורות הוא שקניתי המוווווווווווני מיניאטורות בבת אחת ובמקרה של אורקים, כשכל מודל שווה 2-5 נקודות אז ת'צריך לצבוע בערך 20000 מודלים בשביל שיהיו לך 500 נקודות. בכל מקרה אני עכשיו בשלבי אירגון של פרויקטים שאני מתכנן להתחיל (ולסיים), עם הזמן אני אעדכן את האשכול הזה ואוסיף את הזמני ביצוע לפרויקטים שלי, הפרויקט המרכזי בינתיים הוא לבנות צבא 500 צבוע עד לסוף הקיץ, הכנתי כבר רשימה אבל אני אעלה אותה יותר מאוחר היום. בינתיים כבר התחלתי לצבוע את האורקים החביבים, השבוע בהיספק מטורף (בהתחשב בכך שבשנתיים שאני במיניאטורות צבעתי רק 7 מיניאטורות) הוספתי לאוסף 5 מיניאטורות צבועות (ובכך כמעט והכפלתי את מספר המיניאטורות הצבועות שלי!), תהנו מהתמונות ותנו הערות/הארות וכו' וכו':
נ.ב.
עם העור (הירוק) והשיניים עדיין לא סיימתי פשוט אני אחכה למפגש הבא לקבל עצות מאנשים לגבי הצביעה שלהם.
נ.ב.
עם העור (הירוק) והשיניים עדיין לא סיימתי פשוט אני אחכה למפגש הבא לקבל עצות מאנשים לגבי הצביעה שלהם.