• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
מחפש להצטרף לקבוצת Edge of the Empire או להקים אחת.
האם מישהו שמע על קבוצה כזו או שהוא היה מעוניין להצטרף לקבוצה כזאת?
אני כמובן לא מדבר על משחק פורום אלא על קבוצה שנפגשת פעם בשבוע (בתקווה).
אני גר באיזור חדרה, אבל גם אסתפק במשחק מקוון ב-Roll20.
אפשר לפנות אליי פה, או בהודעה פרטית, או במייל שלי [email protected]

אין לי ממש נסיון יותר מחצי משחק, רוצה להצטרף למשחק קליל ומצחיק. באיזור ת"א-מרכז!

הי! מעוניין להצטרף למשחק קל ומצחיק עם שחקנים מתחילים (גיל 20-30), שיחקתי קצת וורהאמר RPG
לא מכיר עוד שיטות אבל שמעתי על fate ו savage worlds שיותר מכוונות לstorytelling, (אולי בעולם נוסח discworld?)
אני מרמת גן.
discworld.jpg

מחפשים שחקן(ית) או שניים לקבוצת פאת'פיינדר באיזור השרון (משחקים בכפ"ס). נסיון קודם אינו נדרש

אשמח שהשה"מים של המשחקים הפעילים ישלחו לי הודעה פרטית קצרה באופן הבא:

שם:
סגנון משחק/שיטה:
מצב: פעיל
מנחה:
שחקנים: ?/?
הערות:
קישור למשחק:

היי, שחקן מתחיל יחסית בעל דמיון מפותח ביותר מחפש פשוט לשחק. מתחבר להכול אבל עם העדפה ברורה להרפתקאות הרגילות ביותר של מו"ד 3.5 ואחר כך מו"ד 4.
בעל נסיון פעוט כאן בפורום לפני בערך שנה.

dragons אמר/ה:
אתה רוצה לשחק פה בפורום או למצוא משחק ברול20 או רשת אחרת או למצוא קבוצה שולחנית?
הייתי שמח לכל אחד מהנ"ל! 2 דגשים: לשחק באנגלית זה פחות כיף אם היא לא שפת אם. אני גר בגליל העליון ואין כאן כמעט שחקנים. אז נשאר לי לשחק כאן בפורום :)

מחפש משחק בלשי. קבוצה של ארבע ומטה אנשים שחוקרים מקרים מאיזושהיא סיבה שתסופק ע"י השה"ם- כנראה יחידה במשטרה. דגש על הזירות והפיתרון, פחות על שאר העולם. הפרקים הראשונים של האנימה conan (או case closed, אני לא בטוח איזה מהם הוא השם...) לדעתי מראים טוב את מה שאני רוצה. האם יש דבר כזה רץ איפשהוא? אם כן, אני יכול להצטרף? אם לא, בבקשה שמישהו יעשה את זה! זה יכול להיות ממש מעניין וכיפי.

אני כניראה אפתח בקרוב הרפתקאה קלאסית (מהדורה 3.5).
שחקנים שמעוניינים בבקשה לשלוח לי ה"פ.

בית: קיבלת את הודעתי הפרטית?

ו... בגלל הבצורת כרגע במשחק שלי, אני שוקל לפתוח משחק ניהול. אבל בגלל שהראש שלי הזוי ומעוות חשבתי...

על יער קסום של פיות. (פיקסים, לפרקונים וכו')

שהמלכים שלהם, חלו וקיבלו אפלה בליבם... וכעת הפכו לחשדנים/אנוכיים וכו', והדברים יובילו למלחמה בתוך היער בין השבטים השונים.

אולי הם גם יחפשו "שבעת יהלומי גורל" או משהו בסגנון. מה דעתכם?

כמובן שיש את התעלומה של מה שלח אפלה בליבם...

ואולי קצת יהיה שיטה.
יש מעוניינים?

האפלה חדרה גם לראש שלך חח XD. אולי חלק מסוים ביער באמת הזוי ומעוות, וזו עוד ממלכה? אולי היא נשלטת בידי גראנהוב (ראו מתוך האפלה)?
נשמע לא רע, כי באמת היו כבר משחקי ניהול מהרבה סוגים, ויהיה מעניין לנסות משהו חדש. היה את הזה של פלסמיד שנסגר אחרי שני עמודים, אם מישהו זוכר, כי הוא נטש את הפורום (הזה של הפנטזיה-מדב). וכמובן, היה את הזה של הפנטזיה, הפנינסולרים. אז עברנו על רוב הרעיונות הקלאסיים, אפשר לנסות משהו שונה. מעניין מה יקרה אם תעשה על הת'מה הזו מאפיה בפסח חחחחח (אבל ברצינות, יש תוכניות למאפיה בפסח?).

dragons אמר/ה:
האפלה חדרה גם לראש שלך חח XD. אולי חלק מסוים ביער באמת הזוי ומעוות, וזו עוד ממלכה? אולי היא נשלטת בידי גראנהוב (ראו מתוך האפלה)?
נשמע לא רע, כי באמת היו כבר משחקי ניהול מהרבה סוגים, ויהיה מעניין לנסות משהו חדש. היה את הזה של פלסמיד שנסגר אחרי שני עמודים, אם מישהו זוכר, כי הוא נטש את הפורום (הזה של הפנטזיה-מדב). וכמובן, היה את הזה של הפנטזיה, הפנינסולרים. אז עברנו על רוב הרעיונות הקלאסיים, אפשר לנסות משהו שונה. מעניין מה יקרה אם תעשה על הת'מה הזו מאפיה בפסח חחחחח (אבל ברצינות, יש תוכניות למאפיה בפסח?).

אני חושב שצריך לעשות מאפיה בזמנים שונים מהחופשים. בעיקר כי אנשים נרשמים כי "יש להם זמן כי נגמרו הלימודים בינתיים", ואז ברגע שפסח יגמר אף אחד לא יגיב.

אם אני נרשם למאפיה, זאת הצהרה ממני שאני מגיב אפילו אם יש בגרות בקרוב. אם אני לא מסוגל לעמוד בהצהרה הזאת (כמו, לדוגמה, לפני הבגרויות במקצועות ההומניים :o ), אני לא ארשם מראש. הרבה אנשים לא עושים את זה כשיש חופש, ולכן המאפיה תקרוס מהר מאוד.

ואם מישהו רוצה לענות להודעה הזאת, תשלחו לי ה"פ בשביל שאני אפצל. חבל להספים בעץ הזה.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה