• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
טוב, יש לי הודעה חשובה-דרוש שחקן למשחק הניהול "רוח מדברית", הוא צריך לעמוד בדרישות השחקן של עץ ההרשמה (כמה עמודים אחרוה) ולהיות רציני, משקיען, מתמיד ומישהו שיודע שהוא יוכל להגיב כמו שצריך גם בתקופות של לחץ.
התפקיד שאני מציע כולל החלפה של אחד השחקנים, טובגלל ערמת הרשומות הענקית שאני מנהל למשחק הוא ישחק את הגזע של השחקן הפורש.
המעוניינים מתבקשים לפנות אלי בפרטי.

אני רוצה להגיד שהמקום במשחק "רוח מדברית" עדיין לא נתפס, אז אם אתם רוצים להשתת במשחק ניהול דינמי, איכותי ומושקע אתם יותר ממוזמנים להירשם.

אני עדיין מחפש שחקן לרוח מדברית, אז אם אתם מעוניינים בז'אנר של משחקי ניהול אתם הרבה יותר ממוזמנים להרשם.
ולגבי קבוצת וושו, אני גם רוצה לפתוח משחק בוושו, אבל להנחות אני לא יכול, ואני רוצה שהמשחק יהיה יותר מעניין מאשר האק&סלאש.

הי אני קובי בן עשרים עם ניסיון של כמעט ארבע שנים במשחקי תפקידים (בעיקר מו"ד 3.5), מעוניין להצטרף לקבוצה של בני גילי או מבוגרים יותר באיזור חדרה, עם עדיפות לנקודת מפגש שנמצאת בתוך העיר מטעמי תחבורה (כמובן אבל שאם יש אפשרות להצטרף למישהו אחר שנוסע מחדרה אז זה מצוין)
לא משנה לי איזה שיטה הקבוצה משחקת, אבל יש לי כמה ספרי שיטות משחקים שונות שזה בונוס לקבוצה שמעוניינת לנסות שיטות אחרות (השיטות שיש לי הן שחר האדמה 2, מרוצללים 4, אגדת חמשת הטבעות 3, סטורמברינגר 5 וקריאתו של קתולהו 6)

תודה

העץ מיועד לחיפושי שחקנים ומנחים למשחקים מקוונים בפורום, ואם אתה רוצה לחפש קבוצה במציאות אז הפורומים של מו"ד ומשחקי תפקידים בכלל הם המקום בשביל זה.

דרוש שחקן בדחיפות לרוח מדברית!!!

אני אחכה עד יום חמישי, אם מישהו רוצה להצטרף אל המשחק, אבל אחרת אני איאלץ לבצע כמה שינויים במשחק, דבר שיכול לעכב אותי עוד קצת זמן.
ואני מסור שליחה לשחקנים, אני פשוט צריך באופן דחוף שחקן מחליף, והגזע שאותו צריך לשחק ממש מושקע ומעניין, ויהיה חבל מאוד מאוד לוותר עליו.

אני מודיע את זה בחשש מסוים.

לפני מספר חודשים אחד השחקנים פרש...
והמשחק שלי "צרות באררהם" עבר ועובר תלאות. העדכונים שלי לא בקצב אחיד, ולעתים קרובות איטיים.
אבל, בכל זאת יש לנו קבוצה פחות או יותר יציבה.
אם מישהו רוצה, אני מוכן להתמודד עם עוד שחקן אחד.
עדיפות לאנשים שדחיתי, כשפתחתי את המשחק.

אין חובה לעבור על כל עץ המשחק.

קחו את הזמן. אם מישהו ירצה, אכניס אותו עוד שבוע.
אז בלי להפגיז אותי בדמויות של שורה וחצי...

אתם גם יכולים להתיעץ איתי, או עם השחקנים הקיימים על קונצפט.
כי בעיקרון אשמח לגיוון- קוסם יהיה בעדיפות נמוכה למשל. כבר אומר.

אני אשמח , זה כבר יהיה הניסיון השלישי להריץ משחק נשגבים פה .
אני מקווה שהפעם זה יצליח ... :D

תלוי בשחקנים האחרים, אם כולם יסכימו על סיידראלים או לונארים או משהו, אני אאשר, אבל אני בספק שלכולם יהיו את כול ספרי ההרחבה הנחוצים לזה

עריכה: אבל עד שלא יהיו 3 שחקנים אבל אין בכלל מה לדבר על משחק, כמו שכבר אמרתי

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה