• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
ואליריה?זה מאוד תלוי,היא מאוד רחוקה מהעולם של שאו"שק,זה מורכב לשמר את האווירה ותוך כדי לתת את התחושה של ואליריה.

רסטלס-שתיים שלושה תגובות בשבוע[שלי,עד כמה תפתחו את השיחות בניכם זה לא תלוי בי],אם אני צופה נכון.

הודעה- אני אומנם לא מעדכן בשיא המהירות. אבל אני חושב שאני בסך הכול מחזיק מעמד יפה. נראה לי שאני מוכן לקבל עוד שחקן או שניים. בחנוכה אם ישלחו דמויות, אכניס אותם. ככה שיש מספיק זמן. עדיפות לאנשים שהבטחתי להם מקום במידה ויהיה אפשרי להכניס אותם.

יש מקום פנוי גם במשחק שלי, בתוך כלא הזמן.
אפשר או ליצור דמות חדשה, או לבחור בין שתי דמויות של שחקנים שפרשו (אחד יצא כבר ונצטרך להחזיר את הדמות, והשני עוד לא יצא ככה שזה יותר נוח).
מי שמעוניין, בדיוק כתבתי הודעה שמסכמת מה קרה עד עכשיו במשחק, אז תראו בעמוד האחרון.

שוב, אני מחפש שחקן למשחק שלי.
יש שלוש אפשרויות לדמות:
1) לבחור בין שתי הדמויות של השחקנים שפרשו עכשיו ופשוט להמשיך אותם.
2) להחזיר את הדמות של מרתוס שפרש כבר בהתחלה.
3) ליצור דמות חדשה.
בינתיים כנראה ששומר היערות יצטרף, ולכן יש עוד מקום אחד.

למי שרוצה, יש מקום בפרמות'. מה' 4 עם כל התוספים :)

תקציר קטן של העלילה:
אחרי הפללה/אישום (תלוי אם עשיתם את זה) של שוד חנות בעיר בשם אייקרין מפקד הכוחות שלה, גנרל מדאן, שחרר אתכם לחופשי בתמורה אחת: עוד חודש כולכם תתייצבו ותהרסו את שליטת הסהאוגינים במקדש מוראדין הנטוש. אתם הסכמתם ולאחר התסובבות בעיר גיליתם את בארות', אשף אשר ביקש ממכם להביא מהננס האלכימאי את צמח הלבנייה.

לאחר וויכוחים, מריבות והרבה מכות גיליתם שבארות' שייך לארגון בשם העין האדומה אשר המטרה שלה היא להתנקש באנשי פשע בחירים, בנוסף גיליתם כי חלק מחבריה חצאי-קוסמים וחלק לוחמים מנוסים, לאחר ברית עם הננס הבנתם שהארגון לוקח שוחד כדי לא להתנקש באנשי הפשע אך למעשה מתנקש בהם כדי שלא יגלו על העסקאות.

יחד עם הננס התחלתם לחשוב על תוכניות (לאחר שניסו להתנקש בכם כמה פעמים) ולבסוף אף הצלחתם להחזיר את הצמח ולתפוס את בארות'. בעוד אחד הננסים חוקר את בארות' נשלחתם כדי להרוג את מפקד הזרוע הפועלת של העין האדומה באייקרין, המשנה לגבירה יחד עם בארות', מפקד הכוחות גאנסאל רלקאן. לאחר קרב קצר עם השומרים וחיטוט באוהל (ביחד עם הידיעה שהגבירה וגאנסאל באוהל הפיקוד) מצאתם קצת אוצר.

זה די הכל, אפשר ליצור דמות חדשה שהננס שלח (כמו שthe tiger יצר) או 'להתלבש' על דמות מוכנה (גארל הלוחם או זדית מצביאה).

היי

אני מאוד מעוניין להתחיל לשחק, אף פעם לא שיחקתי אז אם מישהו מוכן לצרף שחקן מתחיל - אני מעוניין

ודרך אגב אני בן 33

טוב קריאה אחרונה למשחק שלי, שני שחקנים רציניים שרוצים להצטרף למשחק מו"ד 4, דברו איתי כמה שיותר מהר, כי כמו שזה נראה עכשיו היא הולכת להסגר..

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה