• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
זה נמצא בפורום משחקים מקוונים ורשומות, וקוראים לזה כמו שכתבתי את זה.
אבל תמהרי, בדיוק עכשיו ניקודמס אמר שהוא רוצה להשתתף.

מחפשת שנים-שלושה שחקנים ומנחה למשחק בסגנון רגיל של מו"ד (לא שחקנים חזקים מידי ולא אסטרטגי..) ע"פ החוקים של גרסה 3.5, מעוניינים :)

אם ההרפתקה אכן תהיה בפורום(מנסיון עבר למדתי שמסנ וכדומה פשוט לא עושים את העבודה), אני בפנים.

מעבר למרחבי הזמן, מעבר לכל הידוע לנו. במקום בו בראשית הייתה הסוף של תקופה ארוכה.
יש את אלו שזוכרים את הזמן הזה.
הם חיים בינינו, חלקם טובים חלקם רעים אבל גם את זווית הראייה שלהם על החיים ניתן לקבל בהבנה, גם אם נראה שהם מרושעים.
הם עתיקים, רבי עוצמה ושונים מאתנו יותר ממה ששונה יכול להיות.
הם הנצחיים, העתיקים. מלאכים, ערפדים, חצי-אלים, מכשפים עוצמתיים, דרקונים... הרשימה ארוכה אך כולם קיימים, מחכים לקרב האחרון נגד האיום הקדמון... השדים.

אתם אותם יצורים. אתם שרדתם את פלישת השדים בתחילת הזמן ושרדתם את כל העידנים שחלפו מאז. כעת, הפלישה החלה שנית, ואתם היחידים שיכולים לעצור אותה...

אני מתכנן משחק חופשיטה שמבוסס על Everlasting
http://www.demons.org.il/times05/everlasting

כמו שכתוב במשחק אתם תשחקו דמויות עתיקות ועוצמתיות ומטרתכם היא לעצור את פלישת השדים, פעם נוספת. הדרך בה תבחרו לעצור אותה תלויה בכם-אתם יכולים להוביל צבא של יצורים כנגד השדים או שאתם יכולים לנסות לעבור את קווי השדים ולסגור את השער דרכו הם מגיעים...

מישהוא מעונין במשחק כזה?

אפשר להיות כל יצור כל עוד:
1)יש סיבה הגיונית שהוא חי כל כך הרבה שנים
2)עוצמתי-בערך בעוצמה של חצי אל\דרקון עתיק
אם אני אראה שאנשים מתענינים אני אפתח עץ הרשמה.

גם אני השמח לומרות שאני לא מכיר את שיטה (חופשיטה אני מבין אבל מבוססת על מה?)

דרך הגב אפשר להיות ביותר מהרפתקה אחת?

Yonilas- המשחק יהיה או בפורום, אלא אם יש לכם רעיון יותר טוב (אבל בכל מקרה לא צ'אט)
warforgad אמר/ה:
אם ההרפתקה אכן תהיה בפורום(מנסיון עבר למדתי שמסנ וכדומה פשוט לא עושים את העבודה), אני בפנים.

מעולה :) מה תרצו להיות?

יש לי רעיון למשחק חופששיטה במהדורה 4 ואני יתחיל אם יהיו לי כמה שחקנים אבח יקח לי קצת זמן למשחק קוראים
"חזרתו של מולקרס".

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה