• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
אני מחפש משחק למהדורה 4 אבל אני לא מבין כל כך במשחקים מקוונים אז אני צריך הסבר קצר ואני לא יהיה פה ב5 ימים הקרובים ממחר.
warforgad אני יותר מאשמח לשחק בהרפתקה שלך :P :P :P
תיקון:אני מאוד רוצה לשחק בחופשיטה אתם יכולים גם להפנות אותי למשהו

אוקיי, יש לי מספיק שחקנים!
אני אפתח את ההרפתקה ביום רביעי או חמישי כשאני אחזור הביתה.

טוב (יש לי את 3.5 לכן אני מאמין שאני שזה לא יהיה קשה להבין)
רק רציתי לדעת אם שמור לי מקום או משהו כזה (חדש בעניין)

טוב, שלום חברים, אני כותב פה מצרפת ,פריס. יש פה גשם זלעפות על-טבעי של אמצע אוגוסט, אבל אנחנו שורדים.לפני שעתיים בערך בזבזתי את כל הוני שהרווחתי מעבודות קיץ ארורות על ספרים חדשים ומגניבים מאוד,ובעיקר,קטלניים.
בקיצור,אחרי המלצות חמות בצרפתית ואחרי שהתלהבתי ממנו קניתי את ההרפקתה עטורת הפרסים והשבחים king of the trollhaunt warrens. זו אמורה להיות הרפתקה מגוונת מאוד וכיפית מאוד, ואני אשמח לכמה חבר'ה רציניים שירצו לשחק. מבחינתי גם משחק מסנ מקובל.
טוב, אני צריך לזוז, אז שלום לכם.
סול.

שלום, אני מחפש להצטרף להרפתקת מו"ד מהד' 3.5. לא איכפת לי לאיזה דרגות, או כמות השחקנים בהרפתקה, העיקר לשחק.

תודה מראש, דיפי.

דיפי וזיגזג (אחלה שם אגב), אולי אני יפתח הרפתקה במו"ד לרמות נמוכות, שלחו פרטי ונתאם.

אני חדש פה אבל שחקתי משחקי תפקידים ברשת בעבר מה זה אומר לשלוח לך פרטים?
(למי יש שם טוב לו או לי???)

לשניכם יש שם טוב. לשלוח פרטים זה דף דמות, ורקע. כנס לשיירות מגאת' ותראה את שאר הפרטים על המשחק. דבר איתי בהודעות פרטיות.

היי.

אני מחפשת קבוצה באיזור הדרום. אני מקיבוץ שובל (20 דקות נסיעה לבאר שבע) בת 21 ומשחקת בעיקר גירסא 3.0 ו-3.5 לא למדתי גירסא 4.

אי מייל שלי: [email protected]

הפורום כאן הוא למשחקים של מו"ד באתר ואני חושב שאת מתכוונת משחק שולחני והכל.

וברוכה הבאה לפורום.

היי אני חדשה בפורום. מחפשת משחק מו"ד ברשת, יש הרפתקאות שעדיין לא התחילו?

הי, זה לא העץ המתאים (חיפוש שחקנים ומנחים שמתחתיו, כן).
ולשאלתך- בינתיים, לא.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה