• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עיירה 5/10 משחקון 2

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא donVT
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דון- אנחנו עדיין לא עושים לינץ. כרגע המצב הוא 2 לטיקיי, 2 לנקרו, אחד ללוחם האופל ו1 לסקורפי.

רשימת חשודים (לדעתי):

סקורפי- כרגע החשד העיקרי שלי. הוא מגיב הודעות די חסרות תוכן כל המשחק ומתנהג בצורה מאפיונרית (משנה דעה בקלות ומאשים בלי בסיס)

נקרו- אותן סיבות כמו אצל סקורפי, רק בלי הקטע של שינוי דעה.

טיקיי- משנה דעה מאוד בקלות. הוא ניסה להרוג את שחר, שהוא ככל הנראה השוטר, והצדיק זאת כשאמר שגם אם הוא השוטר הלינץ מגיע לו עקב ההחלטה ה"מטומטמת" שביצע. לאחר שראה שזה גורם לנו לחשוד בו, הוא שינה את דעתו לאחר שהצגתי טיעון בודד נגד נקרו. למרות כל זה, ההתנהגות שלו מזכירה לי יותר איש עיירה שמנסה לעזור מאשר מאפיונר.

הערות- אני מעט מאוד חושד בשחר ובלוחם, אבל כמו אצל טיקיי הם מזכירים לי יותר אנשי עיירה מאשר מאפיונרים. אה כן, שכחתי לכתוב שאני מצביע לטאלס, כי הוא ממש מלרקר ואם הוא מאפיונר אין לנו סיכוי לתפוס אותו.

Dr_RPG אמר/ה:
דון- אנחנו עדיין לא עושים לינץ. כרגע המצב הוא 2 לטיקיי, 2 לנקרו, אחד ללוחם האופל ו1 לסקורפי.

רשימת חשודים (לדעתי):

סקורפי- כרגע החשד העיקרי שלי. הוא מגיב הודעות די חסרות תוכן כל המשחק ומתנהג בצורה מאפיונרית (משנה דעה בקלות ומאשים בלי בסיס)

נקרו- אותן סיבות כמו אצל סקורפי, רק בלי הקטע של שינוי דעה.

טיקיי- משנה דעה מאוד בקלות. הוא ניסה להרוג את שחר, שהוא ככל הנראה השוטר, והצדיק זאת כשאמר שגם אם הוא השוטר הלינץ מגיע לו עקב ההחלטה ה"מטומטמת" שביצע. לאחר שראה שזה גורם לנו לחשוד בו, הוא שינה את דעתו לאחר שהצגתי טיעון בודד נגד נקרו. למרות כל זה, ההתנהגות שלו מזכירה לי יותר איש עיירה שמנסה לעזור מאשר מאפיונר.

הערות- אני מעט מאוד חושד בשחר ובלוחם, אבל כמו אצל שחר הם מזכירים לי יותר אנשי עיירה מאשר מאפיונרים. אה כן, שכחתי לכתוב שאני מצביע לטאלס, כי הוא ממש מלרקר ואם הוא מאפיונר אין לנו סיכוי לתפוס אותו.

הסיבה ששיניתי את דעתי היא הטיעון של הלוחם
לוחם האופל אמר/ה:
אין סיכוי שהוא הרוצח
אין לרוצח מספיק טמטום כדי לעבוד עלינו שהוא הבלש
ולרופא תרפא אותו אחרת אנו בצרות

Dr_RPG אמר/ה:
[post]658342[/post] הערות- אני מעט מאוד חושד בשחר ובלוחם, אבל כמו אצל טיקיי הם מזכירים לי יותר אנשי עיירה מאשר מאפיונרים. אה כן, שכחתי לכתוב שאני מצביע לטאלס, כי הוא ממש מלרקר ואם הוא מאפיונר אין לנו סיכוי לתפוס אותו.
מי זה טאלס? אין אף טאלס. ואם יש טאלס, הוא לא אמר מילה.
עריכה: אהה, טיילס. טוב, הוא לא אמר מילה, לפי מה שאני ראיתי בינתיים...

בגלל שאני מגיב קצת יחסית אני רוצה לציין שיש לי שבוע דיי עמוס ולא כל הזמן יש לי אפשרות לגשת למחשב בערב
ואני לא שיניתי דעה, אני חושד ב
tkhag1

דוקטור rpg -תחשוד בי כמה שאתה רוצה זה זכותך אבל אני חושד בטי קיי האג מאותן הסיבות שאתה חושד בו.

בסדר, אגב, הרעיון של רוצח אחד ממש נשמע לי רע ודי בלתי אפשרי לרוצח. אני מציע שדון יישלח לכולם ספויילרים עם הכיתוב "ללא שינוי", חוץ מאחד או שניים שיהפכו לרוצחים בעצמם.

אגב, חשבתי על זה קצת ואני מוריד הצבעה מטיילס. אני ממש מבקש שלא תהרגו את אלישע- אני לא חושב שהוא רוצח. סקורפי, אתה לא ענית על ההאשמות שלי נגדך.

ד''ר אר פי ג'י- אז אתה משנה את דעתך לגבי טי קיי האג וטיילס, ומאשים אותי בזה שאני משנה דעה בקלות
זה נראה בעיני מוזר, ולמרות שכן עניתי על ההאשמות שלך אתה פשוט אמור לשים לזה לב- אני אומר שאני בכלל לא שיניתי דעתי לגבי מי הרוצח במשך המשחק.

ולמה לדעתך אני מתנהג בצורה מאפיונרית?

ואגב זה שטיילס לא השתתף בדיון לא אומר שהוא הרוצח אני מציע לחכות עם זה קצת.

ואגב זה שטיילס לא השתתף בדיון לא אומר שהוא הרוצח אני מציע לחכות עם זה קצת.
בגלל זה שיניתי לגביו דעה, אבל אני מבין למה אתה חושד בי בגלל זה, זה לגיטימי לגמרי.
במקרה של טיקיי לא שיניתי דעה- מלחתחילה לא חשדתי בו יותר מדי.

אני מחזק את טענתי נגד סקורפי, נראה כאילו פתאום הוא שם לב להאשמות ובצורה בהולה ומהירה ניסה להפריח את כולן ולהאשים מישהו אחר, אולי גם אני נראה ככה, אבל אני מקווה שזה לא הרושם שאני יוצר

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה