• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עיירה 5/10 משחקון 2

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא donVT
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני אוהב להיות נושא הדיון החם שלכם. זה ממש מטומטמם מצידי לא להסתתר בצללים אם אני מאפיונר
אמרתי שאני בלש וביקשתי שתרפאו, כי ככה אני אחיה עד סוף המשחק, ואעזור לכם לנצח.

אל תדאג tkhag, כי יש לי כמה טיעונים גם נגדך. (מוהאהאהאהא!) כל המשחק אתה משנה את העמדות שלך די הרבה, לדוגמה:
הם.... הטיעונים האלה די הגיוניים ואם הוא בכל זאת רוצח אז מגיע לו פרס על התחכום שלו...
אני מבטל את האצבע שלי לשחר
"מגיע לו פרס על התחכום שלו"? זאת אולי השיטה המאפיונרית הכי נפוצה. בכללי יש תחושה שאתה מנסה לגרום שלא נחשוד בך. אני עוד לא מצביע לך, כדי שתהיה לך הזדמנות להסביר למה אתה משנה דעה כל הזמן.

נ"ב- לא הבנתי איך אני עושה ציטוט עם השם של מי שכתב את הציטוט

עוד נ"ב- בספוילר למטה כתוב חשד שלי לגבי מי הוא הרופא. אל תקראו את זה עד סוף המשחק אלא אם כן אתם מתים/ לא משתתפים/ דון וי טי.
אני חושב שלוחם האופל הוא הרופא. זה
אנחנו בבעיה אם הרופא לא מאמין לשחר
נשמע כמו נסיון לגרום למאפיונרים לחשוב שהוא לא הרופא.

מצטער, אני פשוט לא נגעתי במחשב אתמול, ואתמול הייתה כל ההתקדמות. וזה מה שיש לי לומר להגנתי, לא משכנע בכלל, אתם בטח עומדים להרוג אותי בהצבעה הזאת, כרצונכם. רק שתדעו, אני לא הרוצח!!!

אני מצביע לסקורפי (דרך אגב, לא זכור לי שסקורפי הצביע למישהו בהצבעה הראשונה)

עריכה: גם העובדה שלא השתמשתי אתמול במחשב נזקפת להגנתי

tkhag, אני מצטער אם יצרתי אצלך תחושה שאני מתקיף אותך, פשוט זה ששינית את הדעה שלך כל כך מהר יצר אצלי חשד. זה לא אומר שירדתי ממך ושאני לא חושד בך, אבל בכל מקרה אני לא מצביע לך.

נקרו-גם ככה הטיעונים שלי נגדך לא משהו. אמנם יש לי תחושה שההערה על סקורפי היא נסיון להסיט את נושא השיחה ממך, אבל זה הזכיר לי שאני די חושד גם בו, מאותן סיבות כמוך. מתישהו מחר אני אנסה לשלוח רשימה עם סיכום של החשדות שלי נגד כל מי שציינתי.

Dr_RPG אמר/ה:
[post]658249[/post] מאפיונר טוב לא בהכרח פועל מהצללים. מאפיונר יכול להיות אקטיבי מאוד בלי שייתפסו אותו.
אפשרות

skorpi אמר/ה:
[post]658250[/post] אני מסכים עם שחר תרפאו אותו אם הוא כבר גילה את עצמו,
ונתחיל לחשוד בו רק במקרה שישארו מעט אנשים.
סמכו עליי אני יודע מה אני עושה.

לוחם האופל אמר/ה:
[post]658255[/post] רק עכשיו אני מבין שמה שאני אומר עלול להישמע כהתחנפות לשחר
אחרי הכול הוא חשד בי
חשדתי בך באופן אקראי
אפילו לא ידעתי מי אתה, זוכר? שאלתי מי זה לוחם.
אני משנה הצבעה לחיבוק כי הוא באמת משנה עמדות כל שנייה, וזה די חשוד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה