• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עיירה 5/10 משחקון 2

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא donVT
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מציע שכרגע נחכה עם הלינץ'- אנחנו לא יכולים להסתכן יותר מדי, כרגע מה שחשוב זה לדאוג שיהיה דיון, כי עם לא נדבר בחיים לא נצליח ללכוד את המאפיונרים. אני מציע לעשות חוק של לפחות תגובה ביום. אני יודע שזה יכול להיות מבאס, אבל כרגע אנחנו לא מדברים בכלל וזה דומה יותר ויותר למשחק מזל.

לדעתי טי קיי האג, לוחם האופל, סקורפי ונקרו חשודים כי הם לא דיברו איתנו אף פעם.
האם יש רופא?
עריכה: אה, כן.
אז אספר לכם: אני הבלש
רופא, תרפא אותי כדי שהמפיונר לא ירצח אותי
אני גיליתי שפופו ודר רפג לא רעים.
פופו מת.

tkhag1 אמר/ה:
[post]658091[/post] יש מישהו אחר שאומר שהוא הבלש כי זה נראה די חשוד
זה באמת נראה חשוד כי שחר שואל אם יש רופא- אז אם הרופא יגיד שהוא רופא בהנחה ששחר הוא הבלש האמיתי היו הורגים את הרופא ואז את שחר, אני מציע לא להגיד בפומבי מי זה מי.

זה נכון, מאוד קשה להאמין לך שאתה הבלש. כלומר... אני יכול לשלוח הודעה שיקרית שבה אני טוען שאני הבלש וממליץ לכם לרצוח אנשי עיירה תמימים. כרגע זה גם לא כל כך נחוץ, כי עדיין לא גילית מישהו שהוא מאפיונר. אם מישהו אחר הוא הבלש, בבקשה שיכתוב את זה. כרגע אני די נוטה להאמין לך כי אתה אומר שאני ופופו לא מאפיונרים, וזה נכון. יכול להיות גם שהוא לא הבלש והוא סתם אומר את זה כדי שנאמין לו. (כמובן שיכול להיות שאני בעצם מאפיונר ואז אני ושחר מחרטטים אתכם, אבל... אתם לא יכולים לדעת, מוהאהאהא!)

נ"ב: הוא לא ביקש שהרופא יחשוף את עצמו, הוא רק ביקש שהוא ירפא אותו בלילה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה