• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עזרה בשיטה של STARCAFT

אוקי יכול להיות שאני הפרסם פה את השיטה לי למשחק הזה אך אני פשוט ממתין למשחק מחשב השני שיצא ואז אני כבר הפרסם את הכל כמו שצריך יחד עם העלילה והסבר וחוקים בסדר.

אז אני עובד על זה.

תגיד, יגאל, יש איזושהי שיטה/עולם/משחק שאתה לא עובד עליו? ויש אחד כזה שסיימת, פרסמת, ואנשים באמת אמרו שזה היה טוב?
ויש איזושהי סיבה שאתה מדבר כאילו הזכרת אי פעם שאתה עושה שיטה לסטאקראפט ואנשים אמרו שהם מחכים לזה ושאלו אותך מתי זה יהיה מוכן?

לגביא StarCraft אני כבר ממזן התחלתי לכתוב אבל אז עזבתי כיום אני עובר על זה בעיקר בודק שגיות כתיב ומוסיף עוד חומר אתם אלה שרוצים שזה היה קראי נכון אז זה למה אני לא מפרסם את זה פה בנתיים כי אני רוצה שהיה אפשר להבין את זה אז אני עובד על זה.

דברשני אני כתבתי פעם עולם(או ליתר דיוק כמה פלנטות) אבל אני לא ממשיךעם זה וזה שוכב לו איפשהוא במחשב שלי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה