• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עזרה בבניית מקצוע

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
http://dndtools.eu/spells/?name=fear&school__slug=&sub_school__slug=&descriptors__slug=&verbal_component=1&somatic_component=1&material_component=1&arcane_focus_component=1&divine_focus_component=1&xp_component=1&rulebook__slug=&description=&class_levels__slug=&spellclasslevel__level=&domain_levels__slug=&spelldomainlevel__level=

אין כאן יותר מידי, אבל אולי יעזור לך בכל זאת.
בהצלחה :)

בשלם למאגיה וללוחמה יש מספיק מקצועות יוקרה שעובדים על זה, אם אתה רוצה, אתה יכול לבנות מקצוע יוקרה חדש, או אפילו מקצוע שלם (למרות ש-20 רמות שמתרכזות בגרימת פחד הם קצת ביזבוז...)

lhilas אמר/ה:
בשלם למאגיה וללוחמה יש מספיק מקצועות יוקרה שעובדים על זה

תן לי אחד שמתמקד על זה.

lhilas אמר/ה:
אם אתה רוצה, אתה יכול לבנות מקצוע יוקרה חדש, או אפילו מקצוע שלם (למרות ש-20 רמות שמתרכזות בגרימת פחד הם קצת ביזבוז...)

בטוח שזה יהיה מקצוע יוקרה של חמש דרגות, מה חשבתם? גרימת פחד הוא לא הלחש היחיד שקשור לפחד, יש גם את פחד (גירסא חזקה יותר) ועוד שלושה לפחות (מרצח רפאים למשל, שהוא לחש אשלייה שהורג את היריב מרוב פחד על ידי זה שהוא גורם לו לחשוב שהסיוט הכי גרוע שלו הורג אותו)

muzar אמר/ה:
בטוח שזה יהיה מקצוע יוקרה של חמש דרגות, מה חשבתם? גרימת פחד הוא לא הלחש היחיד שקשור לפחד, יש גם את פחד (גירסא חזקה יותר) ועוד שלושה לפחות (מרצח רפאים למשל, שהוא לחש אשלייה שהורג את היריב מרוב פחד על ידי זה שהוא גורם לו לחשוב שהסיוט הכי גרוע שלו הורג אותו)
זה לא מרצח הזוי :orc?:
בכל מקרה, זה רעיון ממש מעניין, ואם אתה רוצה אתה יכול להפוך את זה לפרוייקט פחד (מקצוע יוקרה קסום, מקצוע יוקרה לא קסום, לחשי פחד חדשים, חוק חלופי לגבי פחד וכו').

בכל מקרה, בהצלחה, תנסה לארגן את הבסיס, תפרסם, תקבל ביקורת, תערוך, תפרסם, תקבל ביקורת, תערוך, תפרסם, תקבל ביקורת... (עד שזה יהיה טוב או שימאס לך או לפורום).

אני אשמח לבדוק את יעילות המקצוע יוקרה.

איך אתה מתכוון לקרוא לו?

יש בפנטזיה מפלצות שניזונות מפחד, אפשר ליצור משהו ששואב כוחות מדמות שמשותקת מפחד.
לחש יאוש גם טוב. אשליות, קריאת מחשבות ממוקדות פחדים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה