• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם ראיונד עולם השלום והמלחמה עולם הכוח והשלווה.

יגאל, עד עכשיו לא הגבתי, ואני חושב שיש צורך. אני חושב שהבעיה הגדולה שלך, זה שאתה לא מקשיב לעצות שנותנים לך וכל פעם מפרסם את הדבר הקטן הזה שאתה קורא לו עולם.
חביבי! תפסיק לפרסם את זה, כבר הגיבו לך! כבר ענו לך! כולם כבר מכירים את הפסקא המזערית הזו בעל פה מרוב הפעמים שפרסמת את זה. זה כבר ספאם.
עכשיו, קח ספרים, תקרא אותם, ואל תקרא שטויות כמו רומח הדרקון או דברים דומים, תקרא איכות, שנית, תפסיק לפרסם את זה בעצים חדשים, אני לא מבין מה זה עוזר לך כל פעם לפרסם את זה?!
אחרי זה, תתחיל לחקור עולמות טובים אחרים, כדי לראות איך עולם צריך להבנות. הנה דוגמא:
http://members.pundak.co.il/world/
ואז, תערוך שגיאות ותערוך את העולם שלך, תשפר, תלטשף, תשייף פינות, ואז תציג את העולם שלך שוב.

אני מקווה שאת זה תקרא, אנשים כבר מתחילים להיות עצבניים.
בהצלחה
כוכב הערב

doctor wang אמר/ה:
אלפים נמוכים לפי מו"ד...
פה הדוקטור צודק. האלפים במו"ד 3E נמוכים (אבל לא בהרבה כל כך) מבני אדם בממוצע...
אבל היי, תמיד אפשר לשנות דברים.

ויגאל, כוכב הערב צודק. הוא פשוט צודק.
תעבוד על שגיאות הכתיב והניסוח שלך! ראיתי לא רק בעולם עצמו, אלא ברוב ההודעות שלך בת'רד הזה ובת'רדים אחרים שגיאות פשוט אימות כמו הרוכה (שאמור להיות ארוכה), היה (שאמור להיות יהיה) ועוד כל מיני דברים מטומטמים בסגנון הזה... תתקן אותם.
כשאתה כותב את העולם, תמיד תזכור שזה אשכרה עולם, אם כל מיני תרבויות שונות, מדינות שונות, אישים שונים וכו'.
תקרא ספרים, בעיקר של מ"ת כדי להעשיר את הידע ואת אוצר המילים שלך בנושאים האלו קצת יותר. בנוסף, קריאה גורמת לכתיבה נכונה. תאמין לי, זה מנסיון.

שוב אני נאלץ לומר שהם עשו בחכמה. אלפים הם קלי משקל ורזים. אם הם יהיו גבוהים הם לא יתפקדו כמו שצריך, הם יהיו מקלות מהלכים! זה ביולוגיה פשוטה חברים.

doctor wang אמר/ה:
שוב אני נאלץ לומר שהם עשו בחכמה. אלפים הם קלי משקל ורזים. אם הם יהיו גבוהים הם לא יתפקדו כמו שצריך, הם יהיו מקלות מהלכים! זה ביולוגיה פשוטה חברים.

זה הקטע באלפים...

אטק-
שיניתי גם שיניתי!
זה כ"כ מעצבן, שאנשים מציקים לי כי שכחתי לכתוב "לדעתי"... אויש!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה