• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם המערכה diablo

זה נכון, דיאבלו הוא עולם שיטחי של hack&slash (לשחוט ולחסל), הוא לא מתאים להיות שום דבר מלבד זירת קרבות אחת ענקית.

לעומתו עולם כמו של משחק המחשב Warcraft הוא עולם מלא ומכיל הרבה זוויות וסיפורים מעניינים כמו גם הרבה הזדמנויות למשחקי תפקידים. וזו בדיוק הסיבה שהוא הפך למשחק תפקידים ועולם מערכה רישמי עם ספרים ו-Diablo לא...

אני רוצה לקחת את הרעיון לא את רעיון המשחק הקרב בין השטן ואלוהים זה מה,שמעניין אותי ואני רוצה שגם יהיה כוהנים אבל הבעיזה תחומים זה ברור מי יהיה סדר וטוב ומי יהיה כאוס ורשע אבל מה אם האחרים?

אלף סייר אמר/ה:
אני רוצה לקחת את הרעיון לא את רעיון המשחק הקרב בין השטן ואלוהים זה מה,שמעניין אותי ואני רוצה שגם יהיה כוהנים אבל הבעיזה תחומים זה ברור מי יהיה סדר וטוב ומי יהיה כאוס ורשע אבל מה אם האחרים?

זה בדיוק הקטע, אין אחרים - זה עולם צר רואים ומאוד לא מורכב.

באמת יש את "ממלכת המזרח", המלחמות בגהנום וכל זה.

אבל למשחק שמטרתו היא hack&slash, לא תמצא עולם שמטרתו היא לא hack&skash. תיקח עולם שנועד לרולפליי.

אגב, איך אתה בדיאבלו 2? סיימת כבר? לאיזה דרגות הגעת? באיזה דמויות? מה עם חבילת ההרחבה? גם בדיאבלו 1.

בפרטי.

תסלחו לי בבקשה, אבל זה מגוכח!
כמו כל דבר אחר שבליזארד עושה גם לעולם של דיאבלו (שנקרא Sanctuary, אגב) יש קרע רציני.
העובדה שהמשחק דיאבלו מתמקד בצד מסוים של העולם זה לא אומר שזה כל מה שקיים שם.
יש שם תרבויות רבות, ערים וכל מה שיש במשחק אחר. הוא אולי לא מתאים להגדרה של מו"ד, אבל מי צריך את זה.
אני חושב שדיאבלו מתאים מאד למשחק מ"ת של פנטזיה אפלה וגוטית.

למדריך הרשמי של המשחק:
http://www.battle.net/diablo2exp
כמובן, שהמקור הכי טוב למידע זה החוברת של המשחק עצמה.

עוד כמה אתרים:
http://www.diabloii.net/

ה ישמע לחלק מוזר אבל נמאס לי בזמן האחרון מי ממלכות נשכוחת ובגלל זה אני רוצה עולם מערכה שונה,ואני לא מדבר על כמה אלים שונים או כמה מקצעות חדשים אלא משהו כזה שונה בדברים בסיסים נגיד מערכה במלחמת העולם השנייה שהאורקים הם הגרמנים משהו כזה.

נמאס לך מעולם "ממלכות נשכחות" ולכן אתה פונה אל דיאבלו?? כמה מגוחך...

בהמשך למה שנאמר כאן בת'רד, אולי העולם של דיאבלו הוא העולם הכי עממיק מבחינה סיפורית-ציורית-תיאורית, אבל זה לא בא לידי ביטוי במשחק, או בכל הסובב אותו. לפיכך - לא קיים. כל מה שיש בעולם של דיאבלו הוא דיאבלו והמרדף. אין קווסטים צדדיים הקשורים לדברים שאינם דיאבלו (אולי חוץ מהריגת משהו שמפריע למשהו שהורג מישהו וכו'), והקווסטים ה"צדדיים" כביכול חיוניים לעלילה כמו הריגת מאסטר דיאבלו בעצמו.

הדמויות, בנוסף לכך, אינן ממש "דמויות", כי אם דפי-תכונות רבי-נקודות, שאומרים דברים בנאליים בנקודות ספציפיות, וכל שאר הזמן הורגים, רוצחים ומרטשים. לא תמצא את הקוסמת הולכת לעסוק לה בעיבוד חומרי-לחש, למשל, או את המתנקשת הולכת לחפש לה מישהו להתנקש בו בשביל להרוויח קצת אקסטרה-כסף. לא תראה את הדרואיד פועל למען הטבע, אבל בהחלט תראה אותו הופך לזאב גדול-כפות ורב-שיניים וכו' וכו'.

אם אתה באמת מחפש עולם נוסף, קרא ספרי משחק חדשים או ספרים העוסקים בנושאים קצת שונים (ולא בהכרח במשחקי תפקידים). תמציא עולם, או וריאציה על עולם. משהו, רק לא זה... בבקשה...

דבר ראשון אני כבר עשיתי הרפתקאה ב diablo וזה יצא טוב,כי אני עשיתי את המשחק אחרי ניפלתו של diablo.אבל אני זה,שהמצאתי את האנשים ארצות ודברים כאלו.וסתם שאלה למה החזרתה את הנושא הזה?

Chimera אמר/ה:
בהמשך למה שנאמר כאן בת'רד, אולי העולם של דיאבלו הוא העולם הכי עממיק מבחינה סיפורית-ציורית-תיאורית, אבל זה לא בא לידי ביטוי במשחק, או בכל הסובב אותו. לפיכך - לא קיים. כל מה שיש בעולם של דיאבלו הוא דיאבלו והמרדף. אין קווסטים צדדיים הקשורים לדברים שאינם דיאבלו (אולי חוץ מהריגת משהו שמפריע למשהו שהורג מישהו וכו'), והקווסטים ה"צדדיים" כביכול חיוניים לעלילה כמו הריגת מאסטר דיאבלו בעצמו.

הדמויות, בנוסף לכך, אינן ממש "דמויות", כי אם דפי-תכונות רבי-נקודות, שאומרים דברים בנאליים בנקודות ספציפיות, וכל שאר הזמן הורגים, רוצחים ומרטשים. לא תמצא את הקוסמת הולכת לעסוק לה בעיבוד חומרי-לחש, למשל, או את המתנקשת הולכת לחפש לה מישהו להתנקש בו בשביל להרוויח קצת אקסטרה-כסף. לא תראה את הדרואיד פועל למען הטבע, אבל בהחלט תראה אותו הופך לזאב גדול-כפות ורב-שיניים וכו' וכו'.

אם אתה באמת מחפש עולם נוסף, קרא ספרי משחק חדשים או ספרים העוסקים בנושאים קצת שונים (ולא בהכרח במשחקי תפקידים). תמציא עולם, או וריאציה על עולם. משהו, רק לא זה... בבקשה...

התגובה שלך יותר מגוחכת משלו, כי אתה סותר את עצמך.
מספיק שהעולם הוא "עממיק מבחינה סיפורית-ציורית-תיאורית" כדבריך, והוא חומר למ"ת. זה לא משנה מה עשו איתו כמשחק מחשב, אלא מה אתה הולך לעשות איתו על השולחן שלך, עם החברים, בדמיון.
וכל אחד ואחד מהעולמות של בליזארד אפשר להשתמש למ"ת. זאת לא סתם הגזמה, זה כבר נוסה בשטח.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה