• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

סקרנות - השחקנים שלכם קוראים בפורומים ?

סתם מתוך עניין, כי יש כאן לא מעט מנחים שחושפים סודות, האם השחקנים שלכם קוראים כאן?
האם פעם לא פירסמתם נושא כי זה יגיע לאוזניים הלא נכונות ?

למי שלא יודע, tom bombadil הוא שחקן שלי ושחקנים אחרים שלי מגיעים לכאן מדי פעם - אז בקיצור, באסה לי לפעמים :roll:

השה"מ שלי החרים את הפורום הזה. אז אין לו מה לפחד.

אני חושב שאם תגיד לשחקנים שלך "בבקשה לא להיכנס להודעה הזאת והזאת" הם לא יכנסו,
איזה שחקן ירצה להרוס לעצמו את המשחק?

הרי רוב ה"סודות" של השה"מים דיי הורסים את הכייף לשחקנים ולכן אני לא חושב שהם ירצו לגלות אותם.

מה שאני הכי אוהב לעשות במקרה הזה, זה לעשות את כל מה שאני לא אמור לעשות... :twisted: אחרי הכל, אני יודע מה לעשות, אז אני יודע גם מה לא לעשות... :twisted:

כן, אבל מה לעשות שהקהילה שלנו לא תמיד מורכבת משחקנים טהורים שחושבים קודם כל על העלילה והמשחק. רוב הדור הצעיר ממילא בנוי ממאנצ'קינים שרואים בצורך להשיג עוד ועוד זהב, נשקים ונק"נ מטרת חיים. ואם חשיפת האיומים ופתרון החידות מראש של ההרפתקה שבנה השה"ם תסייע להם לשפר את דמויותיהם ולהצליח, גם המצפון לא יעצור בעדם.

אממ......יש לי שחקן-לשעבר שעכשיו אני לא ממש יודעת, אבל לפני כמה זמן היה מסתובב פה יותר ממני ושחקן אחר שבזמן האחרון התחיל להסתובב פה...
שחקנית אחרת שלא נראה לי תתחיל.....עוד אחת חדשה ושני בנים חדשים שנראה..אחד מהם לפחות יהיו פה... בגלל זה הפסקתי לכתוב דברים על ההרפתקאות.

אה ומישהי שהיתה שה"ם שלי היתה פה פעם.......עכשיו כבר לא.

אחד השחקנים שלי נכנס לפה כל הזמן (ווד אלף) ובטח נכנס לכל נושא שנפתח כדי להספים קצת... אבל אם יש לי דברים ספציפים על ההרפתקאה שלנו (מה שלא קורה הרבה...) אני פשוט שואל את פרנהייט באישי... (אני יודע שזה קצת מטרד אבל אין לי בררה...).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה