• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
Envinyatar

ספר החוקים לשחקן המתחיל של מלסטרה - עכשיו בגרסה מתוקנת ומחודשת!

לכבוד אייקון והפאנל של מלסטרה שיערך בו,
אני שמח להודיע שספר החוקים לשחקן המתחיל התחדש בגרסה מתוקנת, עם תיקונים ומעט תוספות של דברים שהיו חסרים בגרסה הקודמת (למשל: נוספו מטות לרשימת הציוד).
בנוסף, הגרסה החדשה היא גרפית ומעוצבת יותר, באורח שדומה לחוברות החדשות יותר של מלסטרה (רקע מעוטר של מלסטרה בשוליים, מספרי עמודים נוחים, ועוד), מכילה תמונות נוספות, ועוד.

הורדה חינמית של החוברת החדשה בהורדות של הפונדק

הורדה חינמית של החוברת ב-DrivetrhoughRPG

תהנו :)

1728368363777.webp

היכן יש אומני עבודת עץ? והאם שחקן יכול להיות כזה?

זה כשרון יצירה שעוד לא כתבתי עליו, האמת.
אני מתכנן להכניס אותו בספר הרחבה קרוב, שיעסוק בצפון יער וארתארון - ואז הוא גם יפתח רשמית לדמויות שחקן.
אומני-עץ פשוטים אפשר למצוא כמעט בכל כפר גדול. את הטובים ביותר אפשר למצוא ביער וארתארון
.

עריכה אחרונה:
אני שמח להודיע, שעדכנתי את גרסת ההורדה החינמית של חוברת החוקים לשחקן המתחיל שזמינה כאן בפונדק.

מהדורה שניה של ספר החוקים לשחקן המתחיל - מרץ 2026

המהדורה החדשה כוללת עריכה גרפית מחודשת, שמעמידה את הספר לשחקן המתחיל ברמה ואיכות גרפית שזהה לספרים החדשים של מלסטרה.
כמו כן, החלפתי את ההקדמה המיושנת שהתאימה ללפני ארבע שנים, להקדמה חדשה ומתאימה יותר למצב של מלסטרה כיום, תיקנתי שגיאות כתיב וניסוח סוררות, ועשיתי כמה שינויים קטנים במספר יכולות של מקצועות מסויימים.

חג שמח!

עריכה אחרונה:

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה