אהלן, שאלה של איזון משחק, השחקנים שלי (דרג 13) הגיעו לאחד המקומות עם הקסם הכי עשיר בקמפיין, ואין ספק שאמורה להיות שם ספרייה לקסמים אדירים ונפלאים, השחקנים יכולים להשיג גישה לספרייה - ומכאן מגיעה השאלה שלי:
האם הייתם מגבילים כמה קסמים השחקנים יכולים להעתיק?
האם יש עלות לכל העתקה מעבר לעלות הבסיסית? (למרות שהם יעשו איזשהיא משימה לא פשוטה כדי להיכנס בכלל לספרייה).
האם הייתם מגיבילים את דרג הלחש?
איך אתם מתמודדים עם העתקת לחשים מספר לחשים?
האם העתקת לחשים מקוסם רב עוצמה או מספרייה שלמה לא הופכת את השחקן לOP?
ככל הנראה שאחד השחקנים אצלי ישאר כמה זמן שצריך כדי להעתיק את כל הקסמים שיש שם. שבגדול אין לי בעיה עם זה אבל אני קצת חושש שאם אני יתן להם גישה לספרייה הזו יש מצב שהם שהם יהיו חזקים מדי מצד שני זה רק הגיוני סיפורית שהם יכולו לעשות זאת, יש שם לחשים חזקים וגם כאלה פחות בערך 14 לדרגים שונים, מה אתם חושבים שעליי לעשות?
תודה רבה.
האם הייתם מגבילים כמה קסמים השחקנים יכולים להעתיק?
האם יש עלות לכל העתקה מעבר לעלות הבסיסית? (למרות שהם יעשו איזשהיא משימה לא פשוטה כדי להיכנס בכלל לספרייה).
האם הייתם מגיבילים את דרג הלחש?
איך אתם מתמודדים עם העתקת לחשים מספר לחשים?
האם העתקת לחשים מקוסם רב עוצמה או מספרייה שלמה לא הופכת את השחקן לOP?
ככל הנראה שאחד השחקנים אצלי ישאר כמה זמן שצריך כדי להעתיק את כל הקסמים שיש שם. שבגדול אין לי בעיה עם זה אבל אני קצת חושש שאם אני יתן להם גישה לספרייה הזו יש מצב שהם שהם יהיו חזקים מדי מצד שני זה רק הגיוני סיפורית שהם יכולו לעשות זאת, יש שם לחשים חזקים וגם כאלה פחות בערך 14 לדרגים שונים, מה אתם חושבים שעליי לעשות?
תודה רבה.
עריכה אחרונה: