מצטרף להמלצות על שרלוק - מאוד קצר, ובהחלט יש פגמים, אבל במספר קטעים הסדרה מבריקה.
בהקשר הזה, אם עוד איכשהו לא ראיתם את house, אז חמש העונות הראשונות לא פחות ממדהימות. אומנם הדגש הוא לא כל כך על העלילה (בכל פרק יש מטופל עם סיפור משלו) אבל עלילת על בהחלט קיימת ואף מתקדמת בקצב סביר. האוס הוא לדעתי הביצוע הכי טוב של שרלוק הולמס אי פעם.
אופציות מצוינות אחרות:
1) homeland - לא ראיתי עוד את עונה 3, ושוב, גם בשתי העונות הראשונות לא חסרים פגמים. אבל מדובר בסדרה איכותית ביותר, עם שחקנים מעולים וכתיבה שרוב הזמן היא מצוינת, שיודעת לעבור בין מצבים של מתח למצבים של דרמה בצורה מרשימה מאוד. מאוד נהנתי משתי העונות הראשונות.
2) orphan black - סוף סוך הגענו למשהו שיש בו מד"ב

. אמריקאית צעירה חוזרת לעיר הילדות שלה, כשבתחנת הרכבת היא מבחינה במישהי שנראית *בדיוק* כמוה. לפני שהיא מספיקה לדבר איתה, הזרה המסתורית קופצת בפני רכבת ומתאבדת. משם, הסיפור מתגלגל הלאה. מדובר בסדרה שאני וחברה שלי ממש נהנו לצפות בה יחד, עם קאסט חביב של דמויות, והשחקנית של הדמות הראשית ממש, ממש טובה.
3) כל החברים שלי צועקים עלי לראות את house of cards כל הזמן, אז אני מניח שאני אעביר את ההמלצה הלאה (אני נמנע מזה כי לפי מה שהבנתי זה פשוט סיפור על פוליטיקאי רע לב, וסיפורים על אנשים רעים עושים לי טחורים).