• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

סדרות, אנשים, סדרות!

בתור התחלה, זה לא שאני חושב שהסדרה מדויקת. כן, הם משתמשים במדע כדי להשוות בין ההשפעות של כלי הנשק השונים,אבל אי אפשר להעביר את גורמי הX של הלוחם המסוים לפי הערכה ובצורת נתונים בצורה שתהיה מדויקת.
אני כן חושב שהקרבות בין לוחמים מודרניים נוטים להיות יותר מדויקים,בגלל שמי שבוחן את הנשק מנצל חלק מגורם הX שהוא רכש(יוצא ספצנאז ישתמש בטכניקה שלימדו אותו, אבל לא יהיה כ"כ קל למצוא מישהו שלמד את הטכניקות של ברזרקרים).
אבל למעשה, לא באמת אכפת לי מהמדע או מהאובייקטיביות.הסדרה פשוט מדגדגת לי את בלוטת המגניבות.
ואני כן חושב שמומלץ לראות את הסדרה בשביל הכיף שבללמוד על תרבויות ונשקים שלא ידעתם שקיימים וגם כדי לראות חזירים-בדימוס ובובות ג'ל בליסטי סופגים קטאנות, פטישי מלחמה וקליימורים.

מגניב, אני אבדוק אותם.

מה כל כך מיוחד בסמוראי ג'ק? אני ראיתי את זה כשהייתי יותר קטן, אבל אני לא זוכר כלום.

אז הנה תזכורת עצמית למה לראות:
MegasXLR
Deadliest Warrior
futurama
האוס
וילפרד
השמיים נופלים(עכשיו ראיתי פרק ראשון ואהבתי, תודה פארסק)
my little pony friendship is magic...או שאולי לא...

טוב, תודה רבה על כל ההצעות עד עכשיו! אני אראה איך הם.

Castle, או קאסל. דרמה משטרתית/קומית. לא עמוקה במיוחד אבל בהחלט מגניבה ומשעשעת: מדובר בסופר של ספרי מתח שמתחבר לבלשית כדי לקבל ממנה השראה, וביחד הם פותרים פשעים. מלא הומור.

The Unit: אם אתה מחפש ריאליזם, אל תחפש אותו כאן. אם אתה מחפש מתח, אקשן ודברים מגניבים, זאת הסדרה בשבילך. זו יחידה סודית של צבא ארה"ב.

ותמיד הכי טוב לחזור למקורות ולראות סדרות שהיית רואה כשהיית ילד: אני ראיתי שלוש פעמים את דיג'ימון (עונות 1 עד 4), פעם אחת את יוגי-הו (כל המאתיים ומשהו פרקים) ופעם אחת את שינזו. כשמסתכלים על זה מנקודת מבט של ילד בן 17 ולא בן 7, זה נעשה הרבה יותר יפה.

וואו, אתה רואה הרבה.
הסדרות שאני רואה\ראיתי (סימנתי ב* את מה שלא היה ברשימה שלך):
סקראבס
איך פגשתי את אמא
המפץ הגדול
שני גברים וחצי *
איש משפחה
אבא אמריקאי * (אותו יוצר של איש משפחה)
סימפסונס
סיינפלד *
חברים * (ראיתי פשוט כי משדרים את זה בBBC כל הזמן, אבל בתעכלס זה נחמד)
האוס * (ראיתי ממש קצת. זה נחמד, אבל אני לא אוהב פרקים ארוכים)
דקסטר * (אפילו יותר טוב מהאוס, אבל פרקים של שעה. בכללי, זה על מין אוטיסט שביום הוא שוטר מומחה לדם ובלילה רוצח סדרתי שרוצח פושעים שלא נענשו)
שמש * (כי זה ישראלי ונוסטלגי)

אני עוד רוצה לראות:
קמלוט
משחקי הכס
קומיונטי * (קיבלתי עליו המלצה ממישהו, אבל אני כבר לא זוכר מתי למה וממי)
flight of the conchords * (על זה קיבלתי המלצה מחבר, ולפי הקטעים שלהם ביוטיוב זה טוב. בכללי זה על שני מוזיקאים אוסטרלים שמנסים להצליח בארה"ב, פלוס מינוס).

ואם בא לך משהו ממש נוסטלגי, תראה המומינים.

אם אף אחד לא המליץ עדיין, תראה את הסדרה של רובין הוד. העונה הראשונה מעולה, אבל את העונה השנייה לא אהבתי אז עצרתי אחרי הפרק הראשון.

כמובן, רובין הוד! סדרה ממש נחמדה, למען האמת אני גם די אהבתי את העונות 2-3 שלה.
כמו כן, שכחו לציין, אבל ספרטאקוס (העונה הראשונה, "דם וחול"): אלימה מאוד, בוטה מאוד, אבל בהחלט מדהימה.

ואגב, אם כבר סדרות: נזכרתי בסדרה שהייתה בערוץ פוקס קידס (או ג'טיקס, לא זוכר) על אביר-אריה שעובר כל הזמן בין ימי הביניים למאה ה22 כדי להציל את אהובתו שנלכדה/כושפה בידי הנבל. מישהו זוכר איך קראו לזה? (לא שינזו)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה