• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

סגנונות מוזיקליים - מה שלכם?

Ashardalon אמר/ה:
Shaman אמר/ה:
אולי אנחנו לא מגדירים רוק באופן דומה - אבל אם כן,אני לא יכול להבין איך אפשר לקרוא לסגנון כל-כך נרחב - "צר".
בקלות רבה, אני חושב. לרוק יש מאפיינים מוגדרים, כמו לכל דבר. ברור שהוא גונב מהכל, כך קורה גם במודרני, בפולקות מסוימות, בישראלי ובפופ. זה לא נקרא מבחר.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_music

האמירה שלך קצת פלצנית... לומר שרוק זה נורא נורא מגוון זה בעצם לשייך לז'אנר אחד את התכונות של השאר. וול, אם באת רק כדי לצעוק שאתה רעב, זה לא מעניין.

אם אתה באת רק כדאי להראות לכולם שאתה ממש מגניב בזה שאתה אוהב את כל הסגנונות, זה לא מעניין.

אני לא ממש בטוח למה אתה מתכוון שאתה מדבר על סגנון "מודרני" או "ישראלי" (ופופ זה לא ממש התחום שלי), אבל תראה לי עוד סגנון (אולי חוץ מקלאסי), שיש בו כל-כך הרבה נדבכים וכל-כך הרבה אומנים שמוצאים בו עניין - ואני אהיה מוכן להגיד שגם הוא נרחב ומגוון כמו רוק ואלי אפילו יותר - אבל קשה לי להאמין שתצליח להראות לי הרבה סגנונות שכולם יותר רחבים מרוק עד כדי כך שאני אובל להאמין שרוק הוא לא מגוון ביחס לכל הסגנונות.

ודבר אחרון, אני אשמח אם תגיד לי בדיוק מהם המאפיינים המוגדרים של הרוק, במקום להפיל את זה על ויקיפדיה.

דווקא ראיתי שיותר מגניב לאהוב רוק ומטאל ולהפוך את זה לתחום מובחר שבו אתה מתעסק.

לגבי ההגדרות המובהקות של מטאל - לא מנגן [תופים כן], לא לומד תאוריה ולא בכלל. אז אני יכול בהחלט לחפש בגוגל מהן ההדרות ולרשום אותן כאן ולהתחיל וויכוח... אבל אין לי כוח. האמת היא כזו: ההחלטה שלי נובעת משמיעה גרידא. רוק אמנם שואב הרבה מכל סגנון אחר, אבל ככה זה גם באירי, בפיוז'ן וכן הלאה.

אין בנאדם שאוהב הכל, לא קיים. גם אם אתה אוהב כל מיני סגנונות מוזיקה שבדרך כלל לא הולכים ביחד, זה לא אומר שאתה באמת אוהב הכל. על כל סגנון שציינת יש עוד 5 שבחיים לא שמעת עליהם.
ובכלל, מה הפואנטה של העץ הזה? בשביל מה יש את מה מושפרץ מהרמקולים שלך? באמת, למה אנחנו צריכים עוד עץ בנושא הזה?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה