Ashardalon אמר/ה:בקלות רבה, אני חושב. לרוק יש מאפיינים מוגדרים, כמו לכל דבר. ברור שהוא גונב מהכל, כך קורה גם במודרני, בפולקות מסוימות, בישראלי ובפופ. זה לא נקרא מבחר.Shaman אמר/ה:אולי אנחנו לא מגדירים רוק באופן דומה - אבל אם כן,אני לא יכול להבין איך אפשר לקרוא לסגנון כל-כך נרחב - "צר".
http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_music
האמירה שלך קצת פלצנית... לומר שרוק זה נורא נורא מגוון זה בעצם לשייך לז'אנר אחד את התכונות של השאר. וול, אם באת רק כדי לצעוק שאתה רעב, זה לא מעניין.
אם אתה באת רק כדאי להראות לכולם שאתה ממש מגניב בזה שאתה אוהב את כל הסגנונות, זה לא מעניין.
אני לא ממש בטוח למה אתה מתכוון שאתה מדבר על סגנון "מודרני" או "ישראלי" (ופופ זה לא ממש התחום שלי), אבל תראה לי עוד סגנון (אולי חוץ מקלאסי), שיש בו כל-כך הרבה נדבכים וכל-כך הרבה אומנים שמוצאים בו עניין - ואני אהיה מוכן להגיד שגם הוא נרחב ומגוון כמו רוק ואלי אפילו יותר - אבל קשה לי להאמין שתצליח להראות לי הרבה סגנונות שכולם יותר רחבים מרוק עד כדי כך שאני אובל להאמין שרוק הוא לא מגוון ביחס לכל הסגנונות.
ודבר אחרון, אני אשמח אם תגיד לי בדיוק מהם המאפיינים המוגדרים של הרוק, במקום להפיל את זה על ויקיפדיה.