לא לעשות את זה.ישמעאל אמר/ה:עוד הצעות?
אם אתה לא יכול להשתמש באומנות לחימה הזו ללא נשק, היא לא "אומנות לחימה" בהגדרה של אקזלטד, אלא "קפא"פ" בהגדרה של אקזלטד. בעולם האמיתי ובמונחים שלנו, אומנות לחימה היא בעצם שם כולל לרצף של תנועות כאלו ואחרות, שמטרתן לגבור על יריב בעימות פיזי (הגדרה שלי, לא ממילון או משהו). אפשר להגיד שזה כל הדרכים להילחם שיש מאחוריהן חשיבה, כלומר לא לקחת חרב או את האגרופים שלך ולהתחיל להניף אותם בתקווה שיצא מזה משהו. לכן, לחימה בחרב (מכל סוג) היא אכן אומנות לחימה, לפי הגדרתנו בעולם האמיתי. לעומת זאת, באקזלטד, מבחינת הקראנץ' היבש, אומנות לחימה היא שם כולל לכל דרכי הלחימה שאינן חייבות לכלול נשק מסוג כלשהו, אך לפעמים מאפשרות זאת. אומנות לחימה באקזלטד אף כוללת מתן מכות בעזרת הגוף החשוף שלך ללא כל ניסיון קודם. קפא"פ, לעומת זאת, משמעו כל דרכי הלחימה שחייבים להשתמש בהן בכלי לחימה ידני שאינו מושלך אל עבר היריב. ההגדרה של קפא"פ אינה מונעת מאומנויות לחימה של עולמנו, הקושרות בתוכן נשק ידני, להיות כלולות בקבוצה זו. למען האמת, מטרת הקפא"פ היא לאגד את אומנויות לחימה אלו, ורק כלאחר יד לכלול גם את הנפת החרב הסתמית.
כלומר, אם תנסה להפוך את העץ של אנת'מה לא"ל, אתה פשוט לא תצליח לשמור על ההגדרות האלו. (שאגב, אם מישהו חולק עליי שירגיש חופשי, אני לא איש של קראנץ' ממש)
כמובן שאם בא לך לעבור על החוקים בצורה בוטה זה לשיקולך, אבל אתה צריך לדעת שמבחינת החוקים זה לא עיגול פינות או סתם פורמליות, אלא זה לבוא ולשבור את החוקים.
מקווה שההסבר שלי מספק ולא מכיל סתירות פנימיות