• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

סבבי הרצת שיטות

אוקיי, אני חושב שאפשר כבר להתחיל לגבש לו"ז.
יש שה"מים אופציונליים ל: הנשגבים (saradomin,ofek8010,aragorn7), מו"ד (גאלאן,saradomin,ofek8010,aragorn7, נקסטורל), ואולי ואנור -שאין לי אפילו מושג מה זה...!- (נקסטורל)
מתוכם, אם יש למישהו מכם חד"פ מוכנה, בבקשה תכתבו מוקדם ככל יכולתכם שאתם פותחים קבוצה, עם רקע וכו. תודה.

nextorl אמר/ה:
שכחת אותי במו"ד :D
אין לי שום בעיה להנחות ואנור, אבל כרגע יש משחק שלי שבשלבי הרשמה אחרונים למו"ד 4.
אני? שכחתי? לא, זה ממש שם... :roll:
אז אם יש לך משחק בשלבי הרשמה יש שתי אופציות:
1) אין לך זמן\עצבים להנחות עוד אחד בו-זמנית- במקרה הזה, לא היית צריך לומר שאתה יכול להנחות במסגרת סבבי הרצת שיטות.
2) יש לך זמן ועצבים להנחות עוד משחק בו-זמנית- במקרה הזה, פנה להודעה הקודמת שלי.

אני אשמח במיוחד ללמוד הנשגבים, שנשמע לי משחק מעניין ששווה להכיר.
ובמו"ד תכתוב מהדורה. אני אלמד 3.5 (למרות שזה נשמע לי קצת כמו יפנית- אם לא למדת את זה כשפת אם, ללמוד את זה יהיה בלתי אפשרי, וזה דומה ברמת המורכבות :D ).
קיצר תודיעו ואני אבוא!

אחת המגמות לומדת אצלנו סינית.

PureMoon אמר/ה:
ואולי ואנור -שאין לי אפילו מושג מה זה...!- (נקסטורל)
ואנור: אם הייתי כבר כותב סקירה הייתי מקשר אותך לשם (אל דאגה - כשאני אסיים לכתוב אני אפתח עץ תגובות לסקירה כמו שקורה עם כל סקירה), אבל בינתיים אני אקשר אותך לאתר שלהם - http://vanor.co.il/g/welcome-6

nextorl אמר/ה:
פורמון- בפורום אפשר להריץ רק משחק אחד באותו זמן אלא אם כן מקבלים אישור מנהלי.

נקסטרול צודק כמובן, אך אני מניח שבמידה והמשחק יהיה משחק קצר של חודש ימים בלבד ובמידה וההרפתקאה כבר מוכנה, אני וגאלאן נשמח לבדוק את האפשרות לאפשר את זה, מובן שאפילו אם נאשר זאת על הנושא לשמור על מספר חוקים

1. על כל המשחקים להיות משוחקים אחד אחרי השני באותו עץ על מנת למנוע הצפה של עצים בפורום והפרעה למשחקים היותר ארוכי טווח שמתנהלים בפורום ודחיקתם במורד שבילי הפורום

2. בשל ליכוד המשחקים לעץ אחד הכלל הזה קצת מאבד את הצורך לומר אותו ובכל זאת: אין להריץ יותר ממשחק אחד של הרצת שיטות בו זמנית.

3. על המשחק, כאמור, להיות מוכן לחלוטין

4. כל חוקי הפורום הכללים והספציפיים יחולו גם כאן

5. ליהנות

זהו אני לא חושב שיש מה להוסיף גאלאן ידידי אם יש לך איזה הערה או חוק נוסף או התנגדות לאפשר את העץ (למרות שהירשתי לעצמי להניח שלא, כי הבעת עניין בעץ) תעדכן אותי בה"פ או כאן.

אישית אני חושב שהרעיון הזה הוא רעיון מוצלח מאוד.

כמו שנקסטורל כבר אמר (תודה שאמרת!), נראה שאני אהיה הראשון שיפתח משחק לימודי של הנשגבים. זוהי שיטת משחק מאוד מסובכת, כיוון שיש לה הרבה חוקים, מס' אפשרויות פעולה מכניות לכל פעולה, ושום דבר לא מאורגן אלא מפוזר לאורך כל הספר.
כמובן שאי-אפשר לפתוח משחק לימודי סתם ככה, לפתוח עץ או לפרסם ב"חיפוש שחקנים", לחכות שכולם יירשמו ולהתחיל. צריך לבנות את עולם המשחק, המסגרת, האווירה הכללית. ולא לשכוח את ההכי חשוב: ללמד את החוקים עצמם! זה יכול לקחת זמן להסביר את כולם, וזה מה שאני מנסה, לכתוב את "Exatled 2nd Edition for dummies" מאת סאראדומין.

מי שרוצה להרשם למשחק הלימוד של הנשגבים, או סתם ללמוד את החוקים, נא לשלוח לי ה"פ כאשר הכותרת היא "משחק נשגבים ניסיוני".
לכל אלו שירצו להצטרף, אנא היאזרו בסבלנות. במיוחד בשבילכם, אני מפשט ומארגן את החוקים של הנשגבים, כדי שתוכלו ביום אחד ללמוד בסבבה ובקלות ללמוד את השיטה שאני שברתי את הראש כדי להבינה לעומק כמעט חצי-שנה.

Saradomin אמר/ה:
זוהי שיטת משחק מאוד מסובכת, כיוון שיש לה הרבה חוקים, מס' אפשרויות פעולה מכניות לכל פעולה, ושום דבר לא מאורגן אלא מפוזר לאורך כל הספר.
ממש לא מסכים, הרצתי עם הקבוצה שלי קמפיין של הנשגבים וברגע שאתה קולט את החוקים כול הקטע הוא לשחק עם הצ'ארמים והמאנה- ואחרי שקלטת את החוקים זה יזרום. ממליץ להשתמש בסמנים למאנה ובקלפים לצ'ארמים שעליהם תכתבו את התיאור שלהם, זה עוזר מאוד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה