• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים נשק מגניב

PeskyTiger אמר/ה:
המהירות יותר מידי טובה לכזה נשק גדול, וכל החוקים המיוחדים שדחפת לזה לא במקום. ולמה יש מחיר לארטיפקט?
הגדלתי לחמש (נשק כזה גדול צריך הרבה מהות כדי להיות קל)
החוקים שהוספתי הם בגלל שחסר חוקים לנשקים אם להב בכל צד ועוד אין נשקים בעלי צורה של פרופלור..., ומה הקשר מחיר לארטיפקט?

אה, המחיר זה העלות ארטיפקט שלו ? אוקי.

בכל מקרה, ההתקפת נגד פשוט לא במקום. שמת כאן צארם של 3 מאנה בעלות כלום.
והייתי שם לנשק הזה פשוט קצב של 4 או 5 כדי לדמות את זה שיש לו שני להבים והוא מתקיף מהר, לא חוקים מיוחדים על רצף.

נגיד שאני הנשגב שמופיע בציור, אני מגן מהתקפה בעזרת צד הלא חד של הנשק, הפגיעה נותנת דחיפה לנשק, כך שהצד החד
אידחף לכיוון היריב, ברור?

אתה צריך שיסבירו לך יפה?! :mrgreen:
11312252xb9.jpg

צודק. אם ככה אני באמת לא יודע מה הוא עשה לעצמו.
(ונשגב שמש שמכר את הנשמה שלו זה לא טכנית אקומה ולא אינפרנל? הייתי בטוח שאינפרנל זה אחד מהחמישים שהם לקחו.)

ומק: צ'מע ,תעשה מה שבא לך. את דעתי בנושא אמרתי.

הנתונים שtream האלה די טובים (אבל למה כוונין 11?! יחסית לביצואים שלו בתור נשק זה ממש לא פייר!)
ובנוגעה לחוקים שאוספתי אני ישנה אותם כך שהיו יותר נוחים, את ככל הדברים החדשים תוכלו ליראות בנתונים של הנשק שאני בונה
דייקלהב שלושת המצבים :wink:

כוונון 11 כי האפשרויות שלו ממש חזקות, כלומר, אתה יכול להעלות את הד"מ בהמון, למשך סצנה שלמה, זה מטורף... תחשוב, אתה יכול להעלות את שלך ב6 לסצנה שלמה, בשימוש של 10 מאנות, זה ממש ממש חזק, וזה גם לא נחשב בתור צ'ארם...

דייקלהב כפול
מהירות: 6 (דייקלהב כפול הוא נשק אימתני, אך גודלו המאסיבי ואורכו גורמים לו להיות מסורבל וקשה לשימוש)
דיוק:1 (דייקלהב כפול אינו מדוייק במיוחד, בעיקר בגלל גודלו וסרבולו)
נזק: 10/5 ק (דייקלהב כפול הוא נשק אמתני אשר מכותיו מפליאות בעוצמתן)
הגנה: 1 (תמרון טוב של דייקלהב כפול מסוגל לתת יכולת חסימה כול שהיא, אך הוא מסורבל וכבד)
קצב:*4 (שני להביו של הדייקלהב הכפול יעילים מאד לרצף התקפות מתפרץ)
מינימום:זריזות 3 כוח 3 (דייקלהב כפול הוא נשק כבד מאד ובנוסף מצריך הרבה קורדינציה לשימוש נכון)
כוונון:9
מחיר:3
סימון:2, מ, נכ
(*הקצב בא לסמן 2 התקפות בכול להב)

סימון חדש:
נכ: נשק כפול- כאשר אתה בא לחשב מחסרים הבאים בגלל ריבוי התקפות, כול המחסרים קטנים אחד.

החוק של הנשק הכפול ממש טוב
אבל צריך חוק מיוחד בעבור נשקים אים צורת כמו של הנשק הזה.
ולפחות טוב, הרעיון של הפיצול די טוב... אבל לא לנשק הזה, יש לו שלושה שלבים בחלק שמחזיקים.
בקיצר, הנתונים טובים, אבל לא לנשק המסוים הזה.

אני חושב שכל מי שרשם פה נתונים לנשק כדי שיבדוק קודם בספר דוגמאות לנשקים בסדר גודל הזה...
אם הנשק הוא דו ידני למה התוספת המטורפת הזאת להגנה? נשקים דו ידניים מצטיינים לרוב בדבר אחד, נזק.
אם יש להם תוספת אז היא כבר לדיוק ולא להגנה ובטח לא מהירות 3...
התוספת היחידה שצריכה להיות לנשק כזה להגנה היא העובדה שאף אחד שפוי בדעתו לא יתקרב אל סולאר שמניף כזה נשק ביד אחת.... :D

שבירת חוקים להתקפת נגד רק בגלל ש"יש לו שני להבים"? לא מצדיק את זה.. ועוד זה לא נחשב כתעצומה...

כיוונון 11 זה הגיוני בהנחה שלנשק יש יכולות מעבר לסתם נשק דו ידני , לרובם הכיוונון הוא 8, עוד 3 מאנות מהות בשביל יכולות אחת או שתיים חזקות זה לא הרבה...

לגבי פירוק של הנשק לשני להבים נפרדים, אני מבין שלמעט הדיוק שעולה ב-1 הנשק שומר על שאר הנתונים? אם כן אז שוב יש לכם נשק עם הגנה של 4... אני לא רואה סיבה להגנה כל כך גבוהה.... בטח לא לדייקליב...

1) הוא לא שומר על הנתונים כשמפרקים אותו! הוא מתפקד בדיוק כמו דייקלב מפלח (הסכין קצבים הזאת?), רק שהדיוק שלו יורד מ3 ל2
2) מהירות 3- תחשבו, מדובר על נשק באורך של 2 וחצי מ'!!! זה יותר גדול מכמעט כול דייקלב! זה בא לסמל את הסרבול שיש בו! הסרבול גורם למהירות שלוש 3, אבל הלהב הכפול שיכול להעניק תמרון טוב של מכות נותן קצב גבוה בצורה יוצאת דופן לנשק בגודל כזה...
3)אני אעלה את הכיוונון ל9

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה