• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נציג פריק לתחום המיניאטורות.

סטטוס
נעול לתגובות.

Prince Ycarus

פונדקאי מהשורה
שלום לכולם, מבקרי ושוכני הפורום.

שמי יהונתן פיטר פליפסן, ואני חובב מיניאטורות כבר מספר שנים. למרבה הצער, בגלל אילוצים של זמן ואורח חיים, נבצר ממני לפתח אוסף מיניאטורות התואם את שאיפותי ומאווי, עדיין, אני חושב שמצאתי פתרון יצירתי בנושא, אין למצוא דרך לעסוק במיניאטורות גם כשאין לי זמן פנוי.

הלכתי לעבוד בפריק. כרגע, אני מאמין שאני על תקן "חובב המיניאטורות, צבען ראשי, המטורף עם החיילים הפצפוניים" המקומי. "מומחה מקומי". גם די גאה בזה.

בתור נציג פריק בנושא, יש לי כמה דברים לציין.

דבר ראשון - ממבט חטוף בדפי הפורום, הסקתי שאני נכנס לעיצומה של מערכת יחסים סוערת וטעונה, או לפחות שזה היה המצב בעבר. מכיוון שאני בא לדיון מכיוון חדש, אשמח אם נפתח דף חדש, ככל האפשר, בנושא. לכן, אם למישהו יש שאלות לגבי איפה פריק עומדת ביחס לקהילת המיניאטורות, אשמח אם תעלו את זה פה ונדון בנושא באופן פתוח וידידותי. אני בטוח שאפשר להסביר את המצב לשביעות רצון כולם.

דבר שני - מכיוון שאני חובב מיניאטורות ואסטרטגיה גם בלי קשר לחנות, אשמח אם תשתדלו שלא לזהות אותי עם החנות כגוף אחד. אני משלב פה בין עבודה להנאה - וכשאני מגיע לכנס, זה שאני מגיע לכנס, לא שפריק שולחים נציגים רשמיים. חוצמזה, אני כבר מכיר כמה מכם מכנסים ומקומות אחרים. אז בבקשה, יש פנים מהצד השני של המתרס. אני בטוח שאתם תבינו למה אני מתכוון ומדוע אני מבקש את זה.
או בקיצור, בהודעות רשמיות אחתום כיהונתן בשם צוות פריק. בהודעות פרטיות פשוט אחתום יהונתן.

דבר שלישי - כמו שכבר הזכרתי, אין לי את האפשרות להשקיע את הזמן שהייתי רוצה ולכן אני לא מעורב בקהילה יותר מדי. מה שכן, אם מוחמד לא יבוא את ההר, ההר יבוא אל מוחמד. סדנת הצביעה הפתוחה ביום שלישי, המשחקים ביום רביעי, והארועים השונים שאני אארגן ישרתו צמד מטרות.
1. קיום ארועים חדשים במרכז הארץ במקום נוח להגעת שחקנים.
2. קיום אירועים שבהם אני אוכל להשתתף.

חוצמזה, אם למישהו יש רעיונות או הצעות לשיפור, אניטיים, אנית'ינג, שלחו לי מייל, הא?

בתודה מראש,

יהונתן בשם צוות פריק.

יונתן ברוך הבא

זה טל^^ מצטער שלא באתי ברביעי- הייתה תאונה לחברה שלי :cry:

מצטער לשמוע. מקווה שהיא בסדר.
בסופו של דבר הסתדרנו. ממש נהנתי מהקרב. עדיין, היה חסר לי שלא הגעת. מקווה ששבוע הבא או מתי שתוכל. רק תזכור לדבר איתי מראש, ידידי.

ותודה, ברוך הנמצא, אני שמח להצטרף לפורומים האלו.

יהונתן.

יש לי שאלה לצוות פריק, אני יודע שבזמנו ממש כעסתם על קהילת הWM
שהיא כביכול "כפוית טובה" אז, האם עכשיו, במסגרת השיתוף פעולה שהחלה איתכם( לפחות רעיונית מצד הקהילה שלנו כרגע, אבל אני רואה שמצד החנות שלכם מעשית- ע"ע יום רביעי בפריק) אתם מרשים לשחקני הWM לשחק בשולחן שלכם או שאתם עדיין "ברוגז" איתנו?

ברוך הבא :P

מי יתן ויהיה שיתוף פעולה פורה (ואז אני אכנס לתחום הזה ביתר רצינות).

קודם כל, ברוך הבא לפורום, משתמש חדש וצעיר :)

ושנית, מאחר ואתה לא רק מייצג את פריק, אלא גם חבר קהילה חדש בהתהוות, אני אשמח אם תרשום את עצמך בכל המקומות הרלוונטיים, כמו העץ שחקני מיניאטורות בפורום הזה, או בשלישות של הקהילה - http://network.the-orc.com/minit/php/apm/

והכי חשוב, בוא ותספר לנו קצת על עצמך, מעבר לרקע הבסיסי שנתת עד עכשיו
ואפילו יותר חשוב מזה, מה הצבא שלך :)

חוץ מזה שאני לא יכול לחבק אותה הכל בסדר

ובאמת מעניין אותי מה הרמה שלך בקרב- נראה לי אנחנו נהיה יריבים טובים(או שמה זה נוראים? :lol: ) מכיוון שיש לך הרבה ידע ולפי מה שהבנתי די מעט נסיון בקרב

Could you please tell us which games and armies do you play? I'm just curios

Also, if you really want to be a good representative just a warning: This forum and our brother forum The Orc update really fast. This forum has some new msassages every 12 hours. I saw a lot of people who want to represent themselves in our community but rearly posts. You don't have to chack the forum every day of dedicate your life to it, but I suggest you chack it about once a week. Just wanted to help you do your job and make sure you won't do that mistike I saw other people do of underestimating our forum's growth.

and welcome! If you play 40K maybe you'll meet my Eldar on the battlefield when i'm back to Israel.

ברוך הבה יונתן^^ (זה לאון)
אני מקווה שתשתלב יפה פה... (כך גם נראה לי :mrgreen: )
ושסוף סוף תשלים את המישאלה שלך-צבא אלדר משלך ...
:mrgreen:

סתם שאלה,
אם אני רוצה לבוא ולראות קרבות ולהבין קצת חוקים,עדיף לבוא בסדנת בצביעה,(שלישי)
או בשולחן פתוח?(רביעי)

אהלן יהונתן, נדמה לי שפגשתי אותך כשבאתי לעשות משחק עם הטאו שלי ביום רביעי שעבר.
כל הכבוד על היוזמה =)

Shaman אמר/ה:
סתם שאלה,
או בשולחן פתוח?(רביעי)
יום רביעי- ואני מוכן להפקיר את המיניז שלי בידיך אם תהיה מוכן כדי ללמוד את החוקים ולנצח את האלדרים של לאון^^

talh25 אמר/ה:
Shaman אמר/ה:
סתם שאלה,
או בשולחן פתוח?(רביעי)
יום רביעי- ואני מוכן להפקיר את המיניז שלי בידיך אם תהיה מוכן כדי ללמוד את החוקים ולנצח את האלדרים של לאון^^
מצטער שאני מנפץ לך את בחלום
כי עדיין לא מצתי דרך בטוחה מספיק להוציא את המיניז החוצה...
(וערכתי לך את ההודעה בציטוט ואחשיו היא נראת הגיונית...)
ואחשיו בקשר לנושא...
יונתן, למה כשמזמינים מפריק מיניאטורות לוקח להם 6 חודשים + לגיע???
תודה מראש לאוןXD

YOUR_FAT_MAMA אמר/ה:
talh25 אמר/ה:
Shaman אמר/ה:
סתם שאלה,
או בשולחן פתוח?(רביעי)
מצטער שאני מנפץ לך את בחלום
כי עדיין לא מצתי דרך בטוחה מספיק להוציא את המיניז החוצה...
(וערכתי לך את ההודעה בציטוט ואחשיו היא נראת הגיונית...)
ואחשיו בקשר לנושא...
יונתן, למה כשמזמינים מפריק מיניאטורות לוקח להם 6 חודשים + לגיע???
תודה מראש לאוןXD

גרביל רמאי(או שמא זה רקון :? ) טוב בכל מקרה אתה כבר הרסת אותם והן שבורות לגמרי(או שהצלחת להדביק אותן) תבוא ונדביק אותם החנותXD

בכל מקרה זה מכיוון שהם עושים הזמנות גדולות ומייבאים אז יש גם את הבעיה של העיכובים בשדות התעופה

יש לי עוד שאלה אבל רק צוות פריק יוכל לענות עליה...
למה-אתם-לא-מעדכנים-את-האתר???
או שיש לי אינטרנט פגום????
(גם בישביל זה צריך פיירפוקסT_T)

יש לי שאלה קטנה:
כמה נציגים של פריק יש? כל שבוע עולה משתמש אחר תחת הכינוי פריק (ודומיו) האם כל אחד שונה? אותו אדם? ישות חסרת גוף? הדבר מעניין היות ואנני יודע מי מאחורי המקלדת במיוחד כאשר הם מוצאים אימרות חמד כלפי הקהילה...

לפי דעתי יש פה לפחות שניים שונים- יש את יהונתן שנרשם
ויש את___ שעושה פה עבודות תחת שמות שונים

ולא מין הראוי שנקבל התנצלות? אין לי בעיה עם יונתן כאדם אבל כחלק מצוות פריק הוא עדיין חולק את אותו עבר במיוחד שאין לנו מושג מי הוא אותו כותב אלמוני (FREAK)...

לחזור ל"ענינים כרגיל" אחרי צנזור קישור לפורומים שלנו בפורומים שלהם, משפטים איכותיים על ביצות וקריאה לאנשי הקהילה חוצפנים ושאר אימורות חמד...

"אם ההר לא יבוא אל מוחמד מוחמד לא יבוא אל ההר" אני לא רואה צורך לבוא לעזרת או לקראת פריק לאחר המעשים שנעשו (או יותר נכון לא נעשו) והמילים הרעות שנאמרו, בנתיים זה יותר בכיוון של "אם ההר לא יבוא למוחמד מוחמד יקנה הר בזול יותר מחו"ל"

הקטע הוא שאם אתה מזמין מחו"ל זה לא יהיה בהרבה יותר זול
וגם ככה יש לך מקום לראות את הקופסא לפני הקנייה

מר יונתן התגלה לי כפחדן?אולי זה כל צוות פריק?
תענו לי כבר על השאלה לגבי וורמאשין(ע"ע העמוד הראשון)
למה אתם לא עונים? יש לזה כרגע סיבה אחת, אתם לא מוכנים לפרסם את הוורמאשין.

ועכשיו, אני פונה אליכם קהילה, האם אין זה הוגן שבמסגרת שיתוף הפעולה עם הקהילה גם שחקני הוורמאשין יוכלו להנות מהשיתוף?
לפי דעתי האישית עם הקהילה רוצה לעזור לפריק אז פריק כולו צריך לעזור לקהילה כולה.

מחכה לתשובתך המהירה, זיו.

אגב, גם מאיר וגם כל מי שרוצה לריב איתו, כבר היה לנו דיון על כסף, כל אחד בדעתו הוא לגבי האם להזמין מחו"ל. אבל לפי איך שפריק מתנהגים כרגע כלפי WM, אני תמיד אזמין מחו"ל.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה