• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

חדשות הכרוז נפתח מימון ההמון של Trudvang

הליגה החופשית הכריזו על פתיחת מימון ההמון לעולם המערכה השוודי Trudvang.

מדובר בעולם פנטזיה שמבוסס על השיטה של Dragonbane, שנכתב לפני עשרות שנים וכעת יוצא במהדורה חדשה.

במימון יש ארבעה ספרים, שפיזית כולם ביחד זה 170 דולר לפני משלוח. יש גם גרסת אספנים.
אישית זה מאוד מעניין אותי, אבל ריבוי הספרים והמחיר הגבוה מרתיעים אותי. עם זאת נראה שהם בבטחה בדרך למיליון דולר וצפונה.

במימון יש ארבעה ספרים, שפיזית כולם ביחד זה 170 דולר לפני משלוח. יש גם גרסת אספנים.
אישית זה מאוד מעניין אותי, אבל ריבוי הספרים והמחיר הגבוה מרתיעים אותי. עם זאת נראה שהם בבטחה בדרך למיליון דולר וצפונה.
זה נראה מאוד מגניב וברמת הפקה גבוהה ביותר (הגיוני, בכל זאת הליגה החופשית וגם עם שיטה מבוססת ועולם מערכה מבוסס בשבדיה). אבל המחירים באמת קשים וגם החלוקה לספרים.
המשחק dragonbane המקורי הולך בערכת קופסה אחת עם כל מה שצריך כדי לשחק כולל הרפתקאות ומיניאטורות. את Trudvang חילקו ל-3 ספרי בסיס (ספר לשחקן+ספר עולם שלא הבנתי למה לא לשלב ביניהם +אוגדן מפלצות נפרד). אפילו אם אתה מוותר על אסופת ההרפתקאות והולך רק על שלושת הספרים הללו זה 135 דולר לפני משלוח.
נכון שמבוכים ודרקונים מחלקים את המשחק כבר שנים ל-3 ספרי בסיס אבל זה לא הופך את זה לבסדר.

אשקול אם לתמוך דיגיטלית בלבד, אחרי שאראה מאוחר יותר היום/מחר את פרויקט המימון של אדמות המוות
:)

מאחר שהפרויקט מתקרב לסיומו, ניצלתי את סוף השבוע כדי לקרוא לעומק את ערכת הבסיס (הדיגיטלית) של דרקונים ושדים. היא נראית שיטה חמודה מאוד! יש הרבה דברים בה שאהבתי. היא גם עושה עבודה יפה בלהעביר עומס מהמנחה לשחקנים בסצנות קרב/אקשן. בעיני טוענת ראויה כשיטת פנטזיה זחילת מבוכים שיושבת על המשבצת של מו"ד 5 ועושה דברים דומים אבל עם מכאניקות סינמטיות מגניבות (הקטע של נשקים מאולתרים ממש מגניב). גם יש מכאניקת משחק סולו שזה מגניב.
החסרונות שלה זה במכאניקת התקדמות לא לגמרי אפויה (מקבלים יכולות מיוחדות בעיקר לפי מה שמחליט המנחה) ושמבחר המפלצות בערכת הבסיס מאוד מצומצם ואין חוקים ליצור עוד.

לא אתמוך בפרויקט של עולם המערכה, כי המחירים בהחלט נראים גבוהים מדי כרגע, אבל בהחלט אעקוב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה