• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נפתח הרישום למשחקים בדרקוניקון 2014

עוד שבועיים וחצי לדרקוניקון - כנס המשחקים של הקיץ, ואתם מוזמנים בהמוניכם להגיע ולשחק בכנס. אם אתם רוצים להבטיח את מקומכם באחד ממגוון המשחקים המעולים והטורנירים המגוונים שבכנס, הרשמו מראש!
ברישום מראש, הכרטיס כבר ימתין לכם עם הגעתכם לכנס, כך שתוכלו להיכנס מבלי להירשם במקום – ויהיה לכם יותר זמן לשחק.
העלנו את כל המשחקים לאתר, וגם השנה יש גידול משמעותי של כ-30% בכמות התוכן – בכל סבב יש כ-15 שולחנות של משחקי תפקידים, כולל 3 פרוייקטים – השקה של מבוכים ודרקונים 5, משחק פיראטים רב-שולחני של גורל, וגם משחק תפקידים חי. זאת בנוסף לערב תיאוריה מבית העמותה.
בכנס יש מגוון טורנירים של משחקי לוח, המתיישבים של קטאן, מצודות, מנצ'קין ועוד. יש גם סדנאות של משחקי לוח ייחודיים בכל סבב, שבחלקן ניתן לזכות במשחק לוח בחינם! ספריית משחקי הלוח גדלה משמעותית השנה, עם מעל למאה משחקים.
אתם מוזמנים לבקר בעמוד הפייסבוק שלנו, וגם לספר לחברים שלכם על הכנס.
דרקוניקון מתקיים בשביעי לאוגוסט בתל-אביב, במרכז קהילתי רמת אביב הסמוך לאוניברסיטה ולתחנת הרכבת.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה