• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נפילת הממלכות - עץ משחק (מו"ד 5 מותאם, 1/1)

אאוט: אוקיי
אין:
ג'ונתן מגיע לחדרו ונרדם במהירות על המיטה הנוחה. בחלומו, הוא רואה שוב את פאדרה: הפעם, עומדת על שלג קצת אדום, מאחוריה גופות במדים ירוקים שג'ונתן מזהה כמדי הצבא הקראשיאני. "הוא עשה בעיות, כצפוי?" שואלת פאדרה בתכליתיות "ומה ענו אלקסיוס והקוסמת?" מוסיפה שאלה לאחר רגע.

”הנסיכה והיועץ שלה עדיין מדברים על מה שמסרתי להם, המלך רוצה לדעת למה את רוצה שאני אשמור את הטבעת אצלי עד שתסיימי, ותוהה האם יש דרך מהירה ויעילה יותר לתקשורת בינכם, ואני חחיב לומר שאני מסכים שצורת התקשורת הזו היא די מעיקה”

"כל עוד הפגיון הזהוב של דיימן אינו בידיי, אין לי דרך מהירה יותר לתקשר איתך" אומרת פאדרה "ומכיוון שהוא נמצא אצל מלניה כרגע, אין לי דרך להשיג אותו במהירות" לאחר רגע, פאדרה משיבה גם לשאלותיך האחרות "עדכן אותי לגבי תשובותיהם של אלקסיוס והקוסמת, ותמסור למלך שבת אלמוות לא צריכה להסביר את עצמה למלך בן אנוש".
פאדרה עוצרת לרגע, ואז אומרת "ואחרי כמה שניות, תגיד לו שבחסדי אני נותנת לו את המידע - אינני סומכת עליו כלל וכלל".

פאדרה חותכת את אצבעה במחווה המוכרת כל כך, ומורחת אותו בתבנית מסויימת על כף ידו של ג'ונתן. החתך שלה נסגר כעבור שנייה, והדם שלה נבלע בתוך עורו של ג'ונתן. תחושה מוזרה מתפשטת במעלה זרועו.
"זה יגן עליך חלקית ממוות למשך שמונה השעות הקרובות. אם עדיין תימצא בסכנת מוות בעוד שמונה שעות, צור קשר לביצוע נוסף" מסבירה פאדרה "בהצלחה"

החדר הזה נראה כמעט כמו החדר שבו ג'ונתן ישן, בהבדל אחד - המיטה הגדולה ששלטה על החדר לא נמצאת שם, ובמקומה נמצא כיסא מפואר, אבל לא מאוד מפואר. על הכיסא יושב המלך גאיוס, ומשני צדדיו עומדים הנסיכה ואלקסיוס.
"ובכן, לורד מקסימוס?" שואל המלך.

על פניו של המלך עולה לרגע הבעה של זעם, ואז הוא משתלט על עצמו ומחייך. "תמסור לה בחזרה, שאין בינינו מספיק אמון בשביל שאני אאמין לה שלא ישאר חייל קראשיאני חי על אדמת לימרוס" הוא אומר בחיקוי של קולו של ג'ונתן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה