• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מתמטיקה בעולמות סייבר-פאנק

למען האמת, לא שמעתי עליהם מעולם עד עכשיו אבל בדקתי בוויקיפדיה אחר כך (בעיית 'הסוכן הנוסע' הזכירה לי את 'הרכבת הנוסעת' כשלמדתי מתמטיקה). אם הבנתי נכון, אלה משוואות שמתארות דברים שמוסתרים וכל אחת בצורה קצת שונה. אני יכול לדמיין מישהו משתמש בהן כדי לחשב היתקלות. מכל מקום, אתה עדיין צריך לבחור עם מה למלא את המשבצות הריקות. בעיית 'שובך היונים' העלתה בראשי מישהו שמחפש מישהו בתוך המון.

. אם הבנתי נכון, אלה משוואות שמתארות דברים שמוסתרים וכל אחת בצורה קצת שונה. אני יכול לדמיין מישהו משתמש בהן כדי ...
אני חושבת שזו בדיוק הבעיה הגדולה בשימוש במתמטיקה קצת גבוהה - סביר להניח שאתה לא תבין אותה נכון ( וכנראה שלא הבנת - אריה במדבר היא טכניקת הוכחה ועקרון שובך היונים הוא משפט, אין כאן משוואות).

מה שמשאיר את הצד שמבין מתמטיקה בעמדה של מורה. עכשיו, אם הייתי רוצה לבוא מתוך נקודת מבט של מורה אולי הייתי עושה שימוש במ"ת בשביל ללמד ("הלכתם לצוד אריה במדבר..."), אבל כשאני משחקת ? לא, תודה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה