• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק של Roborally עם מהנדסים ופיזיקאים

היום הבאתי לשעת המשחק החודשית בעבודה את RoboRally משחק מרוץ הרובוטים שבו כל אחד צריך לתכנת את הרובוט שלו בדרך לנצחון!
אז היינו קבוצה של שלושה מהנדסים ושני פיזיקאים (אחד מהם ד״ר) - וכולנו הצלחנו לפול מהלוח, לחטוף לייזר בפנים, להתנגש בקיר (פעם אחר פעם) וממש ליהנות!
משחק כאוטי ומשעשע בטירוף 🤣

הרובוטים האמיתיים משייטים בחלל, לא הולכים 🙃
ואין סקירה עליו, איזו גרסה יש לך?
לי יש את החמישית, מ-2023, והבנתי שהיא עדיפה על הקודמות.

בגרסה ה-5 לכל רובוט יש חפיסת קלפי תכנות משלו.החפיסות הן זהות, פשוט שונות בצבע.
בכל תור אתה שולף 9 קלפים ובוחר מתוכם 5 כדי לתכנת.
אין כבר PRIORITY NUMBER על הקלפים עצמם. אלא PRIORITY TOKEN שעובר בין שחקנים בכל תור וקובע מי מתחיל לתכנת.

יש יותר קלפי שדרוג .אתה אוגר אנרגיה במהלך המשחק שנותנת לך אפשרות להפעיל קלפי שדרוג.
יש קלפי שדרוג זמניים לתור אחד, ויש קבועים.

הנזק שהרובוטים מקבלים גם מיוצג עי" קלפים שהרובוטים שולפים מחפיסה נפרדת, שמשותפת לכולם.

יש קלפי נזק מסוג SPAM שמתערבבים עם חפיסת התכנות ויש קלפי נזק מסוג HAYWIRE שגורמים לך לעשות דברים בלתי צפויים וסותמים לך רגיסטרים בתכנות עד שאתה לא מפעיל אותם.
כדי להיפטר מ-SPAM אתה צריך לתכנת את הקלף הבא שאתה מוציא מהחפיסה בגלל שזה קלף אקראי, אז זה גם מפריע לתכנות.

אנחנו משחקים עם חוק בית פופולרי שאומר:
אם יש לך נזק מסוג HAYWIRE ברגיסטרים, אז אתה שולף פחות קלפים לפי מספר ה-HAYWIRE. זאת אומרת אם יש לך 3 רגיסטרים עם HAYWIRE, אז אתה שולף 6 קלפים במקום 9 בתור הבא.

יש גם מספר הרחבות לגרסה ה-5 ויש לי את כולן. הן מוסיפות לוחות חדשים, קלפי שדרג חדשים ומכשולים ואלמנטים חדשים ללוח.
משחק כיפי עם הקהל המתאים.

עריכה אחרונה:
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה