• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק פורום - להבות של קור [הסתיים]

סטטוס
נעול לתגובות.
OOC: אני אשחק את לאנס, מכיוון שמיכאל לא נמצא. אור, אתה רוצה להגיב?

IC: לאנס מגלגל צחוק קטן, "אני חושב שהוא מתכוון לתולעת ההיא שחיסלת, נורמונד." הוא שוב מצחקק, "עכשיו, אלף, איפה מי ששלח אתכם?"
האלף בולע רוק, משתעל ועונה, "לא יודעים! לא יודעים! באמת לא יודעים!" הצעקה שלו נשמעת די אמינה.
החייל עם החרבות היפות מתערב אז, "אני לא חושב שהם יודעים עוד הרבה..."

האלף מביט בנורמונד בתדהמה, לא נראה שהוא יודע את התשובה לשאלה.
"נייפוס.. הוא.. להיות לא במקום אחד, בהרבה הוא נמצא." האלך אומר, עדיין רועד.

קארל
הזקן מביט בקארל, מבט עמוק, "אני לא קשור לכל זה." הוא מניף את ידיו מסביבו, "אני קשור לנייפוס, הוא קרוב שלי, אפשר לומר." הוא מחייך, "אם הייתי יודע מי שלח את השכירים, לא הייתי לוקח אתכם לכאן, נכון?"

קארל נאנח. "אז איפה אתה חושב שנייפוס נמצא ולאן אתה חושב שכדאי לנו ללכת מכאן?"

"הממם..." חושב לאנס בקול, "ייתכן שיש דרך בה נוכל לעקוב אחר מיקומו של נייפוס..."
לאנס בודק אם האחרים מתעניינים במה שאמר...
"אם הוא משנה מיקום כל הזמן... נאלץ לעקוב אחרי בדרך מחוכמת מאוד..."
לאנס שוב בודק שכולם מקשיבים וממשיך...
"מה דעתכם? האם יש דרך בה נוכל לרגל אחרי המיקום במדוייק שלו?"

'......' ...
'טוב בואו נעזוב אותו... נראה לי שהוא באמת לא יודע כלום ולראות אותו בוכה ככה באמת גורם לי להרגיש רע... מה דעתכם על הרעיון שלי? תעזבו את המסכן הזה...'

OOC: אל תדאג, לא נתגעגע
-----------------------------------
נורמונד מתרחק מהאלף. "טוב, זה יספיק לבינתיים", הוא אומר ללאנס. "אני חושב שאני אלך לבקר את אחי, מנת'ורן,לא נפגשנו כבר זמן רב". נורמונד עוזב את החדר, ומחפש את אחיו.

OOC: אוקיי... אני אחפש מחליף לסיירה.
אני רוצה שלאנס יתן לי הצהרת כוונות. ואז אני אוכל להמשיך עם הקטע שלכם.

IC:
קארל
הזקן עומד במקומו ומביט בקארל, "אתם לא יכולים להגיע לשום מקום, בלי העזרה שלי." הוא אומר, רציני לחלוטין.
הזקן הולך לכיוון החלון ופותח אותו. רוח קרה נושבת פנימה.
"פעם ניסית לתפוס אוויר?" הזקן שואל את קארל, "זה יהיה בדיוק כאילו אתה מנסה לתפוס את נייפוס." הוא מחייך, "דרך אגב, שמי לוגית', או לוג, או לוג הזקן, או הזקן, או קשיש, או קשישא, או מבוגר, או חצי מת, או מה שאתה מוצא לנכון."

"לוגית' יספיק... מה אתה רוצה בשביל לעזור לנו?"
לאנס עומד בשילוב ידיים ומביט אל לוגית' ואל מחוץ לחלון...

OOC: אני רוצה סבב תגובות מכולם. דימון עוד לא חזר, אז זאת אומרת, מיכאל, אמיר ואיל.

IC: נורמונד ולאנס מתפנים מחדר החקירות הקטן והדחוס, ומתחילים ללכת במעלה המדרגות לכיוון החצר הפתוחה.
הרוח הקרה פגעת בפניהם והם מברכים על כך.
בחוץ, הם מוציאים את סר לינקהורן מתאמן בפלמברג שלו על כמה חיילים זוטרים, איפשהו במרחק, הם גם רואים מישהו שנראה לסר נורמונד מוכר, מאוד מוכר.
בריצה, מגיע סר מנת'ורן לאדי לכיוונם, "נורמונד, אחי!" הוא שואג ומחבק את אחיו, "לא ראיתיך כבר כמעט שנה! איך החיים מקשים עליך?"

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה