• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[משחק מקוון] [נסגר] לווייני הכסף, עץ משחק, 5/4 שחקנים!

טוב, תראו, אני מקפיא זמנית את המשחק עד שיהיה לי טיפה יותר זמן להשקיע בו, בגלל עומס. לא להמון זמן, ממש לא, פשוט משחק שבו השה''ם בקושי מספיק להגיב הוא לא משחק טוב. אפשיר את המשחק(כי אם הקפאתי אז אפשיר) בחודש הקרוב

אז, חבר'ה, סוף סוף אני ממשיך את המשחק
ומצטרף אלינו שחקן חדש: נודלהארט!
כרגע נודל לא נמצא אתכם, ואתם לא תקראו את הספוילרים שלו.

נודל
טוב, לכל מי שלא משחק וקורא את זה, שיטת נודלהארט היא שיטה חדשה שאני המצאתי. פתחתי את המשתמש נודלהארט, והוא דב''ש במשחק, אך השחקנים חושבים שהוא אדם אמיתי. אשמח לשמוע חוות דעת בהודעות פרטיות

עריכה: מעכשיו תכתבו הודעות בספוילר, בגלל נודל.

OUT
שלום, כאן שחר בדמות הדב''ש נודל, כרגע נודל נלחם בפראים או משהו כזה, לא משנה, כי הרי הוא לא עושה כלום עד שהוא לא פוגש את החבורה.

אתה יכול לראות את כל הספוילרים חוץ מהספוילרים של נודלהארט (תקנו אותי אם אני לא צודק)

שחר אני מחכה לתגובה שלך אני הגבתי כבר
skorpi אמר/ה:
[post]654227[/post] ource of the post אין: אני חושב לרגע מה להגיד... "למען האמת אנחנו לא יודעים מה אנחנו צריכים לעשות ואיך זה יעזור לכם ויעזור לנו, ולמה אנחנו צריכים להתחלק לצוותים, אני וג'וניפר מסרבים לעזור לכם עד שלא תסבירו מה קורה!"

אני אומר לג'וניפר בטלפטיה:
שלום, אני מניח שאתה האבולב שלי, נעים להכיר! אפשר לשאול אותך מה אתה יודע לעשות? נגיד לירוק אש או לעוף??? אני בטוח שאנחנו נהיה צוות לעניין!

תכתבו בספוילר!
אתם יכולים לקרוא את "חבורה", שזה כולם חוץ מנודל.
חבורה
ג'יילו אומרת: אז מה נצטרך לעשות כרגע?
בריאן: "אנחנו נלך ללווייני הכסף, הם שני הירחים של קלאקוורת'. נשלחו צוותי התיישבות שנעלמו לשניהם. אני אלך עם אוריון ו(נאוטי)(תגיד לי מה שמך). וולי ילך עם ניק ו(פופו)(גם אתה תאמר)
ג'וני יחליט עם מי ללכת.
וולי: אנחנו נלך ללונה קאסט. אתם תלכו ללונה דוור.(dwor)(שתדעו איך לבטא).
ג'וני: אני אתלווה לשניכם. בעזרת טלפורטציה אעבור ביניכם.
OUT
למי ששכח, אני ממליץ לחזור כמה עמודים אחורה, כדי להיזכר בבריאן, וולי, ג'וני האמיתי(הטלפס), וכו'.

סקורפי
"שלום לך, שתי-רגליים-עיניים-עגולות. מהו הכינוי שלך? אני הוא ג'וניפר מבעיר הגולגלות. כדרקון אני יכול לעוף ולייצב אש."
נודל
אאא ג'ונגל.

"אני מניח שזה הגיוני."

אאוט - אלף - אני בלוויפ. (שוב, ballwipe) אין לי בעיה שימשיכו לקרוא לי אוריון, אבל אם כן, מה המטרה של השמות?
בית - מי משחק את האבולבז? אני יכול להגיד משהו בשם שנינו וזה יהיה אחלה?

קוסם
אני משחק! הם NPC תוכל לשאול את האבולב שלך לפני שתדבר בשמו (זה זכר או נקבה? מה שמו/שמה?)
נודל
כרגע נודל התגייס לסחב''ק, הוא עומד לטוס ללונה קאסט.
פופו
אתה חי?
כלומר, מגיב.

שחר
אני אומר לג'וני: אני הוא-' ניק יליד הסופה' ואני סייר אפל, מה שאומר שיש לי כוחות מיוחדים שאותם נצטרך לגלות בהמשך...
אני יכול לרכב עליך??? זה יעזור להתמצא בשטח לפעמים.
"לחבורה"
אני פונה אל וולי וסקאל (גם בטלפטיה): טוב איך אנחנו מגיעים ללונה קאסט? אנחנו צריכים לעוף? יש לכם טכנולוגיות מתאימות? אנחנו צריכים להגיע לאיזשהו מקום לפני?
והאם יש שם תנאים מתאימים כדיי שנוכל להישאר על הלווינים לפחות לזמן מוגבל? (אני מתכוון לחמצן, האם אין שם קרינה שיכולה להרוג אותנו וכו..)

חבורה
בריאן אומר: "אני מבין שזה (מצביע על פופו)... בעייתי..."
"רד ממנה! אם היא תעוף לירח, היא תיחנק מחוסר-חמצן, דביל! לא השתמשנו בכל כך הרבה אנרגייה להחיות אתכם כדי שתתנהג כל כך בטיפשות! קלאקוורת' בסכנה ממשית!"
סקורפי
מי זה סקאל??
הם לא עונים לך.

שחר
shachar2004 אמר/ה:
[post]658241[/post] מי זה סקאל??
הם לא עונים לך.

(3 עמודים אחורה)
shachar2004 אמר/ה:
[post]653085[/post]
IN
ארבעתכם יוצאים מהמכונה. גמד זקן מתקרב אליכם.
"אני בריאן" הוא אומר. "אני רק פיירומנסר זקן. אני אצטרף אליכם ואנחה את הצוות הראשון."
ליד בריאן עומד חצי אלף גבוה וזקן. הוא רוכב על דרקון זהוב ענק.
"אני וולי" הוא אומר. "אני והדרקון המלווה אותי, סקאל, ננחה את הצוות השני"
סקאל מדבר אל כולכם בטלפטיה: "שלום. אני סקאל. אני מתלווה אל וולי שנים רבות.
ולידם, על טלג'אז, רוכב אלף גמד.

"אני ג'וני" הוא אומר. "פגשתם את הכפיל הרובוטי שלי."
"אני טלפס. אני שולט באומנויות הטלפטיה, הטלקינזיס והטלפורטציה. אני אעבור בין הצוותים"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה