• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה משחק בעולם האפלה

Iron Syndicate

פונדקאי חדש
שלום לכולם,

דבר ראשון - אני לא בטוח אם כאן זה המקום הנכון לפרסם את ההודעה הזאת, ואם לא - אז אני מצטער, ואם אחד האחראים יוכל בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. תודה!

אז ככה, לאחרונה התחלתי לקרוא על עולם האפלה החדש ומאד התלהבתי. הפעם האחרונה ששחקתי משחק תפקידים הייתה לפני המון זמן, ועולם האפלה ממש עשה לי חשק לחזור לשחק.

אז אני מחפש קבוצה לשחק איתה. אני מוכן לשחק בכל אחד מהמערכות של עולם האפלה (למרות שהכי הייתי מעדיף לשחק ב-Mage: The Awakening (כן, אני יודע שיש תרגום, אבל קשה לי לכתוב את זה בעברית... אני מאד בררן בקטע הזה...)).

בכל מקרה, אם אתם קבוצה שמחפשת שחקן (אזור המרכז, גיל 21) או מכירים משהו שמחפש שחקן, אני אשמי אם תצרו איתי קשר, או דרך הפורום או דרך האימייל שלי - [email protected].

תודה,
איתי

Iron Syndicate אמר/ה:
כן, אני רשום שם - גם רשמתי הודעה בפורום ב-roleplay.org.il ללא מענה...

משהו יודע על עוד דרכים לחפש קבוצות?
אם אתה מחפש משחקים מקוונים ואתה מסוגל לשחק באנגלית, אני משוכנע שניתן למצוא שחקנים בפורום באנגלית.
אם אתה מחפש משחקים מקוונים בעברית, אתה תמיד יכול לפתוח משחק ולקוות שיצטרפו.
מעבר לזה, אין לי רעיונות.

--Darkemor

איתי, אני לא חושב שתהיה לי בעיה להצטרף למשחק קצר (כלומר 3-4 סשנים) ואני די בטוח שלפחות עוד שחקן אחד שאני מכיר גם יגיע. השאלה היא אם אתה מוכן להנחות :)

נ.ב. אני חושב שהכוונה היא למשחק שולחני רגיל.

אני גם אשמח להצטרף לקבוצה (באמת רעיון טוב להתחיל במשהו קצר יחסית ולראות את הדינמיקה הקבוצתית ואולי להמשיך איתה כחבורת קבע) - אבל השאלה הגדולה היא האם יש שה"מ?

Iron Syndicate אמר/ה:
Darkemor,

יש לך קישורים לפורומים ממולצים?
לגבי הפורמים- הייתי מנסה את הפורמים של White Wolf ו-Shadowessence (הלינקים מפורסמים בנושא המודבק).
לגבי משחקי Chat, יש את Wanton Wicked (הלינק מתחת), ופעם היה את Anytown USA, אבל נדמה לי שהוא נסגר.
http://www.wantonwicked.net/index.php

--Darkemor

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה