• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחקי האלים(5\5)- משחק המשך

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דבר ראשון סליחה על העיכוב, השתחררתי מהצבא היום, וזה לקח זמן.

טייגר וספלי, עניתי לכם בה"פ, תערכו את ההודעות בהתאם, השחקנים שפגשו אתכם מחכים לכם.

טסוקימארו
מ
OUT
אוקי בוא נתחיל:
1. סקארו: המנהיג יצא למלא את ההגליה שלו לאחר כ-4 חודשים של שיטוטים אתה חשת שהוא נפגש עם ישות עליונה (רוח או אל), באותו זמן היית עסוק בקרב שלך עם פיילור ועל-כן לא יכולת לבדוק את העניין, כרגע אינך יכול לחוש בסקארו, התפתחויות יהיו בהמשך (הוא פגש את אחד השחקנים ותוצאות השיחה עוד לא ברורות כך שאני לא יכול להגיד לך אם אתה חש אותו עדיין משוטט או שהוא מוגן ע"י הישות שהוא פגש)
2. פיילור: אינך יודע, למיטב ידיעתך השומרת החזירה אותו לממלכת האל החדש שהוא משרת.
3. מעולם לא שלחת משלחות או חקרת את המטה-ספייס בעצמך. 5 החוקרים עם שר המטה ספייס אינם יוצאים למשלחות אלא חוקרים מבחוץ הם גילו דברים זניחים שאתה ידעת והם לא, כגון מה שסיפרתי לך על כמה זמן לוקח לקסוניט למות אם הוא שם, מה שהם כן גילו שאולי יפתיע אותך המישור הזה עתיק יותר מהמישור הגשמי והאנרגיה שהו מפיץ רבה מכדי שלא יהיו לו עוד משתמשים.
4. צודק! הזנחתי תקבל את הפרטים.

IN
מספר גובלינים התעלפו בשל התדהמה, הגובלינים המבועתים ממהרים לברוח מהמקום בו עמד פעם העץ בצרחות, קולך הבהיל את המוחות הפשוטים שלהם, ונראה שתרמת לכאוס במקום לסדר.
שני שאמנים גובלינים קוראים ליישות בשם מגאלובייט שתציל אותם. ככל שהדקלום שלהם נמשך אתה חש שכוח עתיק ופראי מגיב לדקלום, אולי כדאי שתרגיע אותם ותכניס סדר בהמון לפני שיתפתח משהו לא צפוי.

IN2
מגיע אל עמך משהו שמעולם לא ראית בעבר, ציפור דמוית עורב בעלת צבע נוצות שחור עם הקיף זהב.
"טוגניף נבחר האל הגדול,
כולי תקווה שהגאולד מצא אותך כשבריאותך טובה.
דבר ראשון מילת אזהרה, לעם הנמלים קסם מאוד מוגבל אך עוצמתי, ובעזרת קסם זה הם שולטים בגאולד, זוהי ציפור מסוכנת מאין כמוה ויכול להיות שניסיון להשאיר אותה לכודה או לאלף אותה יגרמו נזקים רבים.
עלצתי כאשר חזינו בשובו של האל הגדול, ומיהרתי לשלוח את האגרת, לצערי עם הנמלה היה עסוק בלחימה עם עם נועז ומעורר יראה ולכן לא יכלו להפנות משאבים עד עתה.
כמצוותך אנו שולחים את כל הידע שהספקנו ללמוד על בני בריתנו.

אנו מצרפים ציור פרוטרוט של איש נמלה לדוח.

שם הגזע: דאחי
ממשל: פטריארכלי
כלכלה: מטבעות עם שיטת תמחור אחידה.
אופי: סדר. נראה שלעם זה אין נטיות של כאוס. כל פרט נמצא במקום הנקבע לו בלידתו ונדיר מאוד שהפרט לא יחוש שייך. בעלי חוש כבוד מפותח ונוקשה. ממליץ להיזהר במגעים עם עם זה!
תרבותי: כל אחד בעם יודע אומנות כל שהיא, אם ניגון או ציור או מלאכה, אך נראה שהדבר נובע משורשים היסטורים ומנהג שהטעם לו כבר אינו קיים. עם זאת לא יקבלו הדאחי לקרבם שום נציג שאין לו יכולת בתחום זה, יבורך האל שבחוכמתו בחר בנו שכן אנו, כידוע יודעים מעט מאומנות הגילוף בעץ.

כל העם כולו מחולק לשלושה חלקים המכונים בשמות שאנו מעדיפים לא לחזור עליהם, הדבר נחשב כחוסר כבוד.
1. לוחמים
2. קוסמים
3. מלאכות אחרות.

צבא: נראה שמפותח מאוד.
קסם: לא ראינו שום סוג של קסם שאינו קסם הניתן לרתום אותו למלחמה, איננו יודעים עדיין אם זה מבחירה או מחוסר יכולת.

יש לציין שעוד לא ראינו את המלך, לראות את פני המלך נחשב ככבוד ראשון במעלה, מעטים הדאחי שראו את המלך יותר מפעמיים במהלך חייהם!
עם זאת מתייחסים אלינו כראוי ואחד מהשרים החשובים משמש לנו ככתובת לכל בקשה.

OUT
20055131613_large.jpg

זה תמונה של איש נמלה, תתיחס לגדול בלבד. תוריד את המחושים הגדולים, תצמיד את האוזניים לראש ותיתן לו מראה יותר אנושי מבחינת איך שנראה חזה אנושי וצבע עור.

דינרבלו
הנבאים קדים בפניך ויוצאים להפיץ את החג החדש שלך.
במהרה כל הגרוניונים מקיימים טקס ענק ומבקשים את סליחתך.
לאחר ששוקע הערב שליט הגרוניונים, זאב יחסית צעיר בעל פרווה שחורה, מגיע אל הנביא הבכיר ומבקש ממנו לתת לו את ההנחיות של האל הגדול לאונוס אל עמו.

מוזר
OUT
מדהים! מאוד אהבתי את התיאור! לכן תקבל 75 חמאריים מתוך 100 וולקאנים. נכון לעכשיו יש לך 30 גופות מהלכות ו-75 חמארים. שים לב שרק יצורים חיים יכולים להפוך לליצ'ים נכון לעכשיו הליץ היחיד שלך רשאי להחזיק רק 30 גופות במקביל.
בגלל התיאור הטוב קיבלת 75 אחוזי הצלחה שזה מטורף לפעם ראשונה!
ואני מוסיף לך בונוס במקום שרק כוהנים ופרטים בעלי כוחות מיוחדים יוכלו לעלות באוב כמו שהחלטתי בהתחלה, כל מה שתמיר מיצור חי יקבל יכולת להחיות 2. ככה, שאם היו לך עוד גופות שלא ניסו לבצע עליהם את הטקס היית יכול להקים עכשיו 2 גופות על כל חמאר.

הטקס נגמר, ברגע שתסיים עם סקארו וספלי נוכל להמשיך!

ספלי
סקרה על העם שלך בקצרה. את הסקירה הארוכה תקבל שתגיע לבחון את העם שלך
זה מה שעבר על עמך בשנה שנעלמת:
לא הרבה!
הנער שהיה מוגן מפניך עדיין חסר, הקאסטוננינים המשיכו לשרת את הארקפים. וכן הביות התקדם יפה מאוד וכעת יש לעמך שתי סוגי חיות מבויתות, אחד זה דמוי מרבה רגלים בגודל של סוס, הוא איטי ולכן משתמשים בו בעיקר לסחיבת כרכרות ומשאות כבדים. החיה השניה שהצלחת לביית עז. כעת אתה יכול להוסיף חלב לתפריט וצמר לבגדים.

מלסמלס
הציידים מובילים אותך לשער שסגר מזמן, אינך יכול לפתוח אותו אך אתה יכול לקלוט שהשער נפתח על ידי ישות שמיימית, ומכיוון שאתה כבר היית בשטח די הרבה זמן אתה בטוח שזהו שער שנפתח מכוחו של אויב השדים מספר אחת. אם תוכל להשתמש בשמו של האויב בזמן שאתה מבצע כישוף איתור, תוכל לברר בדיוק באיזה מימד בוא נמצא ברגע זה.

OUT
אוקי בוא נתחיל:
1+2+3: אוקיי.
4. תזכיר לי- מה זה?

IN
אני יוצר שכבה דקה של מטה-ספייס מסביב לכל השטח בו נמצאים הגובלינים. מגע בכלוב שיצרתי דוחה לאחור את הנוגע.
"לעדותכם אני אביס את האל הזוטר שלכם, אתפוס את מקומו ואקבל את השלטון בכם!"
אני מחכה שהוא יתממש ולוקח את הצורה הגשמית שהשתמשתי בה בקרב נגד פיילור. המראה הפראי של הצורה יעזור לקבל את תמיכתם של הגובלינים הברבריים.

IN2
השמות שכתובים פה הם השמות שלא רצוי לחזור עליהם, או השמות שאומרים במקום אלה שלא רוצים לומר?
המסר התקבל. טוגניף שולח הודעה קצרה שכוללת את הנקודות הבאות:
1)שלומי טוב
2)שלום העם טוב
3)דרישה לשלום השליחים
4)דרישה לשלום הדאחי
5)דרישה לשלום מלך הדאחי
6)ברכה להצלחת הברית ושגשוג שני העמים
ונותן אותו לציפור. אם היא הולכת לפני שנותנים לה הודעה, הוא משתמש בציפור של השבט.

דבר ראשון סליחה על העיכוב, השתחררתי מהצבא היום, וזה לקח זמן.

מזל טוב!

OUT
תודה :) , מעולה! היכונו לאימפריה הצבאית הח'ומארית! שים לב, הח'ומארים ברברים לגמרי, למשל, הם ישתמשו בכל בשר שיגיע אליהם, אם ווי-ג'אס ומשרתיה לא יצטרכו גופה כלשהי, הח'ומארים יוכלו אותה אם לא יימצא לה שימוש אחר, גם אם היא של יצור תבוני. כל ירח מלא הם מקריבים קורבן אדם אחד לווי-ג'אס, שתסתתר תחת שמות אחרים מחמת צורך דיפלומטי, הם לא יקריבו יצור חדש סתם כך, הם ייצטרכו קודם לוודא שהם לא סותרים את מניעי האלה ו"האומה שמתחת" (האל מתים), הם לעולם לא יעלו לקורבן יצור מגזע בן ברית. עונש המוות הנפוץ ביותר שלהם הוא העלאה לקורבן. העיניין של קורבן האדם והקניבליזם מוסתר ממש, עד כדי כך שהקורבנות מועלים על ידי שלושה כוהנים בלבד, בסודיות מוחלטת, ומבשר האדם רשאים לאכול רק שלושת הכוהנים הגדולים. המטרה שלי בעצם לח'ומארים היא ליצור אומה צבאית, שמקבלת מזון, סחורות וטכנולוגיה ממקום לא ידוע (שער בינמישורי מוסתר בין המישור שבו מסתתרים האל מתים לבין המישור הגשמי) מה שיצור אפשרות להתמקד רק בדברים כמו לחימה, מסחר וקשרים מדיניים. בנוסף לזה, הח'ומארים כמעט ואינם צריכים מזון, מה שנותן לאומה שמתחת להקציא יותר אל מתים לא תבוניים (מעכשיו נקרא ללא תבוניים ל"ת ולתבוניים כ"ת) לייצור סחורות (שזה כמובן, גורם לח'ומארים להיות סוחרים מעולים, עם מלאי מאוד גדול.

שימו לב מגה-פוסט!
כל השחקנים קיבלו תגובה, כמו כן שימו ל שהסיבוב הראשון עומד להיגמר בקרוב כך שאוטוטו אתם תקבלו תגובה שבסופה יהיה הסימול הבא: ---סוף סיבוב--- , לאחר מכן אני הולך להשבית את השחקנים עד לרגע שכולם יקבלו את ההודעה הזאת ולאחר מכן אפשר יהיה להגיד שהמשחק נכנס לפרק השני שלו.
התחלה חדשה ומרעננת- כ1000 שנה לאחר הנק' הזמן הנוכחית, שינויים הרי גורל! :orcshock:

באתנחתא מהמשך ההקדמה: אני מודיע כאן מעל דפי הפורום. אחריות השחקנים להודיע לשה"ם במידה והם נעלמים. אלא אם לספלי במפתיע נחסמה הגישה לאינטרנט או לפורום אזי הוא עיכב את המשחק ללא הודעה מראש וזה לא בסדר, לא כלפי ולא כלפי שאר החברים בפורום.
אני אדבש אותו עד לחזרתו, כל השחקנים שנפגשו עם ספלי הפוסטים "שלו" יופיעו בנפרד מהפוסטים שלי אליכם כדי שהוא יוכל להתעדכן אם וכאשר הוא יופיע מחדש.
אוקי בחזרה להקדמה...

שימו לב גם לזה: את הסיבוב החדש אני אפתח בעץ חדש, כדי שאני אוכל לערוך מספר דברים שכרגע סגורים בפני.
ושימו לב אחרון: אני ממליץ לכל השחקנים שהערתי להם על תיאורים להתחיל להתייחס לזה, מהסיבוב הבא יתחיל תהליך הסינון והניפוי, שחקנים בעלי תחומי שליטה זהים יאלצו להלחם זה בזה והמפסיד או ידהה ויתפוגג או יהפוך לעבד נרצע ( :twisted: ) של המנצח. בכל סיבוב יהיה בערך קרב אחד גדול.

אלו שרשמתי להם בפוסט שאני מכניס אותם להילוך גבוהה אני רוצה מהם ה"פ שיגידו כמה פעמים הכי הרבה הם יכולים להגיב ואני אריץ אותם מהר עד שיוכלו להגיע לסוף הסיבוב הראשון.

ובאמת דבר אחרון נגרה אתכם קצת... רוצים לדעת למה אתם רוצים להגיע לרביעיה האחרונה? כי הארבעה הללו יחשפו לעולם חדש.

מתרגשים? אני מאוד!

טסוקימארו
OUT
זוטר? עתיק ופראי... זוטר? אתה בכלל מכיר את מגאלובייט? אחד מהאלים הראשונים שנוצרו כמותאם במיוחד לשה"מים?
IN
הדקלום מתחזק והופך מיסטי, עולה ויורד בהרמוניה אפלה. בתוך הכלוב הגובלינים כולם ממלמלים את הדקלום כמקהלה, עוד ועוד גובלינים ומעט הובגובלינים צצים מבין העצים מצטרפים לדקלום קולותיהם עולים ויורדים קולם הצרוד צורם באוזניך אך מתחבר בצורה מטרידה אל ההרמוניה הקודרת שנוצרה. האוויר מתחיל לרטוט וזוהר אדום מופיע מולך, אתה מרגיש את החום עולה ועולה ושני להבות מופיעות למולך במרחק שווה זו מזו. המקהלה מגיעה לשיאה האפל ואז במכה אחת... דממה
"מי הוא זה המעז לקרוא תיגר על מגאלובייט?! אני הוא 'עיניי הזעם הבוער', 'הכל-יכול', 'המושל העליון', 'אל המעמקים והאפלה'! אני הוא אל המלחמה הראשון ובפני ישתחוו כולם, מיול השוכן בימים ועד לזאוס אל השחקים!

דינרבלו
OUT
אין לך נבחר, הוא התגשמות שלך הוא לא נמצא שם תמיד אתה צריך להגיע למישור החומרי ולהפעיל כוח פעיל כדי שהוא יופיע... אין לך את הכוח הנדרש כרגע

IN
"כך נעשה אל אדיר" עונים לך הנביאים.

OUT
---סוף סיבוב---
ברכותי אתה השחקן הראשון שהוסמך לעבור לשלב הבא, כמו שאמרתי ההודעה הבאה שאני אפרסם תהיה לאחר 1000 שנה.

סיכום:
תשקיע בתיאור אחי, זה עומד בעוכריך.
תשתדל להקפיד יותר על צורת הכתיבה של המשחק (IN ו-OUT) לטובתך ולטובת ההבנה של שאר השחקנים
אתה מנהל את העם שלך היטב ובניתוק הנדרש מאל, על כן צפוייה לך התפתחות מרשימה ב1000 שנה, אולי אפילו אימפריה מקומית.
בתור אל אתה חלש יחסית משאר השחקנים ובגלל חוסר התיאורים שלך אתה לא מצליח הרבה פעמים לגייס את הכוח הנדרש, שפר את התיאורים ואני צופה לך עתיד מזהיר כאל של אימפריה!

מלסמלס
OUT
הילוך גבוה
זה לא משחק האק&סלש... במשחק יש חידות ורמזים כל מה שאני רושם חשוב ויכול להוביל בפיתרון. הדבר היחיד שצריך לזכור זה שזה מערכה של 3.5, נחש נכונה את השם ותצליח לפתוח את השער, לא תנחש נכונה...
שים לב שנכנסת להילוך גבוהה, תסתכל בדברי הפתיחה לפוסט כדי לראות מה זה אומר.

מוזר וספלי
IN
האל הזקן בעל הבגדים החומים מביט בך ואת מבינה שבנוגע לקסם אין שני לו.
"מילת אזהרה" הוא אומר לך בקול שקט ודווקא הקול הזה הוא שגורם לך לשים לב טוב לדבריו "יצרת תורת קסם חדשה בעולם, אכן כל סוג של קסם חדש הוא טוב בעולם ומבורך בעיקר על ידי, שכוחי שלי הוא המתחזק מכך. אך לא פחות אני הוא שומר הרעלה השומרת על עולם זה אחד, המונעת מהקסם בעולם זה להיכלות על-ידי המישורים האחרים עצמם ומונעת מזוועות שאין להם מקום במישור זה את הגישה אליו. הרעלה הזאת היא עדינה מאוד ואני הוא שומר האיזון שמונע ממנה להיקרע. כרגע הרעלה מחזיקה מעמד אך אם תגזימי במעשייך ותסכני אוה יותר את תגלי שאני..." ולפתע את רואה התגלמות שונה של האל הזה, צעירה ומעוררת אימה מהבהבת לרגע אך מיד הזקן שב לתפוס את המקום "...הוא זה שיעמוד בפנייך ואל לך לקחת את זה בקלות ראש"
לפתע הזקן מחייך והאווירה הקודרת נמחקת והוא חוזר לסורו המפוזר "ובכן יקירה, אנא פני אלי לפני שאת מבצעת עוד שינויים, אשמח לעזור לך לעשות אותם בצורה הנכונה שתמנע את כל הבעיות" אל מהבהב ונעלם לו

מוזר בלבד
IN
סקארו נעלם כשראה ששתי ישויות כה כבירות נפגשו, תוכלי להשיג אות ולחדש את השיחה מהמקום בו הופרעה כה בגסות.

טייגר וספלי
IN
שליט הקאסטוניינים, שתוארו הרשמי הוא 'מלאך קאסטון' מביט על שליחך בניתוק מדעי.
"אכן יש לנו רצון עז לנקום בהרקאפים על ההפסד שהנחילו לנו במלחמתינו בהם. כך ציוונו אלינו הגדול קאסטון וכך נעשה, אך עם זאת אינני יכול לתכנן איתכם כעת שואה משותפת לעם זה שכן כוכב 'האקד' המסמל את התגלמות הישיש החכם והעניו של אלינו זורח בעוז ושומה עלינו לכפוף ראש לרצונו."
מלאך קאסטון מביט על הגששים הוולקאנים המאוכזבים וממהר להציע הצעה.
"הבה נכרות בנינו הסכם מלחמה משותף, אין זה הסכם שלום אך זהו הסכם שהיה ויגיע היום בו יזרח הכוכב האפל ואלינו יקום מהתגלמות הישיש להתגלמותו של הבחור,ביום הזה, היום בו נוכל לצאת למלחמה נצא עמינו ועמיכם במשותף ונפתור את העולם מקללה הלוחמנית הארקפית. בתמורה אין אנו דורשים אלא שנציגים מעמינו יוכלו לשהות בקרביכם וללמוד מחכמתכם ומהידע שלכם. בתמורה לשתיוף הידע שלכם אנו נשפיע על הארקפים לא להלחם בהאדנים בזמן זה, סמוך על הארקפים שימצאו להם אויב אחר והקרב הזה ידחה לזמן רב"

ספלי
OUT
---סוף סיבוב---
דיבשתי אותך אתה מוזמן להסתכל ולהתעדכן. ההודעה הבאה תהיה בעוד 1000 שנה... אני מקווה שאתה נהנה...

אם במקרה שכחתי מישהו או נושא בפוסט שלכם, אין צורך להיבהל שלחו לי הודעה פרטית ואני מבטיח לערוך!

כמו כן, אנחנו עומדים לסיים את הסיבוב הראשון ככה שאם יש למשיהו תגובות,הערות הארות, הצעות או בקשות מיוחדות בנוגע למשחק ולשיהום שלי אשמח לשמוע מכם.
גם סתם חוות דעת מה דעתכם על המשחק אני אשמח לקבל!

IN
"בסדר, שתדע לך שעוד מעט אפתח את קסם האוב במקצת, תהיה מוכן" אומרת גראנה בשקט אני חייבת להתחזק היא חושבת.

OUT
בגלל שהתחלתי רק לא מזמן לשחק ואני ממש חלש יחסית, אתה תוכל לחזק אותי קצת?

IN
"אנטפון, שליחי! בוא אל המקדש! אגלה לך את סודות יצירת האל מתים החזקים!" רועם קולה של ווי-ג'אס במוחו של אנטפון. כאשר הוא מגיע למקדש, הוא אינו רואה את גראנה, אלא את גראנה בגלימה אדומה כדם. לצד גראנה שכובה גופה טרייה. "זוהי גופה שלכדתי את נשמתה בתוכה, כדי ללמדך כיצד יוצרים רוחות רפאים" אומרת גראנה, היא מכניסה אבן לשם שחורה לפי הגופה "כמו ביצירת זומבי, נשתמש באבן הלשם כדי למקד את קסם האוב, אך הפעם האבן טהורה ויקרה יותר, וממקדת בקלות כוחות גדולים" היא אומרת. היא כובלת את הגוף בשרשראות ברזל "הברזל הקר, להבדיל ממתכות אחרות כגון כסף, כובל את הגוף ולא את הרוח, הוא ימנע מהגוף לקום לתחייה, הרי אנו רוצים לכבול את הרוח" אומרת ווי-ג'אס, היא מטפטפת דם מעל הגופה ומחזיקה אותו באוויר בעזרת קסם "הדם, תמצית החיים והחיוניות, יפתה את הרוח לצאת החוצה" בדיוק כשווי-ג'אס אומרת את זה, הרוח יוצאת, בוהקת בכחול "הו רוח, האם תשרתי את יוצריך? או שנפתח בקרב מוחות?" שואלת ווי-ג'אס בעודה מסבירה לאנטפון טלפתית "אם הרוח בעלת מטרות שנגדות את מטרותיך, אתה צריך להלהחם בה בקרב מוחות. אם אתה מנצח, התודעה של הרוח מתאפסת, ואתה יכול לחנכה כרצונך. אך אם אתה מפסיד, אתה מת" "אלה מרשעת! כבלת אותי לעולם האיום הזה, אלחם בך!" אומרת הרוח, ווי-ג'אס נאלמת דום, לאחר כמה שניות הרוח מתחילה לפטפט בבלבול. "כמובן, משום שאני אלה, ניצחתי אותה בקלות, לך זה יהיה יותר קשה" אומרת ווי-ג'אס "ועכשיו נלמד אותך איך לכבול רוח בתוך גוף...(יש גבול לכמה שאני יכול לתאר :) )

OUT
trash talk, מכיר?
OUT2
לאאא! אני לא רוצה שכל הקסוניטים שטרחתי להמציא ימותו! :cry:
וגם אני בטוח שסקארו יתפתח בזמן הזה לעם שלם ששונאים אותי. :evil:
IN
אני מפגין אדישות ברורה לניסיון ההפחדה שלו "ואני הוא 'הבוחן'. מעניין שקוראים לך 'עיניי הזעם' כי כידוע, הזעם מעוור חכמי- קל וחומר שוטים שכמוך!"
אני מגבש צורה של כדור מושלם העשוי ממטה-ספייס. "יש לך שתי ברירות: תמסור לידי את הגזע שלך, או תשועבד לי לעולמים."

ספלי
אנו נשמח לברית שכזאת, ואם תסכימו נרצה גם אנחנו לשלוח משלחת לעמכם כדי שנוכל גם אנחנו להכיר אותכם, בנוסף אם תרוצו נשמח גם ללמד את מה שאנחנו יודעים בתמורה לידע שלכם,
NRY
טוב זוכר את הכלב אם השני זנבות ? אז קצת הזנחנו אותו לא יפה, הוא הופך לחיה המקודשת לפיילור ומתחילים לאסוף עוד פאסדוים לנסות לגלות איזה אוכל הוא מעדיף ובכלל לנסות לביית אותם (אני רוצה שבסיבוב הבא הם כבר יהיו חיה מבויתת ונפוצה ).
שים לב ששלחתי לך הודעה פרטית

סליחה שלא הגבתי אני הייתי בטיול מחוץ לבית ... בכל אופן , חזרתי ואני מוכן להגיב לפחות פעם ביומיים עם שאיפה לפעם ביום .

טייגר
״בשמחה נשמח ללמד אתכם את הידע שלנו ולקבל את הידע שלכם , אבל אני חושב שייקח הרבה זמן ללמוד את הידע שלנו ״ צוחק מלאך קאסטון״ משלחת מדענים תשלח אליכם עוד היום , בתקווה שכך תעשו גם אתם״

ספלי
"אכן כך נעשה, למעשה מרבית המשלחת כבר נמצאת פה, אלינו רק לחכות לעוד וולקן אחד "

NRY
הוולקנים שנשלחים אל הקסטונים הם, ווטוק, וולדארוס, וורקנה וווקראן

מוזר וספלי
IN
האל בגלימה החומה מהבהב ושב אל מול פנייך ״עוד שינויים בזמן כה מועט, את בחורה שאפתנית...״ הוא סורק אותך במבט חודר ״הו, את רוח לא אלה, לא שמתי לב קודם.״ הוא ממשיך למלמל מעט ואז הוא מחייך ״דאגתי בהתחלה אבל אני רואה שהשינוי המסיבי האחרון לקח ממך את רוב כוחותיך את לא תצליחי לשנות משהו בעולם הזה בקרוב...״ ובמילים אלו הוא נעלם. ״אגב״ קולו נחלש עם כל מילה ״הבחור שלך הלך דרומה״

מוזר
OUT
אל תדאג התיאור שלך לא אבד... הוא נשמר, הוערך וכרגיל הוא מדהים ואתה תצ׳ופר. ושתדע שיש עוד שחקן חדש והוא חלש אתה התקדמת הרבה ואתה אומנם לא הכי חזק אבל אתה מקום טוב באמצע.

טסוקימארו
OUT
קודם כל במקרה הכי גרוע סקארו יסתפח לישות הזאת סמוך עלי שסקארו הולך להיות לא יותר מפסיק בהיסטוריה שלך, מלחמה עם עם ששונא אותך ממש לא מגניבה אותי.

IN
שתי הלהבות ממריאות לגובה ונעצרות בגובה 4 מטר, האוויר סביבם מהבהב ולפתע הלהבות הם העיניים של הובגובלין ענק ושחור מפחם.
ההובגובלין הנורא צוחק וצחוקו מרעיד את האדמה ״התרצה להילחם בי רוח קטנה וחסרת חשיבות!״ הוא מביט בך בזעם ״ומה זה? כדור קטן של המישור האתרי? הא! כאילו שזה יכול לפגוע בי! אני הוא הגנרל העליון!״
הוא מרחיק את ידיו ובניהם מופיע כדור ענק של מישור הדומה בצורה מטרידה למטה-ספייס, או המישור האתרי כפי שהוא קורא לו, אך בצבעי שחור מתערבלים. ״מדוע אתה מעוניין בגזעי?״ הוא מרעים בסקרנות

טייגר
IN
ספלי הגיב לך.

IN
הכלב רזה מיום ליום והיה בסכנת מוות עד שסוף סוף מצאו המטפלים שלו שהוא אוהב את המזון שלו מבושל על האש. הכלב נשאר בחיים אך לא גדל יותר למימדים של הכלב הראשון. הוולקאנים אומנם חיפשו אך לא הצליחו למצוא כלבים נוספים.

OUT
---סוף סיבוב---
סיכום:
התיאורים שלך יכולים להשתפר אך מניחים את הדעת. אתה שחקן גמיש ויודע לקפוץ על הזדמנויות כשאלו נקרות בדרכך
אני צופה לוולקאנים ולברית החדשה התפתחות והתרחבות.

ספלי
OUT
לא תקין אחי. לפחות תודיע בפעם הבאה.

בכל מקרה
---סוף סיבוב---

לא שיחקנו הרבה ביחד כך שאני לא יכול לתת לך סיכום סיבוב ראשון אבל דבר אחד שכן אגיד. אני אוהב את סגנון הכתיבה שלך וההומור

מלסמלס
IN
אתה מחכה רגע אחד ואז עוד אחד אבל דבר לא קורה, לבסוף שרידי השער נעלמים להם.
״אממ... אני חשבתי שאויב השדים הוא פיילור אל השמש הבוער״ ממלמל אחד הצידים בטיפשות
זועם על כישלונך ועל כך ששניים מנתינת ראו את כישלונך ויוכלו להפיץ אותו אתה הורג אותם בלא מחשבה שנייה.
אתה שב לארמונך מחכה לשמוע חדשות מדום.

OUT
---סוף סיבוב---
אתה שחקן חדש אז אני לא יכול לתת לך סיכום סיבוב ראשון ופידבקים אבל אני סוגר לך את הסיבוב כדי שבתחילת הסיבוב הבא כבר יהיה לך עם ומקום במישור החיצוני. אתה תתחיל באותו קו עם כולם.

"הנני מכוון להשליט סדר בריא בין משרתיך. שמע לי, כי אם תיקרה מחמה נגדנו הבא נאחדה כוחותינו ונהיה לצבא עצום ורב, כך נגבר על כל אוייב ומכשול"

טסוקימארו
״אני לא מבין את השפה שלך, רוח. אבל אני אוהב את התעוזה שלך אם ברצונך להישבע לי אמונים ולהצטרף לפנתיאון שלי אתה רשאי.״ ההובגובלין מתכווץ וכעת הוא רק מעט גדול ממך. ״השבע לי ואמור לי את שמך ואעביר את ההודעה לכל הובגובלין גובלים או גובלינאי באשר הוא״

טסוקימארו
OUT
כל הרמזים שלי שאין לך סיכוי אפילו קטנטן מולו לא עזרו אה? :cry:
IN
"אהאהאה!" הגובלין השחור כפחם צוחק בעודו חוזר לגודלו המקורי. "אתה?! שווה לי?! רוח יומרנית עתה אראה לך מה כוחי, בבקשה אתן לך אפילו הזדמנות למכה נקיה" הגובלין פורש את זרועותיו לצידי הגוף מחכה שתכה בו בעודו מחייך לעברך בלעג!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה