• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מקצוע היאמאבושי של מבוכים ודרקונים 4 לשרותכם

לעולם שני צדדים, כך נאמר. צד חומרי וצד רוחני. הצד הרוחני של העולם הוא רסיס מהים האסטרלי, צד החומרי – שייך לכבשן היסודני.
העולם והשוכנים בו, אם כן, מורכבים מהיסודות. על היסודות ניתן להשפיע בלחשים ובהשבעות. בלחשים ובהשבעות, ניתן להשפיע על מה שהיסודות יוצרים. בלחשים ובהשבעות, בן תמותה יכול להשפיע: על עצמו.
אתה הוא ימאבושי, איש קרבות אשר למד להשפיע על היסודות שבגופו שלו. אתה משתייך ככל הנראה למסדר נזירים סגפנים או מגיע מעבר כאלכימאי. אולי אתה סוגד לקדמונים הכלואים, אולי אתה מנסה להוכיח את נחיתות היסודנים, אולי אתה סתם מחפש לך עוצמה – אבל בזכת אימונים פיזיים ונפשיים, לימודים של שנים על גבי שנים, הצלחת להשיג שליטה מוחלטת במערך היסודות המרכיבים את גופך.
היאמאבושי הוא מקצוע חדש לחלוטין למו"ד 4, מגונן יסודות, שמציג אלמנטים חדשים ומגניבים.

העריכה האחרונה התבצעה על-ידי משגיח:
קשה לי מאוד להעריך מקצועות במו"ד 4. אבל עכשיו, כשאני מסתכל על ה spellsword, נראה שהם דורכים אחד לשני על הרגליים טיפה. דבר שני - הימאבושי נראה די "אגואיסט", ואין לו כמעט כוחות שמשפיעים על אחרים בקבוצה.
והייתי שמח לראות עוד כוחות שיאפשרו לו להיות controller משני - אבל זו כבר החלטה של הכותבים :)

חוץ מזה, עבודה יפה. אני יודע כמה זמן הם עובדים על זה.

מי זה הם?
ובכן, לא הבנתי את החוקים של זה במהדורה 3, ואני אפילו לא אנסה לעשות את זה עם מהדורה 4. אני רק אביע צער על זה שלא עשינו אותו ב3 :) (ואיפה מתוך האפלה איפה?!)

פלאפי, אתה הוא המקור הפלאפי.

:mrgreen:

ב-3, הימאבושי היה מקצוע יוקרה לנזיר שפעל באמצעות "40 נקודות שלמות", אותן הוא מחלק בין ארבעת היסודות כדי לקבל בונוסים ומינוסים שונים.
עכשיו, זה מקצוע שאני מודה - הוא גם מעין ניסוי למתיחת הגבולות המכאניים של מהדורה 4.

אתם יותר ממוזמנים להציע הצעות לשיפור. כל הצעה תתקבל בברכה, ואין שום בעיה להוציא להורדה גרסה משופצת (מה שגם יעניק לי את הזמן לכתוב עוד כוחות, כשרונות ונתיבי מופת).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
חזרה